• Tantra_Viktória

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első körben SMS-ben egyeztettünk szabad időpontról, és még az adott nap tudott fogadni Viktória. Később telefonon is lefixáltuk a találkozót, majd ismertette a különböző program lehetőségeket. Összességében minden gördülékenyen, és gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    A XIII. kerületben a Lehel piachoz esik közel a ház, így mind tömegközlekedés (3-as metró), mind parkolás szempontjából szerintem ideális. Az utcán lehet egy fokkal nehezebb parkolóhelyet találni, viszont a Lehel piac tetején végtelen lehetőség van parkolásra, és gyalog egy pár perc alatt el lehet érni a házat. A házat könnyen meg lehet találni, illetve a házon belül is egyértelmű Viktória elmondása alapján, hogy hova kell menni.
  • Helyszín:

    Szép körfolyosós nagypolgári háznak egy közepes méretű lakása. A meglepően nagy méretű masszázsszobában kanapé, tatami, hatalmas tükör, masszázs ágy és félhomály segíti a programot. A fürdőszobában kád és tisztaság fogadja a látogatót, bár a tusfürdő-választék nem óriási, de úgy gondolom, hogy nem is ez mutatja meg egy helynek a színvonalát. Viktória jelenleg egyedül dolgozik, így a diszkréció teljesen adott, és az ember kénye kedvére flangálhat a lakásban meztelenül :)
  • Lány külseje:

    Az ajtón belépve egy mosolygós, kedves, szőke hölgy fogadott egy narancssárga masszázs-kendőben. A masszázs előtt vette le magáról, amikor megcsodálhattam a testét, amin keresve se lehetne hibát találni. Gyönyörű kerek popsi, lapos has, enyhén gravitált, tenyérbeillő cicik. Hihetetlenül feszes és finom bőre van.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsok közül a tantramasszázs választottam, lingam masszázzsal. A tantra része igazából egy teljes testen történő ráhangolódást jelent a lingamra. Átmasszírozta a lábakat, feneket, hátat, karokat, amelyik résszel nem foglalkozott, azt egy törülközővel letakarta. A masszázshoz meleg szagtalan olajat használ, amivel a masszázs végén küzdeni kell, hogy lejöjjön az emberről, de fordulás előtt egy száraz törülközővel le is törli az embert. Igazából sok mindent nem tudok írni róla, kellemes volt, jól esett, de nem ezért mentem, és ahogy már említettem érezni lehet, hogy ez inkább az egymásra hangolódást segíti a lingam masszázsra, amit a kényeztetés részben írok le.
  • Levezetés:

    Viktóriánál megmarad a kényeztetés a masszázs keretei között, így aki franciás levezetést szeretne, ne hozzá menjen (ez az adatlapjáról és a telefonbeszélgetésből is kiderül). Fordulás után kiül az ember mellé, és onnan kezdi az egész felsőtest és combok masszírozását, koncentráltan haladva a lingam felé. Nem tudom, hogy az általános lingamhoz hozzátartozik-e, vagy személy szerint voltam neki szimpatikus, de említette, hogy közben nyugodtan simogathatom a popsiját és a cicijeit. Én kedvesen rátettem a fenekére a kezem, a melleivel nem foglalkoztam, mivel én a lingam masszázst is masszázsként élem meg, és nem egy szexuális szolgáltatásként tekintek rá. Visszatérve a masszázshoz, ahogy az ember péniszét a kezébe veszi és elkezdi masszírozni, nagyon hamar megmerevedtem. Különböző fogásokat használ, van hogy csak a herékkel, van hogy csak a hímvesszővel, a makkal és különböző részeivel játszik. A masszázs folyamatosan épít a csúcs felé, amit sajnos én mohó módon hamar elértem, így nem sok időm jutott élvezkedni. A végén megtörölt, kicsit hagyott lenyugodni, majd elmentem letusolni.
  • Elszámolás:

    A masszázs után a telefonban mondott egy órányit adtam, bár mivel hamar végem lett, így belépéstől kilépésig kb. 50 percet töltöttem nála.
  • Összkép:

    Vegyes érzelmekkel távoztam, de ez inkább az én hibám, hiszen Viktória teste és hozzáállása garantálják a férfi ember élvezetét. Biztosan visszamegyek még, hogy több ideig tudjam élvezni Viktória lingam masszázsát. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a masszázs e formáját, és a csinos Milf típusú, vékony, formás hölgyeket.
Happy Massage