• Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam napközben. Mivel mindketten az utcán voltunk, néha elég vicces fordulatokat vett a beszélgetés. A főbb dolgokat azért meg tudtuk beszélni, de időpontot nem, kért, hogy hívjam később. Később hívtam, lett időpont aznap estére. Kedves aranyos hang, a zavartságot betudtam a környezetnek, néha sikerült megnevettetnem akkor kimondottan aranyos volt.
  • Megközelítés:

    Telefonon megkaptam a címet, ház elől telefonáltam, kapukód, egyértelmű irányítás. Taxival mentem, de ismerem a környéket. Tömegközlekedés kimondottan jó, párhuzamos utcában megy a villamos amivel 2 megálló a metró végállomás. Több busz is jár arra. A kocsi véleményem szerint felejtős, este a motort nem tudtam volna hova tenni, nem hiszem, hogy napközben jobb a helyzet (és persze durván fizetős). Hely is kevés a környéken, aki kocsival megy legalább fél óra sétával számoljon (persze lehet szerencséd...)
  • Helyszín:

    Régebbi társasház, nem nagyon lehet elkeverni. A liftet nem találtam meg, úgyhogy a bemelegítés megvolt mire felértem. Pici előszoba, abból nyílik a fürdő és a tetthely. Másik irányba egy lefüggönyözött ajtó, onnan hallottam motoszkálást de egyáltalán nem volt zavaró, nem találkoztam mással, Nóri figyelt erre, megvolt az az érzésem, mintha csak felugrottam volna valakihez. A fürdő is ezt támasztja alá, a kéd szélén sorakzó tusfürdők, szájvíz műanyag pohárkákkal, fertőtlenítő kézmosó, van minden. Ráadásul klasszikus csattogós fég bojler, külön élmény volt újra találkozni ilyennel. Kádban zuhanyfüggöny, az egytelen negatívum (de tényleg, az egész este egyetlen negatívuma) a zuhany/csap választó gomb hiánya, ezt kéne pótolni. Száraz kilépő.
  • Lány külseje:

    Ezt nehéz lesz megfogalmazni :-). Az adatlapon megadottak valósak (a kor lehetne akár kevesebb is jópár évvel, a kg is lehet kevesebb ha mérlegre tesszük), a képek elmondanak mindent. Tehát aki szereti az ilyen alkatú lányokat (ÉNÉNÉNÉN), ragadjon telefont most. Aki nem, lapozzon tovább. Nóri egy csodálatos, picike kis tündér, arányosan mindene pici. Alacsony, pici (de kemény) popsi, pici (de kemény) mellek, pici (de erős) kezek, pici arc, pici fülek, pici orr (erről még lesz szó), hatalmas kék szemek. Az arca nekem nagyon bejött, az egyik kedvenc rajzfilmsorozatom egyik női karakterére emlékeztet (NEM a Simpsons!), láttam arcos képét, azonnal ment kedvencekbe és akkor még nem sikerült elérnem, de azóta rajta vagyok. Szomszédlány, a szó minden jó értelmében, aki miatt az előszobában teszel-veszel egész nap, hogy amikor hallod az ajtó csapódását kirohanhass "véletlenül", hogy egyszerre menjetek le a lifttel. (Kb ugyanabban a ruhában, mint amiben Nóri fogadott)
    Nincs külön hely a belsőnek, úgyhogy az is ide. Nóri nagyon kedves, jóindulatú lány. Nem tudom, hogy zavarban volt az elején, vagy ilyen a természete, de kicsit visszahúzódó volt, ezt elég gyorsan oldottuk azért. Kedves hangja van, jó volt vele lenni.
  • Erotikus masszázs:

    Ide sokat nem tudok írni, nem nagyon volt ilyen :-). Beléptem, megláttam, első gondolatom: OK, akkor reggel kell hívni időpontért egy rendes masszőrt, ma kimarad a masszázs. Szóval a derekam továbbra is fáj, és ez így van jól. A szeánsz végén maradt kis időnk, amikor felajánlott egy lábmasszázst, azt élvezettel elfogadtam, illetve mondott pár dolgot ami alapján tudja mit kéne csinálnia ha hagynák azok a disznó férfiak, hogy masszírozzon. De nem hagyják!
  • Levezetés:

    A fürdés után egy óriási, ölelgetős simogatós puszilgatós szeánsz kerekedett. Viccesen hangzik, de így utólag mintha újra 15 évesen fedeznénk fel egymás testét. Nóri lelkesen benne van sok mindenben ha úgy kezelik. A fürdőből visszatérve állva simogattunk egymást, ölelkeztünk. Szerintem simán eltelt 10 perc anélkül, hogy "érzékeny" területekre tévedtünk volna, és ez így nagyon jó volt. Ő kérdezte meg viccesen, hogy levegye-e a ruháját (nem tiltakoztam). Nekem nagyon bejönnek az ilyen ékszer-testű lányok, úgyhogy a következő rész is arról szólt, hogy fekszünk egymás mellett az ágyon, és simogatjuk egymást. Nagyjából semmi pornós nem volt benne, viszont teljesen elfelejtettem hol vagyok, a "most találkoztunk, és felugrottunk folytatni az estét" élményem volt. A nagy simogatás ölelgetések közepette rámült, és egy kellemes lingam masszázzsal kivégzett. Nóri nem spórol az olajjal, tocsogtunk mindenben rendesen.
    Utána megállás nélkül ugyanúgy folytattuk a simogatásokat, ölelgetéseket, puszilgatásokat. Volt csuszka is. Vannak határok amiket be kell tartani, de ezeket nagyon kedvesen (de szigorúan) hozza a tudomásodra, és amikor véletlenül ("véletlenül") eléred akkor annyira kedvesen és aranyosan szól rád, hogy semmi rossz érzés nem marad (simogatni csak kivül lehet, csók nincs, stb.). 90 percre mentem, abban két kényeztetés van, a második teljesen összefolyt az elsővel (mindkettő kézi lett, én így szeretem, nem tudom van-e máshogy, lehet-e máshogy, nem kérdeztem). Másodjára csúszkálás közben éreztem, hogy nekem így nagyon jó lesz, mellém bújt, és kézzel kivégzett. Technikai leírás: majdnem szemen lőttem magamat a második patronnal, annyira felhúzott. (nagyobbat szólt, mint az első, fél órával előtte). Tisztogatás után egyszer csak rámugrott és szorosan átölelt. Mondtam én, hogy cuki :-). A simogatásokat ő is nagyon élvezte, egy idő múlva átadta magát nekem. Nem volt nagyon jó neki (komolyan elhiszi valaki, hogy ez működik 10 perc után?), de élvezte (vagy legalábbis nem volt nagyon rossz neki :-))
    Végig nagyon figyelmes volt (melegített olaj, amikor hidegnek érezte a kezét, akkor összedörzsölte, amikor hidegnek érezte az én fülemet, megmelegítette). Nekem jó volt a hőmérskéklet, ő fázott picit, de én egy lovag vagyok, szóval melegítettem. Az orra végig jéghideg volt, ez nagyon szórakoztatott mindkettőnket.
  • Elszámolás:

    A telefonban mondott összeg. Extrákat nem tudom van-e, lehet-e, nekem így teljesen jó volt, nem kívántam többet. (lehet, hogy van, kérdezzetek rá! én legközelebb is erre a programra megyek). a 90 perc egy bankjeggyel fizethető, ezt a végén az asztalon az óra alá tettem.
  • Összkép:

    Ez az eddigieknél is szubjektívabb lesz. Nekem Nóri olyan élményt adott, hogy szeretnék hozzá bérletet váltani. Külsőre/belsőre nagyon bejött. Ha valaki hozzám hasonlóan áll hozzá, remek élményt fog kapni. Ha odamész, eldobod magad, várod a csodát, szerintem esélyes egy közepes élmény. Nórival más körülmények között is szivesen találkoztam volna. Biztos, hogy amikor Mo-n vagyok visszamegyek még hozzá, ha engedi hosszabb időre is.
Happy Massage