• Emily

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hirdetését a másik oldalon láttam, telefonon és SMS-ben kommunikáltunk. Elöször nehézkes volt elérni, de végül sikerült. Kedvesen tájékztatott mindenröl ami fontos. Megállapodtunk, hogy kb. 1 orával késöbb nálam lesz.
  • Megközelítés:

    A randi nálam volt a hotelszobában, nekem a megközelités egyszerü volt. Emily is azt mondta, hogy könnyen odatalált, hogy taxi, bkk vagy autoval volt azt nem áruta el, de nem is kérdeztem utána.
  • Helyszín:

    A hotelszoba állapota kitünö volt, nem volt hiány semmiben, mint az általában egy jobb hotelra jellemzö. Ugy gondolom, hogy escort esetében ezt a kategoriát fölösleges kitöltetni mert csak marhaságokat ir össze az emberfia a 140 karakter miatt.
  • Lány külseje:

    Emily külseje teljesen megefelel a, másik oldalon, kitett képeinek. Arckitakarása saját védelmét szolgálja, csinos arca van. A cicik természetesek és csodálatosan gömbölyödnek, teste pont olyan mint a képeken láthato, semmi retus nincs. Kék szemei és puha, selymes böre már elöre tudatták velem, hogy a választás jo volt.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a két kategoriát most nehéz lesz elkülöniteni, mert ugymond a randink nem szokványosan futott le.
    Megérkezése és egy welcome drink után nagyjábol vázoltuk mivel töltjük az idönket és neki is futottunk a dolognak. Ugyan arra kértem, hogy vegye teljesen kezébe a dolgok lefolyását, kérésemre elöször a jacuzziba ültünk be és kezdtük egymás testét felfedezni. Csókok, simogatások és eröteljesebb vizalatti masszirozás mindkettönk részéröl volt a programon. Cicik érzékenyen reagáltak az érintésre, Egy idö elteltével Emily javasolta, hogy tegyük át a szinhelyet az ágyra és kezdjük a masszázs részt. Erös kezeivel rendesen megdolgozta a lábamat és a hátamat, a masszirozáshoz egy kellemes illatu krémet használt. Átfordulás után felsötestemmel foglalkozott, nemcsak kézzel hanem ajkait is használva mellbimboimat izgatta, lassan lefelé haladva elért a farkamhoz. Elöször kellemes franciában részesitett, majd ugyancsak krém bevetésével lingam masszázst alkalmazott nagy szakértelemmel. Még mielött eljött volna a vég áttértünk kölcsönös franciába, izlelgettem finom punciját. A végkifejlet ezután jött, lingam masszázs és perfekt francia formájában, közben ujjaimmal csikloját kényeztettem amire jol nedvesedve reagált. Ebben a formácioban ért el a vég, hatalmasat élveztem, percekig nem voltam magamnál az élménytöl.
  • Levezetés:

    Mint elöbb leirtam nem teljesen elkülönithetö a két kategoria.
    Miután kivégzett, tisztálkodásban tevékenykedett. Engem és saját magát is megszabaditotta a nyomoktol. Hosszas beszélgetéssel zártuk a megbeszélt idöt. Intelligens, jo beszélgetöpartner a hölgy.
  • Elszámolás:

    Amit telefonon megbeszéltünk letettem egy asztalra amikor megérkezett, távozásakor eltette.
  • Összkép:

    Emily egy, az adatlapon megadott éltkornak megfelelö, csinos, széparcu és kellemes beszélgetöpartner. A masszázst saját eröböl sajátitta el, ennek ellenére nagyon kellemesen csinálja. Az erotikus rész, legalábbis számomra, tökéletes, pont ahogy szeretném és azokkal a menüpontokkal malyekre szükségem van. Az értékarány teljesen megfelelö, sajnos összehasonlitási alapom nincs.
    Mindenkinek ajánlom aki egy csinos fiatal lánnyal fesztelen kikapcsolodásra vágyik.
Happy Massage