• Wanda

  • Beküldte:
  • Wanda reagálása

    Kedves Erosalkony,

    köszönöm a beszámolót, illetve engedd meg, hogy reagáljak. Szokták mondani, hogy azért jó az internet, mert sok olyan dolgok is felszínre kerülhetnek, ismertté válhatnak, amelyekről nem értesülnénk, vagy nem szereznénk tudomást. Nyilván ennek az igénynek a kiszolgálója maga a beszamolok.com is. Én magam is nagyon hasznosnak gondolom, ezt a fórumot, amely támogatja, sőt céljául tűzte ki, hogy csak olyan szolgáltató maradhasson a pályán, aki korrekt szolgáltatást biztosít, korrekt ügyfeleknek. És akkor mindenki boldog lesz a végén, mint a mesében :)

    Előre szeretném bocsájtani, hogy nem magyarázkodás okán írom mindazt, amit leírok. Aki ismer tudja, hogy milyen a természetem. Sajnos vagy nem sajnos, én egy nagyon impulzív, nyitott, de az érzéseim által vezérelt ember vagyok, akit nem feltétlen az ész érvek irányítanak, gondolok itt arra, hogy sokszor vagyok önmagam ellensége is. Nyílt szívű vagyok, egyszerűen nem tudom magamat megjátszani, ez azért jó, vagy azért rossz, mert tőlem csak az őszinteséget kaphatod, minden rám van írva nagybetűkkel. :)

    Emellett tombol bennem az igazságérzet, és ha úgy érzem, hogy valami, vagy valaki nem korrekt velem szemben, nem bírom magamban tartani. De azt sem, ha én hibázom, sohasem vagyok rest bocsánatot kérni, vagy elismerni tévesésemet.

    Viszont nem tudok álszent lenni, és ilyen értelemben nagyon is rossz szolgáltató vagyok, mert akivel nem érzem jól magam, aki nem nyílik meg felém, nem támogatja ezzel az együttlétünket, nem tudok álarcot húzni, és úgy tenni, mintha.

    Még szerencse, hogy a nálam a szimpátia eléréséhez könnyű recept. Egy kis kedvesség, egy kis figyelmesség, és már minden a helyére is kerül.

    Szóval. Igazából nem értelek. Érzésem szerint a beszámolód arra van kiélezve, hogy a csalódott vagy, amiért nem kaptál meg olyan dolgokat, amelyek egyébként nem is részei a masszázsomnak, amit én minden esetben, így neked is jó előre telefonon tisztázom, tisztáztam. Akkor miért jöttél el, hiszen úgy tűnik, hogy egy jó csomó dolog hiányzott a boldogulásodhoz?

    Ha olvastad a bemutatkozásomat, akkor a „szeretnéd szeretgető kezeim érintését...” kezdetű mondatom mögött biztos nem egy gőzfürdőben dolgozó, feltűrt ingujjas, gyapjas mellszőrű sportmasszőrt vizionáltál. És tényleg, az nem én vagyok. Én se nem sport, se nem gyógymasszást nem csinálok. Mást viszont annál inkább. :)

    És hogy a lingam nem volt olyan, amilyen. Azt írtad, hogy kellemes volt, de nem életem lingamja. Elég rég ügyködöm már ebben a szakmában, merem állítani, hogy nem vagyok tapasztat híján. Ebből két dolog következik, egyrészt: valószínű, hogy amit csinálok, az annyira nem lehet rossz; másrészt: vannak olyanok, akik mások, mint a többség, és nekik másra van igényük, másra vágynak. Semmi baj sincs ezzel, csak akkor ott kell szólni, ott kell megnyílni, kommunikálni, ahol tudok ezen segíteni, rád formálni az élményt. Hiszen nem az lenne nagyszerű, ha akkor éreznéd magad jól, amikor a kezeim között élvezed az érintéseim gyümölcsét?

    Wanda

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, rögtön felvette,és még aznapra sikerült időpontot egyeztetnünk Részletesen tájékoztatott mindenről, külön felhívta a figyelmet arra, hogy nála csak kézi levezetés van.
  • Megközelítés:

    A tetthely a Nyugati közelében van, ebből eredendőn a tömegközlekedéssel jól elérhető. Aki autóval érkezik az gondban lehet a parkolásnál.A házat nagyon könnyű megtalálni,a kapucsengőt egyszerűen el sem lehet téveszteni.
  • Helyszín:

    A lakás egy régebbi háztömb legfelső emeletén van, de a lift pillanat alatt felrepít. Több szoba van, melyek egy hosszú folyosóról nyílnak. Több lány is dolgozik itt, az egyikkel a fürdőbe tartva sikerült is összefutnom, sikkantva egyet beugrott az egyik szobába. A fürdő kádas, én is találkoztam a kádban a fertőtlenítést jelző táblával. A szoba apró, de a célnak azért megfelelő volt, benne tatamival.
  • Lány külseje:

    Vandál meglátva nem ért csalódás,a róla készült képek hűen visszadják a valóságot. Egy rövid szűk ruhácskában fogadott,mely kiemelte telt melleit, feszes fenekét és formás lábait.Kedves, mosolygós vidám teremtés és ami számomra különösen kedves, hogy nagy állatbarát, A cicusával az elején és a végén is találkoztam.
  • Erotikus masszázs:

    Vanda masszázsa a műfajhoz igazodik, nem is igazán masszázs az, inkább egy erősebb simogatás. Ezt nem szemrehányóan jegyzem meg, csak azért,hogy aki egy valódi gyúrás, vagy netán gyógyító masszázsra vágyik az azt ne itt keresse. A hasra fekvésem után Vanda Levette a ruháját és egy szál francia bugyiban tevékenykedett rajtam. Sajnos nincs tükör, ezért gyönyörű melle csak időnként került a látómezőmbe. Fél óra elteltével keze már egyre többet simított be,majd szólt, hogy megfordulhatok.
  • Levezetés:

    A levezetés szigorúan csak kézzel történik, kölcsönösség nincs,szabály szerint simogatni lehet közben,de az alóneművel fedett terület tabu. A melleket lehet simogatni,de puszilgatni már nem..Párnát helyezve a fejem alá néztem ahogyan ez a gyönyörű nő a farkam simogatja bőséges olajozás után. Kellemes volt, bár nem életem lingamja. Az viszont tetszett, hogy a szemkontaktust végig fenntartotta. Átlagos orgazmust hozott ténykedése. Letisztogatott, egy pohár víz, zuhany majd el.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt,ahogyan a telefonba mondta. Mivel még nem találkoztunk a csokrot mely belvárosi átlag, előre kérte. Extrák nincsenek.
  • Összkép:

    A jó masszázs nálam felejtetni tudja, hogy nincs csók, kölcsönösség és francia, csak egy jó Lingam. Talán azért távoztam némi csalódottsággal, mert most egyik sem volt. Igaz ugy, döntöttem Vanda mellett, hogy pontos tájékoztatás kaptam, korrekt volt. Azért nem bántam meg, végűlis egy kellemes hölggyel töltöttem el egy órát.
Happy Massage