• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Úgy alakult, hogy lett egy szabad vasárnap délelőttöm - így megpróbáltam huncut játszótársat keresni. Azonban be kellett látnom, hogy az nem egyszerű feladat, mert bár a kiszemelt lányok adatlapján szerepelt az elérhetősége ebben az idősávban, a gyakorlatban azonban szinte mindenhol azt a választ kaptam: "vasárnap sosem rendel; csak délután lesz" , stb.
    Már majdnem feladtam a reményt, amikor megláttam Amanda hirdetését, az ígértes képeket - olvastam legutolsó beszijét.
    Rögtön éreztem: vagy Ő, vagy senki! :)
    Aggódva hívtam, de egy édes csacsogós lányhang eloszlatta félelmemet: Ő pont ráér reggel. Gyorsan küldtem is egy vtr-t, szinte azonnal vissza is igazolta.
  • Megközelítés:

    Angyalföld északi részén van a rendeló. Ha nincs dugó, akkor a Hungárián könnyen elérhető. BKV-t nem láttam, de 2 sarokra van Rákosrendező állomás, így akár vonattal is mehetsz.
    A parkolás hétköznap fizetős.
  • Helyszín:

    A folyamatosan rehabilitálódó környék egyik újabb építésű házában a legfelső szintre kell menni.
    Szépen berendezett lakás a funkciónak megfelelően, több szobával - hiszen többen vannak itt.
    A szobában rend és tisztaság, hangulatvilágítás és valami hihetetlenül erotikus zene fogadott.
    A tataminra készítve a puha törcsi, a cuccoknak szék és szobainas, a tatami mellett végig tükör ami kíváló rálátást biztosított vendéglátóm gyönyörű testére.
    A fürdő makulátlan, bőséges tusfürdő választékkal és szájvízzel.
    Minden külsőség tökéletes!
  • Lány külseje:

    Amanda a szokásoknak megfelelően visszafogott, de igen sejtelmes képekkel hirdet. Semmi sem látszik, de mindent pontosan el tudsz képzelni - és éppen olyan lesz a valóságban is.
    Belépéskor egy szépséges aranyszínű szettben fogadott, a viselt magassarkú tökéletesen kiemelte formás lábát és popsiját.
    Azt már a képekből is láthatod, hogy egy kecses gazella fog fogadni, pici cicikkel és fantasztikus popsival. Aztán mikor szépen lassan kicsomagoltam és elém tárultak édes kis cickói, bizony nagyon megörültem nekik. Hamvas fehér bőrén egészen világos rózsaszín apró udvarban szerénykedtek pici kis bimbói - nagyon odavagyok ezért a típusért :) - amik azonban a dajkálgatás hatására peckesen meredezni kezdtek. Nagyon jól reagáltak a kényeztetésre és bizony Amanda is igen szereti ha dajkálják őket - s ennek hangot is adott:)

    Lejjebb haladva megcsodáltam karcsú derekát és igen szép ívelt csípőjét, élvezettel legeltettem rajta éhes szememet. Köldöke nyalakodásra csábító, feszes hasán igazi élvezet a hófehér makulátlan bőrt simogatni. A popsija mind látványra, mint tapintásra egészen rendkívüli élmény. Mikor szép lábait kissé megnyitva feltárta nekem kincsét, nagyon szép, zárt és tükörsima "babapuncit" vehettem birtokba. Igazi élvezet volt kényeztetni, mert nagyszerűen és hálásan reagált közeledésemre.
    Majdnem megfeledkeztem édes, kislányos, de nagyon bájos arcáról - melyet gyönyörű mosolya, kis mosolygödröcskéi, és igéző tekintetű, lázba hozó szeme ékesít. Ahogy pilláit rebegtetve csillogó szemeivel figyelte a rám gyakorolt hatást, ahogy egy-egy "ihletett" pillanatban finoman felrántotta egyik szemöldökét - bizony teljesen magába bolondított.

    Végignézve mind a 35 képét, nem tudok rájönni hogy melyik lehet retusált :)
    Szerintem egyik sem, mert ezen a pompás gazellatesten bármilyen retus csak rontani tudna - és nincs is mit retusálni, mert Amanda a maga természetességében gyönyörű!
  • Erotikus masszázs:

    Amanda beszijei között szemezgetve megláttam, hogy mi már egyszer találkoztunk közel 2 éve. Bocsánat, hogy elsőre nem ismertelek fel, drága Amanda!
    Felidézve akkori nagyszerű kalandunkat, biztosra mentem, mert tudtam, hogy Ö az a masszőrlány-típus akit olyan nagyon keresek: gyönyörű, érzéki és "elveit feladva" hajlandó egy ilyen vén lator kívánságait teljesíteni :)
    Mikor beléptem az ajtón és megláttam édes arcát és pompás testét - rögtön megjelent szemeim előtt egy érzéki kaland határozott lehetősége és abból, amilyen szeretettel Amanda a nyakamba ugrott, tudtam, hogy neki sem leszek ellenére.
    Óvatosan azért feltettem neki két kérdést: emlékszik-e még hogy mit szeretek és hogy ma is nyitott-e erre? Nagy örömömre mindkét válasza igen volt - és a ki nem mondott ígéretet egy szenvedélyes csókkal pecsételte meg. A masszázs megint elesett....illetve azért nem teljesen, mert együttlétünk közben kaptam tőle egy olyan olajos-cicis csúszkamasszázst, hogy a kisori füle is (ketté)állt.

    A gyors tusi után összebújva csókolóztunk, simogattuk egymást. Lassan kibontottam cicitartóját és óvatosan (mint kisgyerek az ajándékát) pillantottam feléjük. Gyönyörű szépségük, ártatlan rózsaszín mivoltuk azonnal magával ragadott és finom dajkálgatásukba kezdtem. A bimbik hamar számba duzzadva adták jelét elégedettségüknek - és Amanda is fokozott sóhajokkal tudatta, hogy tetszik neki ez a közeledés. Egy jó darabig nem is tágítottam, de közben éreztem, hogy kutakodó keze a már igencsak akaratos kisorit teszteli. Szépen lesimítottam róla a maradék textilt és hosszasan ámulva csodáltam karcsú darázsderekát és szép ívű csípőjét. Eléje térdeltem, de a várt "lánykérés" helyett csak köldökébe nyaltam bele finoman finoman , majd puncusára csókot lehelve élveztem a kiváltott remegését.
    Magamnak háttal fordítva símultam hozzá kemény popsijához, miközben édes kis cickóit nagy lapáttenyerembe zártam és finom illatosan sima bőrét csókolgattam. Amanda kéjesen hozzám dörgölőzött, és itt jött el az a pillanat amikor le "kellett fektetnem" a tatamira.....
  • Levezetés:

    Amanda kéjesen nyújtózva, pilláit rebegtetve dőlt hanyatt a tatamin és nem tudtam "ellenállni" csábításának :)
    Finoman fölébe kerekedve csókolni kezdtem ajkait, majd nyakán lefelé haladva belenyaltam sima és illatos hónaljába (ez egy nagyon különleges érzés, próbáljátok ki!), ismét begerjesztettem édes kis bimbóit. Köldökénél is elidőztem kicsit, majd combjait finoman széttárva szájtátva bámultam féltve őrzött kincsét. Szendén zárt, sima kis babapunci várta közeledésemet és nem is tétováztam sokáig - először csak a környékét puszilgattam-nyalogattam, majd óvatosan a zárt kis ajkakat megnyitva dédelgetni kezdtem. Közben kezeimmel Amanda brsonyos fehér bőrét simogattam és élvezettel hallgattam, ahogy elindult "azon" az ösvényen.
    Sóhajai egyre hangosabbak lettek, már-már halk sikolyokká váltak - kezével hajamat simogatta, én pedig hol a tükörben figyeltem ahogy lehunyt szemmel, fejét hátravetve tátott szájjal zihál, hol az előttem egyre jobban hullámzó szép test látványában gyönyörködtem.
    Majd combjait egy kissé szorosabbra zárva, fejemet magához húzva, csodás hanghatások közepette nekem adta gyönyörét nagy boldogságomra. Mikor egy kicsit megnyugodtunk mindketten, felvettem egy ismétlés lehetőségét, csak most úgy hogy a számra ülve Ő fog mozogni a saját gyönyörűségére.
    A szavakat tett követte és a következő pillanatban már háttal felettem térdelve számba nyomta csodáját, és finoman mozogni kezdett. Nekem "csak" a nyelvemet kellett járatni és élvezni a látványt mit az arcom előtt ficánkoló popsija-puncusa nyújtott.
    Azt, hogy Ő éppen merre jár abból éreztem, hogy a kisorit éppen milyen tempóban dédelgeti hol ajkával, hol kezével, hol mindkettővel. A tempója egyre gyorsult, ismét megjött a hangja is, és olyan ütemben kényeztette a barátomat, hogy kishíján végem lett. Szerencsére Ő ért előbb a csúcsra és így nem "kellett" még kapitulálnom idő előtt - bár Amanda abban bízott, hogy én is elszállok édes ajkai között :)

    De még élvezni akartam kis gazellámat - így aztán olajat öntött kecses testére (és a tűzre is!), mert vettől teljesen begerjedtem és bőszen segíteni kezdtem kéjesen kenegetve édes kis cickóit, popsiját. Hűha - gondoltam - itt most valami nagyon finom fog következni - és így is lett! Mellém térdelt, majd olajos testével csúszkálni kezdett rajtam szédítően, hegyes bimbói karcolgatták hasamat - közben én azt a gyönyörű, olajtól fénylő popsiját csodáltam a tükörben, majd elvesztve fejemet gyömöszölni kezdtem. Időnként be-betévedt az ujjam is forró puncusába, de nagyon kedvező reagálásokat kaptam, bár egy kicsit féltem hogy mit fog ehhez szólni.
    Aztán a hasamra ülve a lábai közé szorította a kisorit és "úgy" mozgott rajtam - veszélyesen közel a tűzhöz - reméltem (egy fenét, dehogyis!!!) hogy ura a helyzetnek, majd ugyanezt megtette, hogy a popsija közé szorította a főnököt.
    Ismét mellém térdelt és folytatta isteni franciáját, fel-le járva rajtam, időnként elkalandozva lejjebb is - aztán lingamra váltott. Olyan élvezetesen csinálta, hogy éreztem a végjáték közeledtét - többször is robbanásközelbe vitt, majd lassított és ismét gyorsított. Már remegtem mint a kocsonya, lelkesen simogattam popsiját-puncusát az egyik kezemmel, a másikkal a hegyes kis rezgő bimbócskáját csavargattam finoman - ekkor már azt sem tudtam, hogy a tükörben bámuljam a csodás látványt vagy csak élvezzem ami a szemem előtt történik - aztán egyszer csak elszállva szétestem. Deréktól lefelé minden apró kis izmom remegett, csodás orgazmust adott nekem.

    Miután letörölgetett, még mellém ült egy kis beszélgetésre - miközben tovább simogathattam olajtól fénylő édes kis testét.
    Sajnos hamar letelt az egy óra, s fürdés után a búcsúölelés közben megígértem, hogy legközelebb nem 2 év múlva szeretném újra látni.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban minden fontos benne van, és ez alapján készültem. Nagyon korrekt a csokor mérete - azt a csodát pedig amivel megajándékozott nem is lehet rózsákban kifejezni. Bár fel sem merült részéről, én az elején rendeztem egy kis csokival is kedveskedve.
  • Összkép:

    Nagyon boldog vagyok, hogy hosszas keresés után ráakadtam Amandára, aki mindent megadott amire vágytam és amit kérhettem tőle. Fantasztikus és érzéki repülést kaptam tőle, élveztem minden pillanatát szárnyalásunknak.
    Gyönyörű, érzéki, csodálatos nő - egyszerűen imádom!
Happy Massage