• Adél Csúszkamasszázs

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Adél Csúszkamasszázs reagálása

    Kedves Péter !:)
    Tényleg őszintén örültem újra találkozásunknak...már akkor is egyik nagy "kedvencem" voltál..!:)
    Szerencsére elég jól működik köztünk a kémia,igy mind a ketten jól éreztük magunkat..:p
    Külön dagad a mellem hogy én vehettem el massz. Szüzességed, és azóta is tetszik ez a világ..:D
    Várlak vissza nagy nagy szeretettel sokadszorra is:)
    Imádtalak!!!:)
    Puszi Neked :)

  • Egyeztetés:

    Teljesen véletlen találtam Rá! Böngésztem a hirdetések között, és egy olyan hölgy hirdetésével ugrott fel, mint lehetőség, akinél már jártam! Így első alkalommal itt az oldalon írtam Rá, de a harmadik üzenet váltást követően már a hangjára is kíváncsi voltam, mert nagyon emlékeztetett valakire, akivel életem első masszázsát éltem át! Mit mondjak, meghatározó volt az élmény, sajnos akkor egy idő után nem találtam! Felhívtam, de egy másik hölgy vette fel, aki bájosan elmondta, hogy most Adél nem tudja fogadni a hívásom, de megjelölte az időpontot, amikor elérhető lesz! Adél megelőzött, és megcsörgetett! Visszahívtam, és amikor a hangját meghallottam, a szívem a torkomba dobogott! Tudtam, hogy a régi leányka! Bájosan elmondta milyen lehetőségek vannak, biztosítottam, hogy keresem! A következő hívásnál már az időpontot egyeztettük, napokra előre, hogy biztos szabad legyen! Aznap megerősítettem itt az oldalon írásban!
  • Megközelítés:

    A cím egyeztetését követően nem okozott gondot odatalálni, mert mint már említettem, jártam ott, egy fantasztikus hölgynél! Izgató gondolatok támadtak rám, amikor a címre értem! Most is könnyű volt parkolni, de mint korábban, most is a szomszéd utcában hagytam az autót, fő a diszkréció, és persze elég pici az utca is. Nem használtam navigációt, de első alkalommal segített megtalálni, bár akkor sem volt bonyolult! Akkor, és most sem nagyon néztem a tömegközlekedést, de villamost, és buszt is láttam most is sétatávolságban.
  • Helyszín:

    A lakást már ismertem, semmi változást nem véltem felfedezni! Kulturált környezet, tiszta lépcsőház, jól felszerelt lakásnak tűnt most is! A szoba pont olyan kellemes volt mint korábban! Kényelmes fotel, asztalka a telefonnak, kocsikulcsnak, és a már jól ismert szobainas! A tatami is pont olyan megfelelőnek tűnt mint azt már tapasztaltam, és persze a tükör, ami fokozza a vizualitással az élményt! Már nagyon vártam! A fürdő most is patyolat tiszta volt,rengeteg tusfürdővel, szájvízzel, száraz kilépővel, és ez a masszázs után is így volt! Jó érzés volt másodszor is a száraz kilépő! Tudom apróság, de nekem fontos volt! A remek fürdőben csak egy változást véltem felfedezni, mégpedig a szárítógépet, ami korábban nem volt! Szembetűnő volt, mielőtt valaki még azt hinné, hogy leltárt készítettem!!!
  • Lány külseje:

    Itt azt hiszem nem tudom érzékeltetni azt az örömöt, ami ajtónyitáskor ért! Mivel az én rangom nem teszi lehetővé, hogy kitakarás nélkül lássam a képeket, csak remélni tudtam, hogy a "régi" kedves lányt találtam meg Adél személyében! És igen, Ő volt! Ennek hangot is adtam, aminek Adél örült, és kedves mosollyal biztosított arról, hogy nem változott! Valóban nem, ugyan olyan vékony, formás hölgy kísért be a helyszínre, mint akit akkor megismertem!
  • Erotikus masszázs:

    Bekísért a szobába, és bájosan megkért, hogy vetkőzzek, majd igéző pillantások kíséretében, kacér mosollyal nyújtotta a törölközőt! Gyors, de alapos tusolást követően a fürdőből kilépve ott találtam egy szál tangában! Semmit nem változott valóban! A szobában ismét rákérdeztem, hogy amit a telefonban egyeztettünk, az valóban lehetséges-e? Biztosított róla, hogy minden úgy fog zajlani, ahogy megbeszéltük! Ennek az volt a lényege, hogy én a teljes ott töltött idő alatt csak az erotikára szeretném, ha a hangsúlyt fektetnénk! Megkért, hogy feküdjek hasra! Hason fekve a tükörből láttam, hogy az aprócska textiltől is megszabadult! Ez az, tudtam, hogy isteni lesz! Indult a gyönyör! Megkérdezte, hogy milyen olajat szeretnék, illatmenteset, vagy illatosat! A mentes mellett döntöttem. Ilyen finom érintésekkel még rajta kívül senki nem simította végig rajtam az olajat! Amikor már fénylett a bőröm az olajtól, akkor bekente a saját testét is, és indult a várva várt csúszka! Ilyet csak Ő tud! Lassan, pontról pontra minden porcikámat érintve, minden a saját testének felületével! Izgalmas volt a tükörben látni, amikor a fenekemen végig csúszva a combjával szinte a vállamat érintette! Apró puszik kíséretében feltérképezte a testemet a combomtól, a tarkómig, minden irányból! Lentről-felfelé, balról-jobbra, teljesen felkorbácsolva a vágyakat! Nagyon vártam már, hogy a fülembe súgja, forduljak meg! És jött a csoda, amit méltán használ jelzőként a neve mellett! Nem tudok jelzőket írni arra az érzésre, amikor teljes súlyát érezve magamon, siklik rajtam, szinte a rejtett hajlatokat is érezve rajta, majd megállt, és hagyta, hogy átölelve, a formás popsiját markolva élvezzem a pillanatot! Hosszú perceknek tűnt az ölelés, de nem bántam, sajnáltam, amikor tovább siklott, újabb örömhullámot kiváltva! Simogattam, markoltam, csókoltam, ahol csak lehetett, persze tudtam, hogy hol vannak a határok! Elhiheti mindenki, nagyon nehéz betartani ezeket a határokat, olyannyira felfokozta a vágyakat! Azt hiszem a kifinomult érzékének köszönhetően mindig megállt a határon, nem beteljesítve a vágyakat! De persze ez a pillanat is eljött!
  • Levezetés:

    A csúszkára is fel lehet tenni a koronát! Ő ezt is tudja! Amikor már azt hittem, hogy végem lesz, akkor jött az eszmélet vesztés! A tükörben láttam, hogy egyre jobban oldalra csúszik rajtam, majd azt, hogy az ágaskodó büszkeségemet az ajkai közé veszi, majd a kis nyelvecskéjével a majd szétrobbanó makkomat körbe simogatja! Ez volt az a pillanat, amikor ismét megmarkoltam a popsiját, és a látványt is élvezve átengedtem magam a gyönyör közeledtének! Isteni, érzéki, lassú, kényeztetésbe részesített! Megfeszültem, mint az egyik lator a kereszten! Ezt érezve megkönyörült rajtam, és aprócska kezével kicsikarta a gyönyört belőlem! Utolsó cseppig! Hagyta, hogy lebegjek még a gyönyör, és a valóság határán egy kicsit, majd óvatosan megtörölgetett, és lássunk csodát, hozzám bújt, így engedve vissza az életbe! Isteni!
  • Elszámolás:

    A telefonban, illetve a levelezéskor is jelezte, hogy milyen csokor! Érkezésemkor, a tusolás előtt a kis asztalra tettem, természetesen az örömömet jelezve pár szál rózsával megtoldva! Mégis csak úriemberek vagyunk!
  • Összkép:

    Hogy milyen benyomást tett rám? Izgalommal vártam a találkozót, bízva abba, hogy a már ismert hölggyel fogok találkozni! És igen!!! Olyan volt mint "régen", kicsit szótlan, de nem beszélgetni mentem! Van egy bájos kisugárzása, amivel leveszi az embert a lábáról, na és persze az a hihetetlen, mesteri, tapasztalt, vágyfokozó érintések, aminek nem tudok ellenállni! Szóval, én ajánlom mindenkinek, aki szereti a túlfűtött erotikát! Biztos, hogy újra meglátogatom! Köszönöm Adél!
Happy Massage