• April

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam pár csörgés után felvette és elég gyorsan találtunk megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Belvárosi ,régi építésű házban fogad. Megközelítés elég egyszerű volt számomra. A parkolást közelben oldottam meg, de fizetős övezet. 1 bkv busz jár arra, ami a közelében áll meg.
  • Helyszín:

    . Bejutás egyszerű megkapod a kapu kódot a ház előtt, beütöd a kaputelefonba nyílik az ajtó,irány a lift. A lakásban pedáns rend fogad.Szobában diszkrét félhomály nagy franciaágy fogad.A szobából közvetlen nyílik a fürdőszoba,a f..szom se nézte milyen a tusfürdő választék, vagy hogy száraz a kádkilépő vagy nedvszívó a törölköző,nem azért mentem hanem dugni.
  • Lány külseje:

    Piros színű melltartóban és piros sport tangában fogadott. Elképesztő volt a látvány!
  • Action:

    Belépésemkor már igazi barátnős csókkal fogadott .Bemutatta csini kis lakást s indultam is fürödni,s kértem tartson velem.Örömmel tette.A kádban egymást simogattuk,csókolgattuk,közben tusfürdővel jól megmostuk egymást,majd öblítés és törülközés után koccintottunk egyet a száj vízzel.A szobába érve,már forró csókolódzásba kezdtünk.simogattam,csókoltam,s lassan tereltem az ágy széléhez.Szépen lassan lefelé haladva csókjaimmal,eljutottam finom jó illatú puncijához,amit lassan franciázni kezdtem . Hosszú ideig tartott már már majdnem meg volt többször is,de a vége előtt egy pici változtatás is elég volt,hogy visszazökkenjen,de türelmes voltam,és kitartó,így sikeresen eljutott elsőként a csúcsra.Remegő orgazmusa után már nem kívánta ott tartani a fejemet,így odabújtam mellé.Hagytam teljesen lenyugodni.Majd is kimentünk pezsgőt bontani,koccintani.Hangulat fokozónak hideg édes pezsgőt is vittem,amit a végéig lassan be is csókoltunk.Vissza az ágyon már istenien franciázni kezdett,ahogyan én szeretem.Hagytam hosszasan élvezkedni magam,majd óvszer felhelyezése után lovagló pózzal kezdtünk.Közben csókol,ölel,s élvezi ahogy játékosan simogatom formás melleit.Fordulás kutya pózba,isteni ahogy kitolja popsiját a kishercegen felé.Lassan behelyeztem forró puncijába s hosszasan szexszeltünk így .Közben jelezte hogy mindjárt meglesz neki,s ebben az ütemben,már nem változtattam semmin ,hagytam hogy a csúcsra érjen.Fordultunk,s már szemből élveztem ahogy csókol.ölel,húz magához s így ebben a pózban nem is akartam tovább húzni a dolgot,csak élvezni egy nagyot.Kérdeztem,hogy szájba mehet-e s mivel igen volt a válasz ,a megfelelő időpontban kihúztam,gumit lerántottam,s óriásit élveztem a szájába.Hagyott lenyugodni,majd sietett a fürdőbe
  • Elszámolás:

    Utólag helyeztem ki az elszámolt rózsaszálakat. Annak ellenére, hogy nem először jártam nála, de nem kérte előre.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen éreztem magam ,maradandó emlékeket szereztem . Ajánlom ,bátran,mindenkinek .
Happy Massage