• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kedvencekben volt, és úgy alakult, hogy hamarabb szabadultam a tervezettnél, így az autóból felhívtam. Hatalmas szerencsémre pont akkor tudott fogadni, amikor oda tudtam érni, így gyorsan le is fikszáltuk a masszázst.
  • Megközelítés:

    Pontos címet mondott, és mivel ismerős vagyok a környéken, egyből odataláltam. Kelenföld egy központi része, BKV-val is nagyon egyszerű odajutni, én autóval mentem, ingyenes a parkolás. A házba kapucsengő segítségével lehet bejutni és lifttel kényelmesen megközelíthető a lakás.
  • Helyszín:

    Amennyit én láttam a lakásból, az kellemes volt. Ami külön pozitívum, hogy valószínűleg senki más nem volt a lakásban, ez így diszkrét, és kellemes volt. A szobában hangulatfények, rend és tisztaság mindenütt. A zuhanyzó a panellakások tipikus zuhanyzója, egy függönnyel van leválasztva a lakás többi részétől. Semmi extra, nekem így megfelelt. Tusfürdő, szájvíz, műanyag pohár és használati utasítás rendelkezésre áll. :) Törölköző tiszta.
    A kezelés első fele masszázsasztalon, a másik fele a kanapén történt, mindkettő kényelmes, megfelelő.
  • Lány külseje:

    A képeken látható nagyon csinos hölgy nyitott ajtót. Ami egy kicsit 'megzavart', hogy arca és hanghordozása is nagyon emlékeztetett egy kedves rokon hölgyére, de ezen gyorsan túltettem magamat. Vékony, magas, arányos és nagyon kedves lány Alexandra, szerintem hamar megtaláltuk a közös hangot. Jó humora, közvetlen stílusa van, ami hamar oldotta az ilyenkor természetes feszültséget, izgalmat.
  • Erotikus masszázs:

    Bár erotikus masszázsra én elsősorban a második felvonásért megyek (nagyon jó sportmasszőzöm van :) ), Alexandránál az első rész is értékelhető volt. Nagyon jó fogásokat használt, ellazított, és jól átgyúrt, miközben jót beszélgettünk. Bár így erotikát nyomokban sem tartalmazott, de ez egyáltalán nem volt zavaró, sőt. A lábaktól a nyakamig mindent kellemesen átdolgozott, a vége felé már kezdtem félni, hogy belepunnyadok a levezetésbe, vagy nem marad rá időnk. De félelmem alaptalan volt, Alexandra e téren valószínűleg jóval tapasztaltabb nálam, és a végén az időbeosztása tökéletesnek bizonyult.
  • Levezetés:

    A masszázs tökéletes volt, nemkülönben a második rész. Simogatni kezdett, majd a szájával is varázsolni kezdett. Őszintén szólva én ilyenkor inkább a pillanatnak élek, nem a későbbi beszámoló írására koncentrálok, így nem is nagyon tudok mindent pontosan felidézni. Az biztos, hogy minden téren nagyon kellemes volt, közben simogattam a combját és a melleit. Többször is csúcs közelében voltam, el is tudtam volna még viselni egy ideig Alexandra ténykedését a szerszámon, de a belső órám jelzett (gondolom, az övé is), és hagytam, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. A teljes csomag a szájában landolt, ami fokozta az élményt. Letörölgetett, majd miután észleltem, hogy az egy órán már így is túlcsúsztunk, elszaladtam egy gyors zuhanyzásra.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban közölt paraméterek menet közben nem változtak. Extrát nem vettem igénybe, bár annyira az élmény hatása alatt voltam, hogy a csokor átadása már búcsúzáskor az ajtóban jutott eszembe. Még szerencse, hogy nekem, és nem kellett neki figyelmeztetnie rá, mert az nagyon ciki lett volna... Egy hajszál választott el tőle. Legközelebb inkább előre...
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élményekkel távoztam Alexandrától. Egy kellemes, céltudatos, jó humorú hölgy, aki mellesleg nagyon csinos is, és nem csak masszírozni tud. Minden téren korrekt volt a vendéglátása, bár nem járok gyakran masszázsra, valószínűleg még sort fogok keríteni egy következő alkalomra.
Happy Massage