• Nadin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már máskor is hívtam, akkor nem sikerült beszélnünk, de most amikor láttam, hogy villog a most hívhatod jelzés első próbálkozásra felvette. Egyeztettük a részleteket és már indultam is. Mivel a straponos játékban is megegyeztünk, még útközben küldött egy üzenetet, hogy most nézte meg és nincs nála a straponja, érdekel-e így is. leokéztam és folytattam az utat.
  • Megközelítés:

    Nekem nem ismerős a környék de szerintem busz néhány percnyi távolságra biztosan van. engem a GPS. vitt oda. Parkoló bőven volt és ingyenes
  • Helyszín:

    Kétszintes családi ház, a kapuba elém jön, a felső szinten piros ajtós szobák, kissé lelakott,. Engem az emelet egy jobb időket megélt qpi-ra emlékeztetett. Maga a szoba egyszerűen berendezett egy matrac az ágyat pótlandó és egy szék a ruháknak meg talán egy kis szekrényke. A folyosón valamikor talán padlószőnyeg lehett de most csak csupasz beton, a fürdőben egy sarokkád és a mosdónak csak a helye. Egyébként egy laza zuhanyhoz minden rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    A képek jók! "Élőben" egy kicsit fehérebb a bőre és jobban észrevehető a rendszeres testmozgás hiánya. Nem a túlsúlyban inkáb a feszesség hiányában. A cicik valamikor teltetebbek voltak. A popsi is volt keményebb. Összességében a képek alapján egy kicsit jobbra számítottam, de egyáltalán nem vállalhatatlan és a hozzáállásával bőven kárpótol
  • Action:

    Gyors zuhany után a matrac előtt állva kezdtük az ismerkedést, föntről lefelé indulva. Így volt puszi, csók, amit rendesen csinál egy kis nyak csókolgatás , a cicik felfedezése miközben kézbe veszi a velem egykorút, de csak úgy ismerkedés képpen. Ezen rövid kis ismerkedés után hanyatt döntöttem és megkóstoltam a puncit, néha egy kicsit sóhajtozott, időnként ujjaztam is, egy két ujj simán becsusszan de nagy erdeményre nem jutottam így inkább én kértem a franciát. Ezt lágyan csinálta nem mélytorokkal de kielégítő volt és célt ért vale. Hagytam hagy csinálja, kellemes volt. Én mostanában megvárom amíg robbanásközeli állapotba kerülök, (hiába na, öregszem).Elérkezettnek véltem az időt, hogy becsusszanjak a punciba, kértem a védelmet és missziben kezdtük. Ez így is maradt végig. A punci nagyon kellemes volt, néha szorított néha hagyta, hogy csináljam az én tempómban de végig rám figyelt. Miután fél órára mentem és a strapont helyett ajánlott vibrátort sem a kartam kihagyni mondtam, hogy most akkor Ő következik. Sajna sikosíto helyett csak testápoló volt, ami a célnak ugyan megfelel, de nem a leg jobb. Miközben vibrátorjával izgatott kértem, hogy franciázzon is, amit készséggel megtett és így ért a vég. Ezután már semmi említésre méltó nem történt. Tisztogatás, zuhany és búcsú.
  • Elszámolás:

    Az alapcsomag az új átlag alatti, az extra viszont az átlagos, én a strapont kértem extrába amiről kiderült, hogy nincs. A vibrátoros játék helyettesítette ami szintén extra.
  • Összkép:

    Nadin egy kedves lány, a képekhez képest kicsit gyengébb, de mint már írtam a kedvessége és amit nyújt kárpótol. Tp-nek nyoma sincs. A fél óra bőven megvolt Egyszer egy hosszabb randit is megpróbálok.
Happy Massage