• Lararia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szeretném előre leszögezni, hogy BORZALMAS élményeim voltak, aki veszi a faáradtságot és elolvassa szenvedéseim beszámolóját, kérem próbálja komikusan, viccesen felfogni a dolgokat és a következtetéseket csak ezt követően vonja le... Köszi, pacsi :)

    Szóval elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam el a beszámolóit, sőt, még azt sem néztem meg, hogy a beszamolok.com-on hirdet-e a hölgyike... Kocsiban ülve, a google asszisztnsnek diktáltam, hogy masszázs XI. kerület és hogyhogynem kidobta Lararia hirdetését. Felhívtam, felvette, itt még nem volt semmi gond. Kedves volt, még a hangja is tetszett, áradozott masszázstudásáról, felsorolt mit tudom én már, hogy hány technikát és a végén kicsit visszahúzódóan megjegyezte, hogy kézi levezetéssel is tud szolgálni egy nagyon barátságosnak mondható virágcsokor fejében. Mondom mi baj lehet, már be is írtam a navigációba a megkapott címet és jeleztem, hogy kb. 30 perc és ott vagyok, de forgalom függő, ha Neki így is megfelel, akkor csörgök ha a kapuban vagyok. (Megjegyzem, hogy nagyjából azért belőttük, hogy mennyi idő lehet, amíg dél Pestről eljutok a Rákóczi híd budai hídfőjéig, tehát nem vártam volna el, hogy tettre készen várjon rám egész nap.)
  • Megközelítés:

    Éppen letelt a 30 perc, csörög a telefonom, hogy csak érdeklődik, hogy hol vagyok, mikor érek oda, egyáltalán megyek-e? Gondoltam magamban, ez a lány nem fogja elcsalni az időmet, biztos kihasználjuk az előre egyeztetett 1 órát. A Bogdánfy utca elején van a rendelő, talán 10 emeletes panelház egyik alsó szintjén. A ház parkolójában találtam 2 szabad helyet is, az egyikre beálltam. Fizető parkoló volt, de a kedves hirdető mentségére legyen mondva, ő javasolta, hogy ha a ház másik oldalán állok meg, akkor ott ingyenes a parkolás. Nem így tettem, jó magyar szokás szerint mindenki a potya helyekre hajt, egyenesen a fizetős övezet felé vettem az irányt. Tömegközlekedést nem ismerem, így bocsi, de arról nem tudok beszámolni. Mindenesetre a GPS egyenesen a házhoz navigál, házszámok egyértelműek, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Na itt kezdődtek a megpróbáltatásaim. Már reggel olyan fickósnak éreztem magam, ráadásul jól is alakult a napom, gondoltam meglepem magam vele. Akkor még nem tudtam, hogy bánni fogom az egészet. :D:D:D Na de hülye aki nem olvas beszámolót, amikor itt a lehetőség, úgyhogy megérdemeltem.... :D Csöngettem, kapu nyílik, felmentem az emeletre lépcsőn, mondom durrantsuk be a lábizmokat. :D Ajtó nyílik és kérem szépen én ledöbbentem.... Belépve, egy koszos, retkes, szakadék, lelakott, utoljára a 70 években kifestett lakásban találtam magam. Mondom ez érdekes lesz, de mondom megnézem ebből mit lehet kihozni.... én barom. Bementünk a szobába, ahol olyan ki+%*zott kupi volt, hogy csak na. Megmutatta, hova tehetem le a ruháimat és adott egy törölközőt, amit kicsit félve vettem át. Szerencsére nem volt büdös, de nem tudtam eldönteni, hogy eleve szürke volt, vagy csak olyan koszos, ezért módjával bántam vele... Mielőtt elmehettem volna fürdeni, elkérte a 8 db rózsaszálat és ez volt az a pillanat, amikor le kellett volna lépjek. Ja, nem! Ekkorra már újra Pesten kellett volna lennem, ugyanis az ajtó nyitásakor sarkon kellett volna forduljak :D. Nem vagyok cukorból, elmentem a fürdőbe. Becsuktam magam mögött az ajtót, legalább ne lássa rajtam az undort, amit a kád fölötti kis polcra kb. 15 évvel ezelőtt lehullott vakolat, a soha nem látott okádék redvás WC és a földre terített kádkilépő gerjesztett bennem és ekkor a kádat még nem is láttam. Hát senkinek nem kívánom, komolyan nem tudom mihez hasonlítani. A WC mint egy laktanya WC-je, amit kb. fél évig nem takarítanak. A falak sárgák, vagy inkább sárgás szürkések. Legalább is ott, ahol még van valami vakolat rajtuk... A kádat mikor megláttam, mondom ilyen nincs... elgondolkoztam, hogy egyáltalán bele merjek-e lépni? Megengettem a vizet, kicsit kimostam, de láttam, hogy az bizony kb. fél centi vastag vízkő, nem fogom tudni lemosni... Így maradt a csapnál a cica mosdás, mondom legalább megadom a módját, had lásson a hölgyike valami szép tisztát, nem tudom mihez lehet szokva. Elnézést a megfolgamazásért, de ekkor még nem tudtam, hogy milyen ember is ő valójában, azt viszont tudtam, hogy ha valaki ennyire rendetlen és nincs igénye a tisztaságra, akkor ott komoly bajok lehetnek... Cicamosdás pipa, volt 2 féle tusfürdő, ez az egyetlen egyáltalán értékelhető pont, mert volt választási lehetőségem. A masszázs helyiségben a masszázspad az ablaknál kapott helyet, egy szekrény előtt, kicsit ferdén elhelyezve, gondolom épp úgy sikerült. Üvöltött valami szar rádió, amit sosem fogok elfelejteni, majd elmondom miért... :) Komolyan kabaré volt... :D:D:D A szobában is olyan kupi volt, hogy én le sem tudom írni.... mindenhol kosz, por és össze-visszaság. A masszázspad volt egyedül tiszta, de az is csak azért, mert jó széles papírtörölközővel volt lefedve, amin szemmel láthatóan még senki nem feküdt előttem... Ez is valami na... :)
  • Lány külseje:

    A külső alapvetően pozitív. Helyes, szomszéd lány típus. Sima hétköznapi otthoni ruhában fogadott, valami cicanaci meg egy lila top volt rajta, nem fordulsz utána az utcán, de látni, hogy szép kis domborulatai lehetnek. A haja kicsit olyan mintha lenőtt volna a festés vagy másfél éve, ezért szíves elnézésedet kérem, de menj el egy fodrászhoz, befestetni... Nem emelnék ki semmit, szerencsére nem kerültem olyan közel, hogy meg tudjam állapítani, hogy milyen illata van, vagy épp milyen nincs.
  • Erotikus masszázs:

    Ide nem tudok mit írni srácok, mert amit kaptam, az masszázsnak nem volt nevezhető. Kb. 5-ször megbeszéltük, hogy relaxáló, lazító masszázst szeretnék. Ezzel szemben végig (bocsánat, de nincs jobb szó) pofázta az elkövetkező 30-40 percet. Ráadásul elképesztő butaságokat beszélt. A lábaimnál járva megjegyezte, hogy biztos sokat sportolok, mert be vannak görcsölve a lábaim, amik egyébként szerinte jó izmosak is. Hát mondom babám kapufa, semmit nem mozgok sajnos, lusta állat vagyok...:D Nem gond, biztos nincs még meg a rutinja, nem ismeri az ember anatómiáját, na de egy masszőznek minek is az :D Kicsit később, mikor gondoltam veszi a lapot, hogy rohadtul nem akarok beszélgetni, megjegyzi, hogy milyen jó a hajam. A hajam.... ami nincs, mert nullással vágom magamnak hetente és pont tegnap volt a napja... Hízelgésnek tudtam be és megköszöntem.... Ekkor jött a következő, hogy mit szólok ehhez a Wish nevű gagyi kínai webáruházhoz, hogy ott milyen hülyeségek vannak, milyen szarok a termékek, na de hát ezért is kerülnek fillérekbe. Erről nézett épp egy biztos nagyon tanulságos instagramos videót mielőtt megérkeztem. Mondom nem leszek paraszt, megkérdezem, hogy és vajon rendelt-e már onnan valamit? Erre azt mondja, persze, egy csomó mindent.... Offra tett, épp 10 másodperce fikázta le, hogy mennyire szar ott minden... Oké, nem kell beszélgetnünk. Majd megkérdezte, hogy máshol mennyit kérnek a masszázsért? Mi van??? Miről beszélünk? Túltettem magam rajta és válaszoltam neki, hogy az attól függ, hogy hol dolgozik az adott masszőz hölgy, milyen magas színvonalú a szolgáltatása, mennyi vendége van és mennyire képzett a masszázs terén, ne és persze attól, hogy milyen extra szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Ő erre megideologizálta (szeintem csak) saját magának, hogy ő azért szerinte egész jól lőtte be a virágcsokra mértékét... Biztos sok a visszajárós... :D:D:D:D:D:D

    A masszázsról egy gondolat. Nem masszíroz, csak pacsmagol. Kérdezte, hogy olaj, vagy krém? Mondtam krém, ha illatmentes. Azt mondta oké... Erre rám kent valami förmedvényt, amiről a kedves kolléga az előző besziben is írt, amit tudtam volna, ha elolvasom.... Nem tettem....hiba volt...:D Rákérdezek, hogy ez mégis micsoda, mert nagyon kellemetlen illatú. Mondta, hogy ez végül is illatmentes krém, csak össze van keverve valami olajjal.... Jó, hogy megkértem rá, na mindegy... Cserébe viszont alig használta közben, ami miatt tépte a bőrömet. Egy percet sem tudtam pihenni, ralxálni, kezdtem kíváncsi lenni, hogy fel tudja-e majd ébreszteni a kis pajtásomat, ha eljön az ideje, mert legalább már az ne maradjon el... ha már eljöttem és azt tapasztaltam amit, szét akartam élvezni a szobát, fröcskölni akartam mindenhova :)

    Összességében a masszázs........mmmmm.........nem ajánlott! Sem nem erotikus, sem nem masszázs, de legalább tudtam mit ide írni...
  • Levezetés:

    Megfordulhattam... Elment a fürdőbe, nem tudom mit csinált, reméltem kezet mos.... Visszaérkezésekor megpróbált valami alkalomhoz illő, kellemes lágy zenét választani, az addig üvöltő mitttudomén milyen szar kereskedelmi rádió helyett.... Sikerült...azt hittük.... nekiáll vetkőzni, mikor felcsendült a kora délutáni ima műsor, gondolom megtalálta a Maria rádiót... Gyors elteker valami másra, ami korántsem relax....Rádió1 vagy valami hasonló...

    Most figyelj.... :D Ilyet még nem láttam. Elkezd nekem táncolni. Alig bírtam visszatartni a röhögést, mert hát ő ezt tényleg komolyan gondolta... Nem találok szavakat.... Rendkívül erotikus volt, ahogy 12 másodperc alatt megszabadult minden ruhájától, közben arról beszélt, hogy hogy tetszik amit látok? Modnom ilyet én még nem láttam.... Azt válaszolta, mert ő egyedi, ilyet máshol nem kapok.... Hát tényleg, még szerencse....:D Lényeg, hogy mindentől megszabadult, egész formás alakja van, cicik szép nagyok, nagyobbak mint első ránézésre gondoltam. Popó is rendben, nem a legkerekebb amit láttam nem olyan rövid itteni pályafutásom alatt, de nem rossz, sőt... Hasa lapos, jó karban van, lábai szépek, rendben van a csaj teljesen. Ha nem magyarázna egyfolytában ilyen hülyeségeket, még meg is kívántam volna.

    Eltelt az a 12 másodperc amíg striptizelt nekem, majd mellém lépett és megragadta a farkamat. Igyekezett úgy állni, hogy ne érjem el kényelmesen, mert azéert az túlzás lenne, de megkértem, hogy lépjen már közelebb hozzám. Ennek készségesen eleget tett, odajött és rámarkoltam a popóra, majd a cicikre. Mindkettő remek, tényleg, egy rossz szavam nem lehet. A bimbók reagálnak azonnal az érintésre, a feneke kemény mint a kő, fene jó kis csaj lenne.....ha nem tudna beszélni..... Sajnálom, de ez az igazság.

    Próbáltam mielőtt túl lenni rajta, ezért 1-2 perc múlva a kezeiben végeztem. Semmi extra, kiverte és kész. Nem lingam, nem erotikus, azt leszámítva, hogy pucér....

    Mondta, hogy megtörölget, pihenjek nyugodtan. Tépett egy darabot az alattam lévő papírtörölközőből és letörölte a nagyját. 2 mp volt az egész. Majd közölte, hogy mehetek zuhanyozni. Gondoltam is, hogy attól mentsen meg a jó isten. Sok időt nem hagyott magamhoz térni, na de nem is volt nagyon miért... :) Elmentem a fürdőbe, ami olyan volt mint egy disznó ól és a csap előtt állva újra megmosakodtam.

    Még a fürdőben felöltöztem, kijöttem, cipő fel és tipli. Kikísért és még puszit is kaptam.... Mondta, hogy örülne, ha még mennék.....gondoltam is magamban, hogy azt elhiszem, de nincs az az isten.... Soha többé!
  • Elszámolás:

    Előre kérte, nem akadtam fenn rajta, hiba volt. Túl romantikus vagyok ehhez, nem feltételezek rosszat az emberekről. Hát kérlek tanuljatok ebből! Legalább mi tartsunk össze. Soha ne menjetek, ha csak nem akartok kontrolcsoportnak egy ilyen élményt, a többi kevésbbé rossz mellé... Ilyet máshol tuti nem kaptok! 8 szál virágot hagytam ott, őszintén mondom legalább ennyit kellett volna adnia fájdalomdíjnak, hogy egyáltalán képes volt ebben a förtelmes lakásban fogadni. Megjegyzem szerintem ott is él....szörnyű.
  • Problémák:

    Ha bárki, mondom bárki le mer pontozni azért, mert őszintén leírtam a fájdalmaimat, akkor nyugodtan, mert ettől rosszabb már úgysem lesz.... :D Nem tudom máshogy átadni a történteket és egyáltalán nem személyeskedem. A körülmények botrányosak. A hölgyike alakja rendben van, egész kívánatos, dícsértem is feljebb valahol.... Higgyétek el, próbáltam kedves és visszafogott lenni ott is és kellően kíméletes most is, ahogy az élményemet megírtam. HA nevezhető ez egyáltalán élménynek. Remélem nem kaptam el semmit.... :D

    Pacsi és ne feledjétek, kerüljétek el messziről! ;)
Happy Massage