• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Privát levelezésben értem el Ramónát. Később telefonon felhívtam.
    Egy kis beszélgetés erről-arról, mert rendszeres látogatója vagyok, majd fixáltuk az időpontot
  • Megközelítés:

    Többszöri látogatás után csukott szemmel is odatalálok. A GPS egyébként a ház bejárata előtt tesz le. A parkolás egyszerű, de fizetős. Valószínű, hogy a BKV elérés sem gond, mert az épület elég központi helyen található.
  • Helyszín:

    Rami lakása egy modern, sokemeletes társasház sokadik emeletén van. Érdemes felfelé indulni a lifttel, mert így egyszerűbb mint lefelé. Belépve az ajtón, egy tágas nappaliban találod magad. Kellemesen berendezett helységről van szó. Elöl asztal, székek hűtő, beljebb
    kanapé, fotelek TV. Innen nyílik a fürdőszoba, ahol a kádban zuhanyozhatsz. Bőséges tusfürdő választék, a mosdókagylón szájvíz és tisztaság, rend mindenütt. Szintén a nappaliból nyílik a műhely, ahol tisztálkodás után kipróbálhatod, hogy nem lötyög-e a dugattyúd a hengerben. A szekrényajtókon a látvány fokozásának céljából jókora tükrök vannak. A munkaterület egy méretes franciaágy. Hát aki arról le tud esni, az megérdemli.
  • Lány külseje:

    Nos, ha a hirdetésen szereplő képek tetszettek, akkor tudd, hogy azok a képek nem többek, mint egy "fagyott világ!" Amikor szembe kerülsz a valósággal, akkor megelevenednek a képek , és csupa tűz, vidámság képében ragad magával egy forgószél, aki nem más mint Ramóna. És csak pislogsz mint a luki nyúl, miközben ilyenek csúsznak ki a szádból akaratlanul, hogy hű, meg azt a, meg de gyönyörű vagy. És már szinte szégyenled, de nem tudsz uralkodni magadon. Ramóna meg jár kel körülötted, ügyelve arra, hogy alaposan szemrevételezhesd őt.
    Közben cseveg, ölel, mosolyog csókol ..... és mit dumálok itt !? -menj el és meglátod.
  • Action:

    Ramóna néhány perccel előttem érkezett. Integetett az autóból, ahogy beállt az épület alatti parkolóba. A randinkat megelőző levelezésünk közben, feszkó alakult ki közöttünk. Ennek oka az oldal minősítési rendszerének köszönhető, amit itt nem fogok részletezni. Szóval, miután jó irányba indultam el a lifttel, hamar az ajtó elé kerültem, ami "magától " kinyílt. Beléptem. Az egyik kezemben lóbáltam egy ananászt. Odaadtam Raminak, majd ölelkezés, puszik. Látszott, hogy vibrál a lány. Na mondjad, hogy miért? - szegezte nekem a kérdést.... Parázs vitába keveredtünk. Jobb, ha tudjátok, hogy Rami nem köntörfalaz. Próbáltam magyarázni, hogy az oldal milyen akadályokat támaszt, persze ő is mondta az érveit. Mind a kettőnknek igaza volt, de be kell látnom, hogy neki jobban. Kb 15 perc vita után mondtam, hogy már olyan vagy mintha a feleségem lennél. Erre megmutatva mind 64! hófehér fogát rám "vigyorgott" :D. Zárjuk ezt le mondtam. Kihangsúlyozom, hogy a 15 perc nem az én időmből ment el. És ölelkezés, csókok. Ő ilyen. Ha kell, egy pillanat alatt lekiabálja a hajad, de a következő pillanatban bújik hozzá, ölel, csókol és teljesen a tiéd. Én sem tárolom a feszkót. Lehajigáltam a ruháimat és irány a fürdőszoba.

    Rami utánam szól, hogy harisnyát vesz fel. Tedd azt mondtam :) Visszatérve a "műhelyben" nagyon-nagyon elkezdtünk csókolózni. Ezek nagyon rendes csókok. Megjegyezte, hogy szereti, ahogy csókok. Hát még én mennyire szeretem, ahogy te csinálod válaszoltam. Aztán még állva, elkezdtem a nyakát csókolgatni. Ő is a nyakamat vette célba, de nem csókolgatta. Gondoltam is, hogy ez nagyon jó így összegabalyodva...... aztán rájöttem, hogy szimatol, szagolgat. Nagyon édes volt ahogy ott vizslálkodott, majd megszólalt, hogy nagyon jó az illatod. Hát persze. Tudom, hogy szereted, ezért nálad mindig ezt a parfümöt használom.

    Menjünk az ágyra indítványozta Rami és már négykézláb volt az ágyon. Azt a látványt leírni nem lehet. Állj állj állj! -mondtam. meg ne mozdulj! Neki estem a popsit csókolgatni, a puncit nyalogatni, mire Ő akkorát pucsított, mint ide Kiskunmajsa. Hát kész ezt a látványt ésszel nem lehet felfogni. Persze a kis banya ismerve testének minden porcikáját, pontosan tuja, hogy hogyan kell letaglózni, a "gyanútlan vándort" Hát én oda beestem fejjel és úgy járt a nyelvem mint egy propeller. Abba sem hagytam volna, ha nem szól, hogy most már Ő következik.

    Pozícióváltás közben, az ágyon térdelve csókolóztunk, majd hanyatt dobtam magam. Testemre merőlegesen elhelyezkedve Rami elkezdte a franciáját. Abban ott minden benne van, mi szem, száj ingere. Közben én markolásztam a popsit, a cicit, a derekát.... szóval mindent amit elértem. A tükröt nem láttam, de nem is kellett, mert ott volt az egész gyönyörű test. Bezzeg Rami! Ő a tükörben ellenőrizte, hogy rendben mennek.e a dolgok. Hát rendben mentek, csakhogy majdnem gyorsan "elmentek"

    Mondtam, hogy most legyen egy kis kutyus. És lett. Az ágy végéhez álltam, ő meg betájolta magát, majd csatlakozás. Megint az a gyönyörű minden. Soroljam anatómiailag? Felesleges. eEzt sem lehet sokáig bírni. Időt kértem. Egymás mellé feküdtünk. Kis beszélgetés, majd főlé kerekedtem. Kezdtük a misszit. És ütemes mozgás miközben ott az arc, melyen látszik az élvezet. Lehajtottam a fejem és nagyon elkezdtünk csókolózni.-Nagyon nagyon-. Körülöttünk mintha egy lágy, enyhén vibráló langyos burok keletkezett volna. Ilyet még soha nem éreztem. Megkérdeztem mosolyogva úgy, hogy az arcunk pár centire volt egymástól ....érzed, hogy mi vesz minket körül.... érzem válaszolt mosolyogva, mire megint összeforrt az ajkunk. Aztán újból mozgásba lendültünk, de nagyon gyorsan eljött a vég. Egy kicsit feküdtünk még egymás mellett, majd apró csókok közepette elszakadtunk egymástól. Zuhany, öltözés, csókos búcsúzás és......tipli.
  • Elszámolás:

    Raminak két extrája van. Ezek engem nem érdekelnek.
  • Összkép:

    Hát ahogy a kezdéstől eljutottunk a randi végéig, egy csodálatos út volt. Sajnálom, de nem találok szavakat. Már eltelt egy pár nap, de csak ez a találkozás jár az eszemben.
Happy Massage