• Ági

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még nem találkoztam előtte vele, reggel kedvem támadt egy kis masszázsra, szabad időpont és helyszín szerinti kereséssel bukkantam rá. Igazából két lány felelt meg a magamnak szabott feltételeknek, a döntő a jelzett szabad időpont volt. Telefont azonnal felvette, kedves hangja azonnal megnyugtatott. Megerősítette a szabad időpontot, nemsokára úton is voltam hozzá.
  • Megközelítés:

    Utólag nagyon könnyen meg lehet találni a helyet, bőven van ingyenes parkoló a közelben, nekem sikerült elég távol megállni, javaslatára, egy közeli bevásárló központot alítottam be referenciaként, kár volt. Ha címre megyek, nem is kések...így sikerült, de csak 2 percet.
  • Helyszín:

    A lakás a célnak megfelelő, tiszta, diszkrét és rendezett. Mivel elég nagy ház és sokan laknak benne, a diszkréció nem 100%, de nem feltűnő, ha normálisan viselkedsz. A bejutás könnyen megy, ha már birtokában vagy a jelszónak. Az ajtó jelöletlen, de eltéveszthetetlen.
  • Lány külseje:

    Már első látásra szó nélkül maradtam. Teljesen hasonlít egy régi kedves barátnőmre, akiről titokban mindig is álmodoztam, hogy milyen lenne vele. Az mindig álom maradt, Ő viszont két lábon járó valóság. A mosolya elragadó, nagyon kis kedves és fiatalos, simán letagadhatna pár évet. Beszéltünk pár szót, nem emlékszem mit is pontosan, nagyon kívánatos volt abban a szürke egyben ruhában és fekete combfixekben.
  • Erotikus masszázs:

    Első utam a fürdőbevezetett, inkább formaság, frissen zuhanyozva és ápoltan érkeztem hozzá. Pár pillanat múlva már a szobában is voltam, egy szál törcsiben. Amire beértem, már eltűnt a ruhácska róla, maradt a harisnya, ami kihelyezetten jót tett az összképnek. Másodszor maradtam szó nélkül, diszkrét tetkói és felettébb megnyerő mosolya teljesen kivette az erőt a lábamból. Megbeszéltük a programot, másfél órát kértem az idejeéből, így közepére kértem a masszázst. Nekem a masszázs nagyon fontos általában, kifejezetten profi masszőrt keresek igény szerint, megvallom, most nem érdekelt. Hason fekve, körbejárt, hát, far, comb vádli és fel. Közben beszélgettünk, teljesen más dolgokról, nem is nagyon foglalkoztam a masszázzsal.
  • Levezetés:

    Igazából ezért mentem, szükségem volt egy ölelésre, egy kis törődésre. Sajnálatomra nála nem játszott a csók, lehet alapból vagy nem voltam szimpi, mondta, hogy puszi fér bele, pedig első gondolatom az volt, hogy mennyire szeretném hosszan szenvedélyesen csókolni. Maradtak az apró puszik, kezdtem felfedezni a testét, minden porcikáját. Nyak, váll, a kis tini mellek nagyon jól reagáltak az érintésre és az ajkaim és nyelvem játékára. Has, combok, fenék forgattam és nem bírtam betelni vele. Lassan eljutottam a simára borotvált gyönyörforráshoz, próbálgattam minden oldalról, megfelelő figyelmet fordítva, hogy ne ajtóstól rontsak a házba. Pár perces munka után, kisebb remegést éreztem a combjain és kis kaján vigyort az arcán. Kért pár percet, azt mondta neki most szüksége van rá, addig is arcát és a nyakát puszilgattam. Megkért, hogy cseréljünk, én kerültem a hátamra, olyan pozíciót vettem fel, hogy lássam is miközben kezelésbe vesz. Nem kapkodta el, testével, cicikkel simult hozzám, nem sok kellett, hogy akcióra kész legyek. Finoman, lassan és alaposan használta a nyelvét és ajkait, nem sok kelet, hogy kivégezzen. Mivel nem kértem extrákat, az utódok jó messze repültek és rajtam landoltak. A masszázs után meglepően gyorsan reagáltam az érintésére, kezei és ajkai hatására. Türelmesen és nem kapkodva végzett ki, a végén inkább a kezeit használva. Nem ellenkeztem.
  • Elszámolás:

    Az adatlapon szerepelnek az extrák, kislányos zavaromban nem is beszéltünk róla, maradtam az alap, benne van szolgáltatásoknál. A megbeszéltek szerint, utólag kis ajándékkal részemről simán ment.
  • Összkép:

    Pár napig hatása alatt voltam, azóta is kettős érzés van bennem, szeretném látni, megölelni, megcsókolni... félek, hogy addiktív, és teljesen elvarázsol. Egy teljesen aranyos, bájos és kellően intelligens lányt fedeztem fel benne. Remélem, ha még találkozunk kissé felszabadúltabb leszek már én is, és kissé közvetlenebb tud lenni ő is velem. Köszönöm a társaságodat.
Happy Massage