• Pami

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy dolgos hétköznap délelőtt kerestem telefonon. Aznapra nem jött össze a randi részben az én időbeli rugalmatlanságom miatt, másnap azonban gond nélkül találtunk kora délutánra egy közös szabad órát. A randi előtt kb 1 órával Lotti sms-ben kért egy ¼ órás halasztást. A telefonban korrekt kedves tájékoztatást kaptam, mint utóbb kiderült nem Lottitól. A telefon elmondottak azonban a helyszínen sem változtak!
  • Megközelítés:

    A ház a Ferenc körúttal párhuzamos utcában található, kicsit közelebb a Boráros térhez mint a Corvin-negyedhez. Így tömegközlekedéssel a messziről jövők számára sem jelenthet kihívást megtalálni. A kocsival érkezőknek a parkolásra érdemes időt szánni, mivel az utcában egyáltalán nincs parkolóhely kialakítva.
  • Helyszín:

    A kerület rehabilitált részen, egy régebbi építésű ház, felsőbb emeleti igényesen felújított lakása. Az akciószobát gyakorlatilag teljesen elfoglalja a franciaágy, így pakolni egy polc/asztal szerűségre lehet. A fürdő zuhanykabinos, minden szükséges, megfelelő minőségű és mennyiségű tisztálkodási szerrel ellátott. A tisztaságra egy szavam sem lehetett. A lakásban ketten rendelnek, de csak feltételezem, hogy a barátnő is ott tartózkodott.
  • Lány külseje:

    A fényképeken egy nagyon szép arcú lány látható, a valóság ezzel szemben az, hogy Lotti gyönyörű. A képeken egyértelműen ő szerepel, az alakja azonban kevésbé jön át. Lotti minden porcikájából árad a nőiesség, pont ott és annyira kerek ahol és amennyire kell. Ez az, ami a képeken kevésbé jön át, ott vékonyabbnak tűnik, nem jön ki az az észbontó homokóra alak, amit a valóságban megcsodálhattam.
  • Action:

    A házhoz érve rögtön bebocsájtás nyertem. A szobában tisztáztuk, hogy 1 órát maradnék, majd egy gyors fürdőszobai kör után az ágyra heveredtünk. Sajnos mire visszaértem Lotti már levette a tanga melltartó szettet amiben fogadott, így a kicsomagolás elmaradt. Pár mondatot beszéltünk, hogy ki, mit, miként szeret egy ilyen randin, majd lágy csókolózással léptünk a tettek mezejére.
    Lottival nagyon jó csókolózni. A csókja barátnős lágy, puha és nyelves. Közben kézzel is el- elkalandoztunk a másik testén. Nagyon élveztem bőrének puha érintését. A csókok után franciás kényeztetésbe váltottunk, előbb ő engem majd én őt. Számomra nagyon kellemesen, barátnősen kényeztetett. Nem voltak mélytorkos, köpködős, pornós elemek, de nem is hiányoztak. Az én francia bemutatóm kedvére való lehetett, markolászta a cicijét, tolta a puncit, határozottan igyekezett részt venni és jól érezni magát közben. Az első körben a szájában ért a vég, nem ugrott el, hagyott kicsit elpihenni. Az utódok Szilviában végezték.
    Elhevertünk egymás mellett és beszélgettünk erről-arról, elsősorban az itteni tapasztalatairól. Cserfes, beszédes, kedves lány. Kevés alkalommal sikerül 2 kört mennem, nem is szoktam törekedni rá, de Lotti kihozta belőlem, hogy rövid szünet után bizony kedvem szottyant még egy menetre. Ekkor egy gyors szopás után hátulról tettem őt magamévá. Ebben a pozitúrában nagyon komoly vizuális élmény Lotti kerek fenekében és karcsú derekában gyönyörködni. Mivel időnk lejárt már csak az öltözés és a búcsú maradt hátra.
  • Elszámolás:

    Érkezés után a polcra tettem a telefonban mondottat. Mialatt fürödtem Lotti kivihette, bár erre nem figyeltem különösebben. Számomra maximálisan megérte.
  • Összkép:

    Lottiban egy nagyon jó alakú, szép lányt ismertem meg, aki maximálisan igyekezett a kedvemben járni. Szereti a szexet, szereti ha jól érezheti magát a vendéggel. Bár egyértelműen a barátnős randik híve, még ki- kibújik belőle a szolgáltató. Érezni rajta, hogy még keresi a saját stílusát. Mindenképpen tervezem az újbóli látogatást, számomra nagyon jó élményt nyújtott.
Happy Massage