• Evia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Evia reagálása

    Szia Kedves. Örülök nekí, hogy jól érezted magad nálam, velem, s főleg hogy ez az érzés kölcsönös volt;). Mai rohanó világban mosolyt csalni emberek arcára nagyon jó érzés, s mivel te széles mosollyal hagytad el kéjlakomat ezzel nekem is szép napót es örömet okoztál. Köszönöm a beszámolót. További mosolygós, vidám napokat kívánok neked. Csókok, Evia.

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, mindenről korrekt módon tájékoztatatott. Számomra már ez fontos előszűrő, jól megmutatja hogy milyen a lány hozzáállása. Evia nem a sablon szöveget mondta fel.
  • Megközelítés:

    Móricz Zsigmond körtértől 5 perc séta gyalog. Itt is korrektül tájékoztatott, viszont a nagy sietségemben rossz irányba fordultam el egy sarkon (jobb helyett bal) így bénáztam egy kicsit amit egyébként nagyon türelmesen és jól kezelt.
    Egyébként pofon egyszerű a helyszínt megtalálni.
  • Helyszín:

    Teljesen átlagosnak mondható régebbi építésű társasház könnyű bejutással. Megmondom őszíntén én ezeket jobban szeretem. Tágasabbak a terek, és a diszkréció is jobb. (nem papírból vannak a falak, nincs akkora nyüzsi stb.). A rend és tisztaság szempontjából sincsen semmilyen kivetnivaló.
  • Lány külseje:

    Az emeletre felérve egyből diszkréten nyílt az ajtó. Amikor beléptem már tudtam hogy jó helyen járok. A képeken egy kicsit fiatalabbnak tűnik de ez semmit sem vont le az összképből. Sőt! Evia egy nagybetűs MILF. Formás, arányos testtel és hibátlan cicikkel. Arca kifejezetten kellemes, és szép. Magassarkúban és egy nagyon szexi piros szettben várt, utólag vettem észre hogy a bugyirész nyitott volt.
  • Action:

    Fürdőből kiérve átbeszéltük a dolgokat mégegyszer ki mit szeret, nem szeret. Ebből a szempontból is tökéletes választásnak bizonyult Evia.
    Egyből vad csókkal kezdtünk amit nagyon jól csinál. Már ez önmagában beindítja a férfi embert, pláne az a látvány ami ezután következett. Pár rövid perc csókcsata után kértem hogy szabaduljunk meg a ruháktól. Immár teljesen meztelenül tárul elém a csodás teste. Ezután hanyatt feküdtünk az ágyon és délnek vettem az irányt, itt ért az első pozitív élmény, ugyanis viszonylag könnyen sikerült nyelvvel a csúcsra juttatni. Ő tényleg élvezi, vagy ha nem is akkor nagyon jól játsza meg (de inkább az előbbi).
    Egy kis pihenő után mondta hogy most ő következik. Nem ellenkeztem :) Isteni érzés a szájában lenni, kb 5 percig néztem ahgoy dolgozik a szájával, nagyon ügyes volt de valamiért nem tudtam elmenni. Ami már kicsit frusztrált, és ez egy öngerjesztő folyamat nálam.
    Mivel mindenképpen a NFVSZ-t szerettem volna ezért kértem még egy kis türelmet tőle és hogy forduljon meg popsival felém. Ezt minden gond nélkül meg is tette, így folytattuk aminek meg is lett az eredménye, miközben franciázott ujjaztam a puncit, itt konstatáltam hogy milyen meglepően szűk, és hogy milyen nedves itt már nem volt bennem kétség hogy tényleg élvezi a dolgot, ami számomra nagyon jól esett. Kb 15 perc kitartó munkának meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába.
    Ezután egy hosszabb pihenés következett masszázzsal és érdemi beszélgetéssel egybekötve. Az elején nem voltam benne biztos hogy képes vagyok a második körre. Hamar elrepült az idő én pedig nem szeretek visszaélni a lányok bizalmával. Kb 10 percünk volt hátra és megjött a kedvem, és hát mégsem jártam abba a szép punciban. Ezért megkérdeztem hogy nem bánna e egy gyors második kört. "Dehogy!" jött a válasz, majd gumi után szemből hatoltam a még mindig nedves kelyhébe. Közben csókolóztunk és a mellleket kényeztettem. Mint már írtam elég szűk a barlang, így hát hamar végem is lett. Ismét hatalmasat élveztem, immár a gumiba. Majd tisztálkodás és ezután még kicsit beszéltünk, majd irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatt kicsivel. Extrát nem vettem igénybe, elég széles így is a repertoár.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam. Evia nem az a "tucat" lány, nagyon türelmes, nyugodt és teljes mértékben keresi hogy számomra mi a jó.
    Számomra fontos a csók és a NF. Ezeketől lesz barátnő feeling, amit itt maximálisan megkaptam. Kifejezetten ezért mentem és nem csalóódtam kicsit sem. Fülig érő mosollyal léptem ki az utcára. Abszolút megérte!
Happy Massage