• Rubi Swallow

  • Beküldte:
  • Rubi Swallow reagálása

    Szia Drágám :) Köszönöm szépen az értékelést és nagyon nem is szeretnék semmit se hozzá fűzni egy dolgon kívül. Azt már meg tanultam mindenkinek nem tudok megfelelni és nem is akarok már, de azt tudom hogy aki hozzám látogat azt szívvel - lélekkel mindent megadok neki. A szerinted lévő turpiságra szeretnék reagálni ami kicsit máshogy volt ahogy leirtad mert én mondtam nekem még nincs annyi idő, ott az óra nézd és te nézted és mentél fürdeni. Nem tudom ehhez nekem mit kelett volna hozzá szólni. Nálam a vendégeim még tovább is szoktak maradni mert nem nézzük az időt és jól érezzük egymást nem kell sietni. Én mindig úgy tekintek a kedves vendégeimre mint ha a pasim lenne szeretek velük lenni és szeretném sokszor őket és tiszteletbe tartom minden szempontból őket, hisz ők vannak mi értünk nem fordítva. Ezen kénne sok mindenkinek elgondolkodni hisz ha ők, vagyis ti nem lennétek akkor mi sem. Mégegyszer köszönöm az értékelést és ha úgy gondolod én várlak szeretettel téged :) Tudod hogy mit kaphatsz tőlem :) Puszika neked Rubi :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon próbáltam többször is hívni aznap reggel, sikertelenül. Szerencsére a többi beszámoló alapján, hogy SMS révén könnyebben lehet elérni, így is történt. Időpontot foglaltam, könnyen egyszerűen ment.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, az ház előtti helyen (másik oldalt az útnak) Rengeteg ingyenes parkoló hely van. Sajnos majdnem tele az egész, de találtam a 2. körre helyet. Közel van minden tömegközlekedés így azzal sem lehet gond. Pontosan adja meg a címet, csak a kaputelefonnál hívtam.
  • Helyszín:

    Lakással nem volt gond, olyan mint aminek kell lennie egy ilyen szolgáltatáshoz. Fürdőben rengeteg tusfürdő, szájvíz eldobható poharakkal. Tiszta törölközőt kaptam, a kilépő sem volt vizes.
    Szoba rendben volt. Hangulat fények stb... Egyedül talán a szék lehetett volna kényelmesebb, mert szeretem mikor ülve kényeztetnek.
  • Lány külseje:

    Ahogy látható a képeken ő fogadott. Bár picivel teltebb volt mint ahogy a képek sugallják, nem zavart. Szexi ruhában várt engem.
  • Action:

    Megérkezés után 2 puszis köszöntés. Be invitált a szobába, előkészített fél literes üdítőkből is kínált, de vittem magammal így nem kértem. Jeleztem hogy csak a bővebb infók alapján tudtam tájékozódni az étlapjáról, érdeklődtem, hogy esetleg van e eltérés. Megnyugtatásomra mondta hogy nincs.
    Előre akartam rendezni a dolgokat, én ragaszkodtam hozzá. A székre helyeztem le amihez nem is nyúlt hozzá.
    Kérdezte, hogy le akarok e fürödni, de mivel munkából mentem, ragaszkodtam ehhez is. Kaptam egy töcsit és mentem is csobizni.
    Kijöttem a fürdőből, mivel a törcsi picit kicsi volt nem tudtam magam körbetekerni így meztelenül tárultam elé :)
    Csókolózásnak nem mondanám amibe ez után volt részem, inkább szájra puszik voltak. Egymást állva kényeztettük kézzel miközben mentek a puszik.
    Letérdelt elém és úgy folytatta. Előre jelezném hogy a technikája nagyon jó, Szájjal igazán tudja mi a jó a férfinek, gyakran torokra vette.
    Kértem had üljek le a székre és úgy folytatta.
    Végig én irányítottam, engedi és nem finnyáskodik. Sajnos nem igen hagytam hogy kibontakozzon, mindig én kértem, hogy váltsunk pózt.
    Ágyra kerültünk, el kezdett szopni, a golyókat sem hagyja magára, nagyon finoman csinálta. Kértem a popsi nyalást. Nagyon jól, és rendesen csinálja.
    Pózváltásra került sor, mégpedig úgy hogy én négykézláb ő meg hátulról nyalta a fenekemet. Nagyon finom volt, a nyelvét is fel-fel dugdosta.
    Ezután jött egy kis 69 póz. Ekkor kóstoltam meg először őt. Nagyon finom a puncia.
    Kértem védőfelszerelést. Felül voltam úgy kezdtük, azután hátulról. De végig a francia tudása járt a fejembe így kértem hogy úgy legyen vége.
    Így is történt, nem sok kellett és el is sültem a szájába, hagyta hogy lenyugodjak, kicsit még franciázott utána míg el nem ernyedtem teljesen.

    Mikor vége lett, kérdeztem hogy mennyi az idő. Mondta hogy 13:10 van. Én kétségbe estem, mert azt hittem 12 órára mentem (12:30-ra mentem 1 órára). Hitetlenkedtem hogy már túl is futottunk az időből. Nem jelezte hogy hogy lenne még 20 percünk... El is mentem. Mikor kijöttem a kapun akkor jöttem rá a turpisságra.
    Na de így jártam, legközelebb figyelek.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag alatt szerintem, de nagyon jó élményt kaptam. Valószínű hogy vissza megyek hozzá már az érték miatt is :)
  • Összkép:

    Jól éreztem magam vele. Nem finnyáskodott, mindent megtett amit lehetett. Mindenképp az orál rész illetve a popsi nyalás ami kiemelkedő volt nála. Fogok még hozzá menni.
Happy Massage