• Pamela

  • Beküldte:
  • Pamela reagálása

    Köszönöm drágám,várlak vissza ám ;-)

  • Egyeztetés:

    Első hívásra felvette. Másnap 10-re jelentkeztem Nála a randira. Aznap reggel olyan szerencsésen alakultak a dolgok, hogy menet közben, SMS váltásokkal könnyedén előrébb hoztuk a találkát 45 perccel. Hangja első alkalommal megbabonázott
  • Megközelítés:

    M3 pótló busszal könnyedén megközelíthető, csak úgy mint autóval. Ha az épület előtt nem találni parkolót, akkor 100m-rel arrébb van egy fizetős rész ahol fityingekért le lehet tenni a kocsit.
    Nekem meg most már akár fogorvoshoz menet is útba esik Pamela :)
  • Helyszín:

    Rendezett, tiszta panel. Fürdő a klassziuks kád+függöny felállás, minden van ami kell. Szoba pici, az ágy mellett egy komód meg egy szék.
    Mi kellhet még? :)
  • Lány külseje:

    Egy gyönyörű test! :) És ez Pamelánál adott. Alkata fedi a képeken látottakat. Mosolygós arca és közvetlensége egy nagyon szimpatikus érett hölgy benyomását keltette bennem. Tudtam, hogy baj nem lehet :)
    Őszinte leszek: a fogadó ruhából csak fehér magas sarkú maradt meg. :) Szép lábait már elsőnek is megpillanthattam, így alulról egy rövidebb szerelés volt. Nem is ez a lényeg, hanem hogy csinos volt.
  • Action:

    Mire visszaértem a fürdőből, az ágy szélén volt teljesen meztelenül ez a csodálatos NŐ. Rögtön a gyönyörű mellek rabságába estem majd testét egyre inkább kezdtem felfedezni máshol is. Vitathatatlan, hogy nagyon jó adottságokkal rendelkezik. MÁs huszonéves csak sporttal ér el ilyen feszes és formás idomokat. Nem győztem simogatni, puszilgatni...de nem siettem. Már az elején tisztáztuk, hogy én csak egy puskaporos hordót fogok elpukkantani :) Kedvesen nyugtázta és megnyugtatott, hogy nem kapkodós, kidobós fajta. Ez nagyon jól esett.
    Amint felhúztam magam eléggé gyönyörű, szolibarna testével, "megpihentem" és átadtam magam a francia tudományának. Sokáig nem bírtam mert már nagyon érezni akartam Őt.
    Szemből akadtunk össze elsőnek mely barátnősen, érzékien kezdődött majd a folytatásban már szorosan egymásnak simulva, határozott ütemben sóhajtoztunk egy más fülébe.
    Megint "lustára" kapcsoltam és kértem, legyen felül- Szó nélkül olyan változatos figurákat kaptam, hogy majd elszálltam. Ezt sem lehetett a végtelenségig csinálni :)
    Jöhetett a kedvencem, a kutyus. Az első lökés után tudtam, hogy hiú ábránd volt az 1 óra = 1menet egyenletben hinni. Bő félidőnél jártunk, amikor muszáj volt megadnom magam a fantasztikusan kerek popsi látványának és a fiatalos puncinak.
    Jót mosolyogtam magamon, majd hátra dőltem. Pamela készségesen felajánlotta és elvégezte a tisztogatást. A randi végére pihenés, beszélgetés maradt. Ez is kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük, ahhoz tartottam magam. Csokival kiegészítve előre átadtam amíg a vér a fent volt :)
  • Összkép:

    Azt hiszem ennél szebben nem is indulhatott volna a szülinapom. Bearanyozta a napomat teljesen. Sajnos kicsit önző voltam, pedig nem jellemző rám. Szeretnék legalább még egyszer Pamelával úgy összegabalyodni, hogy jobban tudjam Neki viszonozni kedvességét. Mert igen, Ő megérdemli. Maximális higiénia, bájosság, rugalmasság és 100% nőiesség.
    Köszönöm Pamela!
Happy Massage