• Vivien27

  • Beküldte:
  • Vivien27 reagálása

    Köszönöm a beszámolót! :)
    Vissza várlak!
    Csók
    Vivien ;)

  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, a jelzett elérhetöségi idöben hivtam. Kedvesen elmondta a részleteket, és a következö nap kora délutánra le is fixáltuk a randevút.
  • Megközelítés:

    Belvárosi cím, ezen a részen aránylag könnyen lehet parkolóhelyet találni. Tömegközlekedéssel is egyszerü a feladat, ebben biztos vagyok.
  • Helyszín:

    Egy mostanában épitett társasházban bukkanhatsz rá Vivienre. Célszerüen berendezett ízléses garzon, nem csak egy szimpla munkahely benyomását kelti. Fürdöszoba és a tisztaság a gondos házigazda keze nyomát viseli magán.
  • Lány külseje:

    Vivien magas mosolygós leányzó, megnyerö arcú és rögtön szimpatizálni kezdtünk egymással. Jellegzetessége kislányosan magas csivitelö hangja, ami már a telefonáláskor is feltünt.
    Remek alakjáról meggyözödhetsz a feltett fényképei alapján, bár arckitakarással hirdet, biztosíthatlak, a valóságban sem érhet csalódás.
  • Action:

    A fürdöszoba meglátogatását követöen sürü ölelkezésbe kezdtünk, s elcsattant pàr szájra puszi is. Lehuppantunk aztán az ágyra, miután kiegyenlítettem a ruházatunkban még fennálló nem kívánatos különbségeket. Ritkán látni ilyen nagy és gyönyörüséges természetes ciciket, puncibubus létemre hatalmas kedvvel vetettem rájuk , éreztem, ahogyan a bimbócskák megkeményedtek ajkaim szorításában.
    Csókolózzunk!- csivitelte, és igazi nyelves párbeszédbe kezdtünk, innentöl maximális barátnösbe ment át az együttlét, és máris müködni kezdett a kémia! Simogattam Vivient ahol csak értem, tenyerem sokszor végigvándorolt popsija kerek félgömbjén, majd egyre jobban széttáruló hosszú combjain. Mohó ujjakkal masszírozgattam már nedvesedö punciját, s pár perc múlva éreztem, ahogy forró kéjbarlangját rátolta kutató kezemre. Közben hol csókoltam öt, hol nyakába fúrtam magam és ott puszilgattam, míg Vivien is többször rámarkolt duzzadt hancúrlécemre.
    A világért se hagytam volna ki a puncibúvárkodást, és sürü nyelveléssel vettem birtokba becses kincsét. Sokáig nyaltam, ahogy csak tölem telt, szopogattam a kis pillangót. Közben egyszer a szájához emelkedtem levegöért, de “most tényleg abba akarod hagyni?” kérdezte, s újult erövel folytattam tovább.. Egyszercsak szépen megfeszült nöies teste, és egy nagy, majd sok kis rángással elélvezett a drága.
    Kis pihenöt tartottunk, és Vivien ízelítöt adott franciatudásából, ami nem is felsöfok, hanem már-már anyanyelvi szint! Kértem a gummert, mert egy ilyen lányt nem lehet nem megdöngetni! Úgy is lett, fantasztikus szeretkezést folytattunk papás-mamás hagyományos pózban egybeforrva, majd kutyus módban, mikoris már erösen markolta a lepedöt. Végül hanyattfektetett, és guggoló pózban úgy meghajtott, mint Singer a varrógépet, miközben a mesés keblek hullámoztak az arcomban.
    Ekkor hirtelen felindulásból félig aléltan arra támadt kedvem, hogy csókos ajkai közt érjen az ösrobbanás. Azonnal levette a gummert, bekucorodott lábam közé, és életem egyik legjobb franciáját kaptam töle. Be kell vallanom, az utolsó percekben a saját öklömet kellett a számba gyömöszölnöm, hogy állati üvöltésemre ne szaladjon ki az egész kerület. Többször is szájába löttem a fehér vitamint, de nem állt le, amíg csak jött a nedü, mennyei volt. Nem tudtam nagyon magamról, de azt hiszem, az utódok a pocijában végezték.
  • Elszámolás:

    Kerek kerületi átlagot tettem az egyik polcra belépésem után, ahogyan máskor is elöre szoktam. Nagyszerü találkozás volt ez, remélem megismételjük még párszor Vivike!
  • Összkép:

    Cuki csinos lány egy klassz kecóban, kiemelkedö szexuális kultúrával és tudással. Azt hiszem, aki ezt megbecsülve áll hozzá az együttléthez, az öszinte és beleélös viszonzásra lel Vivinél, és nem felejti el, amit cserében kap töle. Mellesleg jól el is beszélgettünk a végén, intelligens lány.
Happy Massage