• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült egyeztetnünk, már kb 3 nappal korábban is kerestem, csak akkor nem volt megfelelő az időpont. Szinte azonnal felvette a a telefont és bájos hangja nagyon megfogott
  • Megközelítés:

    A Mechwart tér közelében található, mivel a közelben lakóm gyalog mentem. Mint II. kerületi lakos tudom, hogy a parkolás fizetős. Tömegközlekedéssel villamossal 4, 6, 17 vagy a Moszkva téri metrótól két villamos megálló. Szinten minden irányból jó a zömegközlekedés. parkolni a közelben nem egyszerű, de a környéken mindig lehet parkoló helyet találni rövid keresgélésután. Megjegyzem, hogy aki autóval megy szánjon rá időt 15-20 percet a parkolás keresésére.
  • Helyszín:

    A Mechwárt tértől 100-200m egy nem nagyon hosszú keresztutca a körútra. A ház az utca kb közepén található, Hanna jól elmondja a kapuban, hogy merre kell menni. A földszinten egy udvari lakás, ami egy nagy előszobával kezdődik, innen találhatók az egyes szobák, azt hiszem összesen 3 szoba van. Mi a bejárattól balra lévőbe mentünk, ahöl egy tatami fogadott, valamint egy szobainas és egy kisebb fotel. A tatami mellett a jobb oldali fal szinte végig tükörrel boritott.
    A fürdőszoba felujitott zuhanykabin, kb 10-13 különböző tusfürdővel. Két különböző szájviz található én használtam annélkül, hogy külön figyelmeztett volna Hanna. A törölköző nagy, jó illatú és nedvszivó, külön öröm, hogy a végén újból kaptam egy száraz törülközőt és nem a már használt még nedveset, kellett használnom. Azt mindig megemlitem, hogy sajnos nincs, vagy én nem taáltam illatmentes tusfürdőt, de ez csak az én kivánságom, mert nem használok illatosat.
  • Lány külseje:

    Hát a fénykép alapján választottam Hannát, mivel egy nagyon bájos képek vannak róla. Meglepetés ért, mert egy nagyon kedves a fényképeknél sokkal bájosabb, szép nővel sikerült megismerkednem. Az adatlapom felsoroltak teljesen valódiak,bár az adatlapon nem szerepel a cicik mérete. Hanna mellei nem nagyok szerintem 75-ös, de rendkivül formásak és pont akkorák, hogy az ember kezeiben jól elférnek. Aki a nagyobb mellű hölgyeket részesíti előnybe, ne hannához menjen. Egy nagyon szép vékony, formás hoszzú lábú hölgy. A böre bársonyos és simogatni nagyon kellemes. A combjain pici, puha pihék vannak, amit nagyon izgató simogatni
  • Erotikus masszázs:

    A vetközést követően kikiért a fürdőbe, amikor visszamentem, már várt a atatamin. megkérdezte mennyire erős masszázst szeretnék. Az erősebb masszázst kértem, olajjal. Elöbb a hátammal kezdet, majd a derekamat masszirozta. A nyakama masszirozása után a jobb , majd a bal kezemet kellett a hátamra tenni és úgy maszirozta a lapockámat. Ezek után következetta lábam. Ekkor már izgatóan bebenyult és a nemesebbik részemet cirógatta. A masszázs közben lekerült róla akicsike fekete ruha, ami csak éppen takarta formás alakját és két pici mellét. A tükörben időnként rápillantva nagyon erotikusnak tünt.
    Amikor bebenyúlt akkor úgy éreztem, hogy apró puszikat, illetve gyengéd harpdálást kapok, de ezt sajnos csak éreztem és nem láttam, de rendkivül jól esett.
    A masszirozás közben nagyn jól lehetett Hannával beszélgetni, sokat mesélt magáról és szivesen hallgata az én mondanivalómat is. A feltett kérdéseimre aranyosan válaszolgatott
  • Levezetés:

    A fordulás után a elöbb bő oljjal öntöztem meg a nemesebb részemet és kezdet bele egy enyhe lassú franciába. Közben megkértem ,hogy szivese kényeztetném én is ha volna hozzá kedve. Ezt örömmel vette és Ö feküdt hanyat a tatamira. Lassan kezdtem simogatni két szép mellétés a combjain lévő pihéket probálta borzolgatni. Közben egy egy gyengéd csókot is váltottunk, de eget rengető csókolozásba, vagy csók csatába nem kezdtünk. Ez lehet azért, mert most volta elöszőr Hannánál és ez csak az ismerkedés kezdete volt. Remélem legközelebb sokáig fogunk csókolozni.
    A comb simogatás közben szép lassan elindultam apró puszikkal a mellén, hasán kereszül a punci irányába. Amikor rátaláltam a nagyajkakra, amiket apró rövid csókokkal ingereltem, majd tovább a csikló irányába. A csiklót nyalogatva, puszilva, Hanna hammar elkezdett sóhajtozni és teste akicsi rángások közepette elélvezett. Ekkor még nem fejeztem be hanem tovább izgatam nyelvemmel a csiklóját, aminek erdeményeként egy nagyott élvezett szinte felült a gyönyör kapujában. Hagytam lenyugodni kis puszik közepette és aztán Ö folytatta a franciázást. Rövid idön belül sikerült egy nagyot élvezznem.
    Egy papir törlövel letörölgetett és utána mentem az ujabb száraz, tiszta illatos törülközővel zuhanyozni
  • Elszámolás:

    A kis asztalkára tettem az adat lapon szereplő csokrot.
  • Összkép:

    Egy nagyon sikeres találkozás volt az erotikusmasszázs világába Hannán keresztül. Söt megbeszéltem hannával, amint tudok és időm engedi újból meglátogatom
Happy Massage