• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nem először voltam Pálmánál, így az egyeztetés rugalmasan szokott menni, de első alaklommal sem volt semmi probléma vele.
    Előfordult már, hogy olyankor kerestem, amikor Ő nem volt telefon közelben, akkor egyik barátnőjével is tudtam időpontot egyeztetni.
    A mostani találkozó előtt is pár nappal kerestem. Tudtam, hogy előző hétvégén Európában kalandozik kikapcsolódás céljából, de gondoltam
    most is be tudok kerülni a naptárjába valahogy :). Ezúttal nem sikerült, de amint Ő a visszatérte utáni első napján látta, hogy kerestem,
    megcsörgetett (ez igazán jól esett, piros pont érte :) ), és sikerült időpontot egyeztetni szombat délutánra.
  • Megközelítés:

    A térképen magadott ponthoz igen közel található Pálma. Nekem szerencsém van, mert munkából és itthonról s 30 perc alatt oda tudok érni, ha úgy van.
    BKV-val egyszerű, 1-es és 17-es villamos is jár a közelben. A 3. kerületet ismerve, autóval nem lehet egyszerű, főleg a parkolás miatt.
  • Helyszín:

    A lakás újszerű épületben található. Egyszerű a bejutás, és a lakást sem nehéz megtalálni. A lakás belülről barátságos, a szoba meghitt hangulatot áraszt.
    A szobában van egy bőrkanapé, eddig még nem volt hozzá szerencsém :D, egy masszázspad, egy ruhainas, egy kis asztalka, és egy nagyobb, ahol HI-FI-ből zene szól.
    A fürdőszoba tágas, van benne egy nagy sarokkád, még talán úszni is lehetne benne. Többször meg akartam kérdezni, hogy pancsolós programra van-e lehetőség, de minidig elfelejtem, ;)
  • Lány külseje:

    Pálma képei 99%-ban fedik a valóságot, a maradék 1% az az, hogy most feketére van festve a haja, ami nekem jobban is tetszik :)
    Alacsony (hozzám képest), vékony, szeretni való tündér, és e mellett még kedves és barátságos is. Olyan kerek feneke van, de persze Ő
    nincs vele megelégedve, hogy rajzolni se lehetne szebbet. Engem teljesen rabul ejtett az egész lénye.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhanyzás után először én masszíroztam meg Őt, vagy legalábbis próbálkoztam vele. Pálmának puha a bőre, így már ez is egy jó élmény,
    hogy az ember egy ilyen csodálatos lányt tapizhat :D. Lábával kezdtem, megmasszíroztam picinyke vádliját, talpát combjait, hátát, és elég sok időt eltöltöttem a fenekénél.
    Nehéz szavakkal leírni, hogy milyen jó érzés, egy ilyen kerek és kemény feneket fogdosni. Közben élménybeszámolót tartott az előző hétvégi kiruccanásáról.
    Ezután cseréltünk, és én kerültem a masszázspadra. Ő ráült a fenekemre és úgy masszírozta a hátam derekam. Ülőmunkát végzek, így ez elég jó tett a fájós derekamnak.
    Közben folyamatosan beszélgettünk erről arról, de ez nem tartozik a nyaközönségre :P. Egy idő után áttért a lábamra, jó alaposan megmasszírozta a vádlim és a combom.
    Egy idő után azt vettem észre, hogy már nem masszíroz, és egy huncut mosoly jelent meg az arcán és elindult fejem felé a masszás pad mentén. Én lejjebb csúsztam, hogy oda
    tudjon feküdni, és kezdetét vegye a ...
  • Levezetés:

    ... a huncutkodás. Először finom csókokat váltottunk. Olyan mézédes a csókja, hogy még ilyet nem tapasztaltam, már csak ezért érdemes volt megismerkednünk :)
    Ezután a bimbókat vettem kezelésbe, ami nagyon bejön Neki. Ő közben apró puszikat adott a fülemre, homlokomra és a fejbúbomra. Másokkal ellentétben Pálma nem a finom játszadozást kedveli
    a mellbimbóján, hanem ha egy kicsit erőteljesebben játszanak velük. Visszatértem az ajkaihoz még egy pár csókot lopni, majd szép lassan puszikat nyomva a mellkasára, és a hasára elindultam
    délebbre miközben Ő aranyosan kuncogott. Még egy kicsit húztam az agyát, és a combjait csókolgattam, és láttam a tekintetében, hogy alig várja, hogy elkezdjem.
    Megesett rajta a szívem, és belekezdtem a nyalakodásba. Édes kelyhe legalább annyira finom, mint a csókja. Pálma közben szorítja a kezeimet, vagy épp a hasát simogatja.
    Azt szereti, ha a csiklóval játszik az ember, először gyengéden cirógattam, majd egyre erőteljesebben, a végére már már görcsbe állt a a nyelvem :D. Pálma na élvezte tevékenykedésem.
    Nem sokkal a csúcspont előtt ringatózni kezdett a hasa, gyorsabban vette a levegőt, és "Igen, igen, ez az" szavak hagyták el az ajkait, majd látványosan elélvezett.
    Ezután még szenvedélyesebb csókokat kaptam, mint előtte, ki gondolta, hogy lehet ezt még fokozni. Majd helyett cseréltünk, és Ő először rám feküdt, és úgy ölelgettük egymást, majd lejjebb csúszott,
    és elkezdett franciázni. Bő nyállal végezte a dolgot, néha az egyik kezével rásegített, míg a másikkal a golyókat masszírozta, ami izgatólag hatott rám. Többször is egész mélyen bevette,
    hogy az orra koppant a hasamon, és sokáig lent is tartotta. Ez így folyt kb 15-20 percig. Egészen elnyújtatta a pillanatot, utólag is köszönöm Neki,
    még sose fordult elő, hogy maga az orgazmus kb 25-30 másodpercig tartott, és elélvezés után sem engedte ki azonnal a szájából, hanem játszott velem, amíg teljesen le nem nyugodtam.
    Utána még egy pár percig ismét rám feküdt, teljesen megvolt a barátnő feeling :), majd együtt elmentünk zuhanyozni, és lemostuk egymásról a masszázs krémet.
  • Elszámolás:

    Az "ajándékot" sose kérte előre, mindig utólag tetszem ki a kis asztalra, és annyira baráti a akpott élményhez képest, hogy mindig megtoldom egy kis plusszal, mert megérdemli.
  • Összkép:

    Most így visszaolvasva az irományomat, meg kell állapítanom, hogy nem sikerült visszaadnom teljesen, hogy milyen élményben volt részem, nem vagyok egy Kazinczy. Türelemmel kell Pálma felé lenni,
    mert Ő csak akkor tudja teljesen átadni magát a pillanatnak, ha már ismeri az embert és az egyenrangú partnernek tekinti. Vigyázattok Rá, aki nem teszi, annak velem gyűlik meg a baja :)
Happy Massage