• Linda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Linda reagálása

    Kedves Istu!

    Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a beszit, örömmel gondolok vissza rád, igazi uriember voltál, fantasztikus, kellemes együttlét volt!
    Maradj meg mindig ilyennek, sokszor puszillak! :)))))

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztetünk, másnapra beszéltük meg a találkozót. Lulu annyit kért hogy reggel küldjek egy megerősítő SMS-t. Az egyik beszámolóban olvastam hogy bizalomkeltő hangja van. Ezzel maximálisan egyet kell értsek... Azon kívül hogy nagyon kedves, kellemes a hangszíne is, érthetően összeszedetten kerek mondatokban beszél, a gyengébbeknek (mit nekem) még betűzi is a címet amíg sikerül bepötyögnie és persze egyértelműen érezhető hogy csak segítő szándékkal :) Mindazonáltal a cím már akkor nagyon ismerős volt.
  • Megközelítés:

    A telefonba írtam be a címet és tényleg nagyon ismerős volt. Habár Luluval első találkozómra készültem de ekkor már tudtam hogy valószínűleg ugyan az a lakás lesz ahol a szintén nagyon kedves és vonzó barátnőjével találkoztam nemrég. Ennek kifejezetten örültem, elvégre madarat tolláról... A megbeszélt idő előtt 5 perccel hívtam hogy mindjárt odaérek. Azonnal felvette, az első csengésre, várta az érkezésem. Egyből megkaptam a belépési paramétereket - habár ismertem, még emlékeztem rá mert könnyen megjegyezhető - a gyanúm beigazolódott ugyan az a lakás és igen, madarat tolláról... Összegezve, a kapott információ alapján elsőre is könnyen odataláltam volna, továbbá a bejutás nem vesz el a találkozóra szánt időből semmit és nem is kell ácsorogni a kapu előtt telefonálgatva illetve várakozva a bejutáshoz szükséges információkra.
  • Helyszín:

    Új építésű házban, egy otthonosnak mondható lakás. Az előtérből két szoba nyílik most a másikat láttam. Funkcionálisan be van rendezve. van dupla heverő, asztal és egy szék ahová a ruhákat lehet tenni, ami még feltűnt hogy nincs sehol óra. Rend és tisztaság uralkodik, ahogy a fürdőben is ami kellően fel is van szerelve.
  • Lány külseje:

    Lulu a képei alapján egy nagyon formás, kívánatos, igazi bombázó. A testbeszéde alapján egy határozott, nagyon vagány, szexmániás csajra gondoltam. Olyanra aki nemes egyszerűséggel szétszed. Azonban nekem akkor lett különösen érdekes mikor azt olvastam hogy nagyon szép, kedves, kislányos jelenség. El is döntöttem hogy ennek a kettősségnek a valóságtartalma után magam fogok utánajárni.

    Nos az első pillantásra eldőlt hogy a vád megállja a helyét. Lulunak hiába van annyira vadító teste mint a képeken, hiába van pár tetoválása - amúgy szolid mértékben, kevés és viszonylak kis felületen - nem tudja ellensúlyozni a kis tinilányos jelenségét. Még fiatalabbnak is tűnik mint írja magáról. Habár nem mondanám félénknek de túlzottan határozottnak sem inkább barátságos, figyelmes, érdeklődő és kedves a hozzáállása. Rám leginkább az összkép volt hatással de nem tagadhatom le elvégre nagyon szembeötlő hogy a cicik és a popsi is top 10-es.
  • Action:

    Eltelt néhány nap de azért igyekszek visszaemlékezni a részletekre is...

    A lakásba belépve ismerős helyen találtam magam egy megkapó és nyitott kis csaj társaságában, aki kedvesen segített az eligazodásban. A kabátom és a cipőm levételét követően a szobába mentünk. Lulu megjegyezte hogy tegyem a ruhámat nyugodtan a székre. Én azzal a lendülettel, észbe se kapva vetkőzni is kezdtem. Közbe váltottunk néhány szót és valahogy mindez nagyon természetesnek hatot számomra mintha nem is először találkoztunk volna.

    A zuhanyból visszatérve az ágyra keveredtünk, egy kis simogatás és néhány puszi után kaptam egy igencsak kellemes franciát. Kimondottan jól csinálta, finoman bevéve a nyelvecskéjét használva majd úgy félig elnyelve de a legizgatóbb mégis az a tény volt hogy egy ilyen aranyos lány szájában vagyok. Közben a nyakát, a vált és a karját simogattam felfedezve hogy mennyire eszméletlenül selymes a bőre. Az arcát megsimogatva majd az állát megemelve jeleztem hogy térjen hozzám vissza. Mivel az elején elmondta hogy nem egy smárolós fajta de a puszilkodás nincs ellenére ezért azt igyekeztem nem erőltetni habár szeretem volna :). Inkább a cicikel foglalkoztam kicsit majd elindultam délre. Nagyon kis finom puncija van, számomra igencsak élvezet volt nyalogatni. Habár azt nem gondolom hogy nagyot alkottam volna de kellemesek voltak a visszajelzések is. Ténykedésem hatására szépen nedvesedet, közben nyögdécselt és néha a mellét markolászta.

    Misszionáriusba kezdtünk. Azt hiszem ha az ember fia először van egy ilyen bűbájos, aranyos, fiatal, már-már ártatlannak látszó lánnyal szinte ösztönösen visszavesz, én is valahogy így voltam ezzel. Igyekeztem óvatosan behatolni majd a könyökömre és alsó karomra támaszkodva finoman mozogni benne. Lulu szorosan magához ölelt és nyögdécselt ami tovább fokozta a vágyam. Közben éreztem hogy nagyon szűk ezért kicsit tartottam tőle hogy gyors leszek de mivel nagyon jó volt nem váltottam. Lassan fokoztuk a tempót de csak úgy lightosan, és mikor felemelkedtem Lulu felhúzta a lábait így tovább gyorsítottunk.

    Kérésemre kutyusba fordultunk. Ettől a látványtól kis híján eldobtam az eszem. Gondolom mindenkivel megesett hogy fiatalon mesélte a haveroknak hogy micsoda nővel találkozott és a kezeivel a nyomaték kedvéért lerajzolta a lány sziluettjét. Nos a tökéletesen kisarkított légi rajz megelevenedve tárult elém és pár pillanaton belül benne is lehettem. Igazi darázsdereka van és hihetetlen hogy milyen ívben követi azt az eszméletlen kemény popsi. Na és ahogy hátratolta attól a combjai is kőkeménye megfeszültek, még jó hogy nem görcsöltek be neki. Nem is tudtam hogy mit fogjak a bőség zavarában.

    Lovaglóba váltva kisebb meglepetésben volt részem, mert Lulu bizony rendesen meglovagolt. Nem fogta vissza magát, leginkább kicsit hátradőlve ténykedett de egyáltalán nem kizárólagosan és közben a cicik bizony igézően mozogtak. Volt mikor ő markolászta kicsit, volt mikor én és volt mikor takarás nélkül bűvöltek. Mivel a vég szerencsére nem ért el javasoltam váltsunk vissza misszibe és a lovaglás után valamivel nyugodtabban fokoztam a tempót. Így viszont kimelegedtem és nagyon közzel kerültem a végéhez. Azonban a fekvő kutyust még nagyon ki szeretem volna próbálni.

    Ezért meg is kérdeztem Lunlut ami ellen semmi kifogása nem volt, viszont mielőtt rátértünk volna kértem egy kis vizet. Mikor kiment érte eszembe jutott az idő amit a telefonomon lestem meg. 10 perc volt már csak hátra. Lulu visszatért és amíg én a szomjamat oltottam ő is megnézte az időt de látszott hogy nem érdekli. Fel se hozta. Őszintén ha nem tudtam volna hogy nagy valószínűséggel pár perc alatt végzek akkor ott megköszönöm a találkozót és indulok zuhanyozni. Nekem már az addigiak nagyon megérték. Így viszont adtam még 5 percet magamnak. A fekvő kutyus természetesen pazar volt. Az eszméletlen popsi és a szűk punci bizony gyorsan megtette hatását.

    Ezután Lulu még ragaszkodott hozzá hogy adjon másik törölközőt ami szerinte "lányos" kicsit a színe miatt. Én nem találtam túlzottan annak de mint minden férfi csak 12 fél szint ismerek az meg nem volt közöttük... Öltözés közben még beszélgetünk kicsit, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    A telefonba megbeszélteket a végén tettem le, nem beszéltünk róla. A mértéket átlagosnak nevezném.
  • Összkép:

    Gondolom átjött hogy számomra egy nagyon kellemes találkozó volt egy szép, fiatal, kedves lánnyal. A hozzáállása maximálisan korrekt, valóban figyelmes és kifejezetten látszott valóban fontos neki hogy jól érezzem magam. Ez bizony sikerült is. Annak ellenére hogy igencsak fiatal még, nagyon is ügyes, jó vele lenni és az adottságai nagyon megvannak. Habár én az a smárolós fajta vagyok de már a választáskor is sejtettem hogy ő nem az (a csók nincs kiírva az adatlapján) és ennek hiányában is nagyon jó élményekkel távoztam.
Happy Massage