• Lizzie

  • Beküldte:
  • Lizzie reagálása

    Haha, nem csak a hajam volt arany, de a nagy gubanc is társult az egész alkalomhoz, legalábbis amíg ágyba nem kerültünk. :D A lényeg, hogy ilyen szuper lazán kezelted a szitut, és így tényleg egy felhőtlen rapid randink lehetett, köszönöm még egyszer! :) És köszönöm az írásod is, remélem lesz alkalmunk pótolni! ;)

  • Egyeztetés:

    A tali napján hívtam, másfél óra múlvára tudott adni egy órát. Mivel nem ott lakik, ahol rendel így ő is elindult meg én is. Szombat ellenére irdatlan dugók alakultak ki úgyhogy vagy 10x beszéltünk út közben hogy késik, ezzel egyre csökkent a sikeres randi esélye. Végülis egy fél órás időpont lett, amilyen rövidet még sosem vettem igénybe, de nem dőlt volna össze a világ ha elmarad. Viszont örültem, hogy legalább láthatom :)
  • Megközelítés:

    Az Alza közelében van. Hétvégén ingyenes a parkolás az utcán, hétköznap nem. Hely volt bőven, nem a belváros. Egyértelmű a házszám, és érkezéskor kaptam meg a pontosabb dolgokat.
  • Helyszín:

    Egész új ház, touchos lift. Lakásban több szoba, én csak a kanyargós folyosóval és a szép tiszta fürdővel találkoztam a szobán kívül. Puha törülköző, száraz kilépő, széles tusfürdő és szájvíz választék és dezodorok fogadtak. Gyors fürdési lehetőségekkel kurtítottam az időm, a randi előtt és után is. Az ágy francia, ami optimális mert pont olyan programot kértem. Szobainas és komód segítette az öltözésem. Az tetszett még, hogy nem masszázsszalon-félhomály volt hanem teljesen jól láttam Őt abban a fényben, ami volt.
  • Lány külseje:

    Nagyon cuki, szép arcú lányka, pont mint a képeken. Ez a hibrid arckitakarás nem rejt el sokat, fejben össze tudtam puzzlezni a teljes képet, és nem is ért csalódás. Az arany szem tényleg különleges, puszilni való ajakforma pedig elbűvölő. Némi tetoválás itt meg ott, de én nem értek eme mintázatok dekódolásához. Elég last minute randi volt, így kb 5 perce volt felkészülni rám. Köntösben fogadott azt hiszem, és egy szexibb piros változatban búcsúzott. Tök jó, mert így barátnősebb volt, nem szeretem a túlságos smink+kiöltözést amúgysem. Punci nem csupasz de ez olvasható az adatlapon. Jó illatú, finom ízű. Cicikkel jól lehetett játszani, reagáló bimbik, és pont jó a méret. Haja nekem olyan Aranyhaj-szerű, szeretem az ilyet.
  • Action:

    Tényleg fürge volt az alkalom, de valahogy minden belefért. Csak francia (fél)órára mentem (alapból is hasonló volt a terv, csak eredetileg 2 shots). Kicsit ki voltam éhezve. Előbb az ágyon egymás mellett feküdve kezdtünk szuper csókokkal, majd az elején én kényeztettem puszikkal az arca szélétől a füle tövén át a bimbik felé haladva. Ha több időnk lett volna, tuti jobban ki tudok bontakozni de így is jó volt. Egy kis nyalakodást tartottam, és én is részesültem a combjai által satuba fogott fejből... :) Tök aranyosan reagált a ténykedésemre.

    Aztán megfordultunk, félig felültem, ő pedig a lábaim között helyezkedett el. Nagyon finoman állított fel, szájjal. Szeretem amikor nem várja el a lány, hogy alapból álljon a cerka mielőtt megkezdené a nyelvleckét, hanem szájjal élesztget. Igazán a rövid alkalomhoz illő sebességgel mentem el, akármilyen finoman és lassan is művelte, nem bírtam sokáig. Eredetileg se gondoltam hogy az első sokáig fog tartani, a másodikat akartam kiélvezni hosszabban, de sebaj. Egy kisebb dry spelles állapotom hoztam el neki, de inkább mint "otthon a fotelben" :) Nincs nála szájba élvezés de valahogy mégis úgy sikerült egy kicsit, de elnézte. Úgy tünik nem researcheltem eléggé, elég impulzív volt a reggeli telefonálásom, pedig igyekszem alaposan felkészülni az infókból. A tócsámra kaptam egy kupac szilviát amig rendbe tette magát kint.

    Egy 10 percecskét beszélgettünk még random dolgokról, összebújva. Az elején kínált vizecske kortyolása és a fél óra letelte után elküldött fürdeni. Nem volt TP, és a fél órát picit túl is léptük. De aztán iparkodtam, hogy legyen ideje a kövi MT előtt még. A hableány mindenemet, hogy 2x fürdök mi?
  • Elszámolás:

    Nem kérdeztem az extrákat, de úgy éreztem kaptam, lásd feljebb. Aktus lehetőségével eredeti terv szerint se éltem volna, ez egyéni döntés. A kis tv állvány alacsonyságú komódon betűztem a csokrot egy objektum alá valamikor az elején, a bővebb infónak megfelelően. Jobban megérte volna az 1 óra, de mindegy, szükségem volt Lizzie kedvességére ma :)
  • Összkép:

    Teljesen kielégültem, és imádtam ezt a kis bemutatkozó randit. Lizzie nagyon kedves lány és nem csalódtam - pont olyan volt amilyennek elképzeltem. Mindkettőnk flexibilitása miatt örültem, hogy sikeres lett az alkalom és nem gurultam oda hiába. Most már nyugalmasabban telik a napom és ez engedi, hogy máson is járjon az eszem a szexen kívül.
Happy Massage