• Tekla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Tekla reagálása

    Köszönöm a beszit es a dicsérő szavakat örülök , hogy tudtunk találkozni és egy ilyen klassz kis élményt hoztunk össze.
    A jó hozzáállásod és a közvetlenséged sokat tud segíteni nekem, nagyon jól éreztem magam élvezet volt játszani veletek, várlak vissza millió puszi.
    Minél hamarább szeretném a folytatást :))))))))))))))))))))))))))))

  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen ment, elsőre felvette. Mivel kevés időm volt így csak S.O.S-re ugrottam fel.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkolás könnyű. A bejárattal szemben sikerült megállnom. Újpesti panel, sok parkoló van a környéken és nagyon könnyű is a helyszínt megtalálni.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta, otthonosan berendezve. Fürdőszobában többféle tusfürdő, zuhanykabinnal szerelt fürdőszoba. Nagyméretű, kényelmes ülőgarnitúra a nappaliban. A szoba sarkában tükör, amiből tökéletesen látni az eseményeket.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelel, sőt nekem még jobban bejött.
    Szexi arc, amit a szemüveg még jobban feldob.
    Tökéletes teste van.
  • Action:

    Mivel csak rövid franciás programon voltam, így mindenről nem tudok nyilatkozni. Üdítővel kínált először, majd kaptam egy puha törölközőt és megmutatta a fürdőszobát. Zuhany után a szobában várt és pár másodperc múlva letérdelt elém és el is kezdte a sokak által már elmondott híres franciáját.
    Ahogy letérdelt már állt is a szerszám, mélytorok kérés nélkül.
    Átlagos méretemet minden akadály nélkül tövig eltüntette és többször lent is tartotta a torkán.
    Közben néztem a tükörből ahogy egy ilyen jó Csaj szopja a farkamat nagy beleéléssel. A piros rúzsa szépen összekente a farkamat ahogy szopott. A szemüveg végig rajta volt, mintha a titkárnőmmel lennék. Nagyon puha szája van, nem is lehet ezt sokáig bírni. Közben végig tartja a szemkontaktust, lesi a reakcióimat. Végig mélytorkozik szinte. Elég nagy adagot lőttem a szájába, de ettől sem torpant meg, ugyanúgy folytatta a szopást és nézte ahogy élvezkedem. Pár percig csinálta még, megvárta míg lenyugszom teljesen és csak utána távozott a fürdőszobába öblíteni.
    Szívem szerint Istennő kategóriát adnék neki, de a rendszer nem engedi.
  • Elszámolás:

    Telefonon egyeztetett rózsákkal érkeztem, nem változott a helyszínen sem ez. Előre rendeztem mivel nem voltam még nála, de nem kérte előre.
    Teljes mértékben megérte, legközelebb hosszabb időre megyek.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel távoztam, teljes mértékben azt kaptam amire számítottam. Nem csak reklám szöveg amiket ír magáról, rendkivül erős franciában. Abszolut megérős kategória. Visszamegyek még hozzá biztosan.
Happy Massage