• Elena20

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, nem kellet sokszor próbálkoznom, hogy felvegye. Megbeszéltük a részleteket és megegyeztünk egy kb két órával későbbi időpontban.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület külső része. Régebbi építésű panel ház, a Kondorosi uszoda közelében. Parkolás könnyű, ingyenes. ABKVt nem próbáltam.
  • Helyszín:

    Szokásos panel lakás. Többen rendelnek a helyszínen, de Elenán kívül mással nem futottam össze. A szoba nem nagy, de hangulatos. A franciaágy nagy, bírta a strapát. A fürdő tiszta, jól felszerelt. A törülköző is kifogástalan volt. Azért a hirdetésben szereplő luxus kategóriába én nem sorolnám.
  • Lány külseje:

    A hirdetésében látott szlogen keltette fel a kíváncsiságomat ( Kubai-Orosz Modell különlegesség). Ahogy elmondta ebből az orosz nem igaz, nem tudja, honnan került oda. A többi viszont teljesen valós. Egzotikus, félig kubai szépség, a gyönyörű nagy didkókkal, telt kerek popsi. 100%ban ahogy a képek mutatják. Szép, latinos arca nekem nagyon bejött. Mélyen kivágott egyrészesben és magassarkúban fogadott. A mély kivágás a didkóit, a magassarkú a fenekét emelte ki, nem is volt rám hatástalan a látvány.
  • Action:

    A fürdőbe indulás előtt kértem, hogy ne dobja le a ruhát. Szeretem én kibontogatni az ajándékot :). Így is lett. Simogattam alul felül, miközben ő finoman rámarkolt a cerkámra. Ahogy elővarázsoltam a hatalmas didkókat, szépen meredező sötét bimbókkal szembesültem. Rögtön le is támadtam kézzel, szájjal ami Elenára is jó hatással lehetett, mert szaporább, mélyebb sóhajokkal kísérve markolta egyre keményebben a dákóm.
    Az egyrészestől megszabadulva az ágyon elém ült, így hatoltam a szájába. Finom és forró a franciája, olyan latinos. Egyre mélyebben engedett a szájába, torkába. Természetesen segítettem neki elnyelni a cerkát. Kicsit néha öklendezett, de nem ellenkezett. Jó kislány! :) Kértem, hogy az ágyon előttem négykézláb folytassa, így a popsijához is hozzáférek. Ezt is gyönyörűen csinálta. Na ebbe már a lábaim is beleremegtek, nem kockáztattam, hanyatt az ágyra feküdtem Elena pedig oldalról folytatta a francia leckét, én meg a puncit, popsit simogattam. Izmos, jól nedvesedő puncit találtak ujjaim. A nedves puncit érezve gondoltam kérem a munkaruhát a cerkára, amikor Elena szó nélkül, mintha gondolatolvasó lenne nyúlt a gumiért.
    Lovaglóban indítottunk. Miközben megülte a dákóm felváltva markolásztam és nyaltam faltam a hatalmas, ringó didkókat a sötét hegyes bimbókkal. Mielőtt megállíthatatlanná vált volna a vágta, átfordultunk misszibe.
    Ez is felejthetetlen volt Elena halkan, érzékien nyögdécselt én pedig toltam neki tövig. A lábát a fejem felett átemelve fordultunk oldalt, ez jól jött egy szusszanásra mert kezdtem kifulladni. Kicsit pihentetőbb pózban oldalról járattam benne a dákót, miközben a felsőtestét kicsit felém visszafordítva markoltam a mellét.
    Ezután a kicsit romantikusabb :) rész után fordultunk doggiba. Előtte Elena ellenőrizte a védőfelszerelést, hogy bírja-e, és a biztonság kedvéért egy kis sikosítóval is megkínálta. Szerintem ő is úgy volt vele, hogy ez már a célegyenes, és a hajrába mindent beleadunk. Hát így volt, csattogott a popsi, recsegett az ágy (de bírta), én toltam amíg bírtam aztán elszálltam. Elena szépen simult amíg el nem engedtem és kifeküdtem.
    Mikor kicsit magamhoz tértem Elena ajánlott masszázst, de nem éltem vele. Inkább a didkóival játszadoztam a hátralevő időben.
  • Elszámolás:

    Előre kérte. A honlapon levővel ellentétben a mélytorok is extra volt, de egyébként korrekt. Az alap az átlagnál kicsit magasabb, az extrák átlagos díjazásúak.
  • Összkép:

    Remek randi volt egy egzotikus latin szépséggel. Nem annyira pornós inkább barátnős összhatású, kebel kedvelőknek kifejezetten ajánlom. Érződik még egy kis tapasztalatlanság Elenán, de ez biztos elmúlik majd és a későbbiekben még jobb hatással lesz rá.
Happy Massage