• Luna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, felvette, és másnap reggelre, kezdésre beszéltük meg a talit. Ismert már, benne voltam a telefonjában.
  • Megközelítés:

    Körúton, szóval BKV oké, és nekem szerencsém volt reggel a parkolóval is, 100m-re tudtam parkolni, természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Régi bérház, nagy belmagasságú kis lakás, de a célnak megfelel. Több tusfürdő, rendes törülköző. Szoba és ágy is rendben.
  • Lány külseje:

    Sokkal vékonyabb, mint gondoltam. Mondta, hogy leadott 5 kilót bizonyos okok miatt, de készül visszaszedni. A mellei így is gyönyörűek, vékony alkatához is és abszolút módon is szépek, nagyok: hát még ha az az 5 kiló visszajönne! Arca átlagos, de kedves.
  • Action:

    Állva simogattuk egymást, csókok (kicsit nyelves is), simiztem, melleit és feneklt fogdostam, ezredes már állt is. Leültettem magam elé, szépen franciázott, teljesen jó volt. ledöntöttem, puncinyali, finom ujjazás. Szép nagy kisajkai vannak, nagyon tetszettek. Jó volt neki, de sok a csúcstól messze volt. Egy idő után megunta, felült, óvszert vett elő, én sem bántam, felhúztam a kőkemény ezredesre (rég állt már így), ő meg szépen beleült.Guggolva rá-ráguggolt, szuper látvány volt, álltam mint a cövek. Néha megállítottam, tövig beleültettem, haj de jó volt!.
    Aztán hátulról, kutyusban, becsusszantottam a farkam, tövig a puncikába, fogtam a vékony derekát, és dugtam, kőkemény voltam, lankadásnak nyoma sincs, nagyon jól éreztem magam, ahogy dugom hátulról ezt a vékony fiatal lányt, tövig betámadva, csattognak az ágyékok, már-már pornós érzésem volt, mondtam is neki, hogy rég volt részem ilyen jóban.
    Aztán szemből, missziben támadtam, felkönyökölve dugtam, ő szépen felhúzta a lábait, széttárta magát, én meg dugtam-dugtam. Aztán ráhajoltam, csókoltam a nyakát, arcát és úgy dugtam. Király volt!
    De lenyeléssel akartam befejezni, ezért gumi le, hátamra vágódtam, ő szemből rámült, én így szeretem, és rendesen franciázott. Éreztem, ahogy közeleg a csúcs, és beleélveztem a szájacskájába, ő meg szépen lenyelt mindent. Elégedett voltam! Talán kicsit tovább hagyhatott volna lenyugodni a szájában, mondjuk 20-30 másodperccel többet, de így is jó volt!
  • Elszámolás:

    Utólag, mai órás átlag, talán picivel felette, lenyelés extra. De megérte minden! Nagyon jót dugtam, és jó volt beleélvezni egy 25 éves lány szájába, aki szépen le is nyelte. Jólesett! Soha rosszabbat, minden kedves MT-nek legalább ilyen dugást-franciát kívánok!
  • Összkép:

    Teljesen jó volt, megérte eljönnöm, jövök máskor is! Utána még beszélgettünk kicsit. Jó megdugni szemből, hátulról, tövig döngetni a vastag farkammal, és a francia is színvonalas, kiváló!
Happy Massage