• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága bogyoro!

    Köszönöm szépen ezt a beszit és azt is, hogy annyi év után újra meglátogattál, jól érezted magad velem és élvezted a showt :)))

    Jó az arcmemóriám, úgyhogy azért ismertelek meg egyből mikor beléptél a lakásba. Hiába régen volt, nem szoktam ilyesmit elfelejteni ;)

    Várlak vissza máskor is, ha szeretnél egy újabb franciaórát kapni tőlem!


    CSÓKOL:


    Wanda Gold :***

  • Egyeztetés:

    Itt a beszamolok-on írtam rá, kérdeztem tudna e fogadni és mondta, hogy van időpontja így viszonylag hamar sikerült időpontot kapnom. Egy óra múlva nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Voltam már nála régen, de akkor még más helyszínen volt, de ez már jó régen volt. A jelenlegi helyet könnyű megtalálni egy nagy csomópont, tömegközlekedéssel is megközelíthető szinte az ajtónál tudsz leszállni a villamosról, én kocsival érkeztem, viszonylag könnyen találtam parkolót is. Ingyenes.
  • Helyszín:

    Lakás teljesen tipp-topp, egyedül rendel, figyel a vendégre. A konyhaasztalon rágcsa volt bekészítve. Fürdő tiszta, törcsi is rendben van, többfajta tusfürdő és világítós zuhany:) A baszoba is rendben van az ágy jó kemény, élmény rajta feküdni, majdnem el is aludtam rajta:)
  • Lány külseje:

    A képeken látható, hogy nem vékony típus, van rajta mit fogni, csöcsös faros menyecske. MAximális odafigyeléssel és kedvességgel pótolja az esetleges alaki hibákat. Arca bájos, nagyon kedves néha már nekem túlkedves is volt:) Mindenre odafigyel, hogy nekem csak élvezni kelljen a showt:)
  • Action:

    Telefonon hívtam lent az ajtónál, beengedett és az ajtó mögött várt. Megismert pedig már régen voltam nála. Bemutatta a szobát és a fürdőt, majd elküldött fürdeni. Visszatérve az ágyon várt. Egy órára érkeztem a szokásosnak mondható francia órára. Az első felvonásban simogatott, majd bekapta és ütemesen elkezdte szopni a farkam, volt egy kis mellsex is majd a végén a szájában élveztem el. Egymás mellé heveredtünk és mesélt nekem az iparról meg az élet nagy dolgairól jövőbeni tervekről, majd szép lassan elérkezett a második felvonás ismét a szájába vett először állva majd az ágyra heveredve. Az óra vége felé érkeztünk így kértem egy kis babaolajas segítséget és már durrantam is a szájába ismét. Jól éreztem magam nála. Elmentem zuhanyozni, majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Telejsen korrekt a régi pesti átlag utólag adtam neki oda, nem kérte.
  • Összkép:

    Megvoltam vele elégedve ismét, odaadó, kedves. A vendég neki az első és mindent megtesz, hogy jól érezzd magad.
Happy Massage