• Joy

  • Beküldte:
  • Joy reagálása

    Èdes kicsi Szivem, Te tènyleg versbe formàltad a "randinkat" :)))
    Csak "àmulok ès bàmulok" milyen kis költő vagy te, mind a mellett, hogy egy igazi Uriember voltàl velem! Ez úton is köszönöm, hogy itt voltàl nàlam ès remèlem, hogy folytatàsa is lesz a tovabbiakban ennek a közös èlmènynek! ;)
    Èn izgatottan vàrom!!!
    Köszönöm, hogy ilyen szèp szavakba öntöttél engem ès nem utolsó sorban a randinkat, ami eleg eredmènyesre sikerült szerencsère a "kellemes" izgatottsàgunk, vàrakozàsunk utàn :)))
    Milló csókjaim Neked kis lovagom ;) !

  • Egyeztetés:

    Joy nagyon régóta izgatta fantáziámat, de ki tudja miért személyes találkozónkra eddíg nem került sor, persze, nem hívtam! Hát Ő hívjon?Kicsit furcsa lenne.
    Végül is egy szép napon csevegésében hozzászóltam egy kedves megállapításához, a válasz nem maradt el, mely számomra cassus belliként volt értelmezendő.Egy arpró lépéssel közelebb kerültem a Nőhöz, ki hónapok, sőt évek óta kacsigat rám fotóiról, én meg bénakacsa módjára csak csurgatom a nyálamat, vágyakozom reá,
    kitalálok mindenféle indokot, hogy most miért nem, áá magasan van a léc, meg sorolhatnám. Férfiagy!! De szerencsére a férfiagy képes nem parancsolni a vágyaknak, s ha kell legyőz minden nemlétező akadályt is csak vágya kielégülhessen. Pont így történt velem is!
    Stratégiám következő lépéseként egy jól irányzott telefonos beszélgetést kezdeményeztem.Zöld színű felirat éppen, hívás, és meghallottam Joy kedves hangját. Mit hangját? Varázslatos zeneműként hatott rám minden szava tovább korbácsolva fékeveszett vágyamat, és döntöttem. Az első számomra szóba jöhető időpontot kértem Joy-tól, igenlő válasz, másnapi megerősítéssel. Még két nap! De micsoda két nap! Vágy okozta pokoli szenvedés, az órák napoknak tüntek, a napok éveknek.
  • Megközelítés:

    Bevallom kedvelem a 13. kerületet, mivel számomra szomszéd kerület, így rövid utazás elegendő volt vágyam hölgyének megközelítése. Újlipótváros modern épületei között autózva értem sacc. 15 per alatt a megadott címre, mely egyértelmű, két utca találkozásánál található impozáns, kb. 10 emeletes néhány éve épült majd luxus épület, méltó helyszínt adva egy ilyen különleges alkalomnak. Busz, metró, troli gondoskodik a bárhonnanjövő hozzámhasonlóról, bár én autóval mentem, zenét hallgatva, (a reqiem egy álomért film zenéje éppen elég " anyagot" juttatott szervezetembe) hogy Joy számára elegendő potenciával rendelkezzem. Parkolás! Fizetős, de parkolóóra autóm mellett, a bejárat pedíg néhány méterre.GPS odavisz, persze miért ne vinne oda, hisz ő GPS.
  • Helyszín:

    A randi helyszíne több mint szép, több mint kellemes és több min kúlturált! Tökéletesközeli állapotok mindenhol, Nappaliban kis aszalka két székkel, 3 féle alkoholmentes ital welcome drink gyanánt, micsoda figyelmesség! Én már itt kész voltam!
    Nappaliból a szoba, hol boldog lehettem, tükrös szekrény, szobából nyílt a fürdő minden szem, száj, és egyéb testrészek tisztántartásához szükséges, eszközök bőséges választékával. 2 vagy 3 féle szájvíz, de ha valaki fogmasásra vágyik, nosza ezt is megteheti.Valaki egy beszámolóban hotel appartmanhoz hasonlította a kis lakást, azért itt többről van szó.Otthonos, luxusszínvonalú lakás mely nyílvánvalóan kimagasló érzékkel van berendezve.
  • Lány külseje:

    Bajban vagyok! Meg kell fogalmazni a tökéletest! Nincs mit hozzátenni, nem kell semmit elvenni belőle, nem kell semmit változtatni. Igen Ő Joy.
    Kétségkívül helyesek a megadott adatok, de ilyen tökéletes összhangot!Nem nádszálkisasszony, de karcsú vékony hölgyet öleltem, hozzám képest magas, főleg a érkezésemkor még magassarkúban,(én a férfi testmagasság alsó szegmensébe tartozom), de semmi kellemetlen érzés.
    Megérkezésemkor fekete mini ruha, említett magassarkú, arcán mosoly, élénk vidám szemei kacéran tekintettek rám, meseszép arcát fénylő aranykoronaként szegélyezi szőke, fénylő haja, hihetetlen kedvesség, közvetlenség, én rögtön kész voltam.
    De egy pillanat szorongás sem volt bennem, lehengerlő stílusa magával ragadott, tovább növelte a vágyat mi bennem tombolt.
    Egy különleges és egyedi dologra felhívom a figyelmet!
    Mint említettem fogadóruhája fekete mini, magassarkú, értelemszerű, hogy találkozásunk alatt mindezt nem viselte, de búcsúzáskor egy másik szintén fekete, hosszú ruha, oldalt felvágva. Uraim!!Halljátok mit mondok! Nem törülközőbe csavarva köszön el, egy másik ruha, egy estélyi szerű, csak hogy újból felkorbácsolja vágyaimat. Az igazi nagybetű Nő, ki boldog, hálás hogy meglátogattam, akkor is fontos vagy mikor távozol, borítékolható a nem örök a távozás.
    A MEZTELEN JOY!!!
    Nem vagyok festő hogy ecsettel vászonra vessem, nem vagyok szobrász, hogy megformázhassam, se költő ki szavakba önthetné a látványt.
    Fénylő test csillog a ráeső beszűrődő napsugarak símogatásától, keblei csókot akarnak, bimbók, keblei díszekén ágaskodnak, hibátlan enyhe szolis bőr, karcsú derék, kerek fenék mely feszes, izmos, egyszerre szerettem volna csókolni szépen ívelő karcsú derekát, keblét, száját és mindenét.
    Diszkrét fazon ékesíti szeméremdombját, csak hogy tudd hol van a paradicsom, kelyhe kislányos, tökéletes higiénia, érezni, látni, csodálatos érzés.
  • Action:

    Megérkeztem, nyílt az ajtó, szívem vadul kalapált az izgalomtól, megpillantván a gyönyörű Nőt levegő után kapkodtam, de rögtön megnyugtatott végtelen barátságos stílusa, mosolya és kedvessége.
    1-2 perc múlva úgy éreztem, hogy már évek óta ismerjük egymást, nappaliban cseverésztünk, nevetgéltünk, kezemet símogatta, én közben csodáltam szép arcát, mosolyát, fürkésző szemeim hosszú combján kalandoztak, izgatott mi lehet a ruha alatt, keblei elővillantak a ruhácska alól, de csak úgy félig, izgatóan, szinte előjáték volt ez a néhány perc.
    Joy tájékoztatott szándékáról, irány a fürdő mert már türelmetlen,( hát akkor mi voltam én?), rohantam testemet alkalmassá tenni Joy számára, dezodor használat, szájvízzel öblögetés, közben láttam a tükörben hogy kedvesem nem tréfál, ruha egy szál se, hív, "mikor jössz már?", én már harckészülségben, irány a szoba, ágy mellé álltam, tükrös szekrény mellettem, a szőke szépség előttem térdel, s a már meredező hímvesszőmről gondoskodik. Hol a tükörből, hol fentről figyelem az eseményeket, művészpornó, egy erotikus film egyik szereplője vagyok, mit szereplője, élvezője, lágy ajak és kézmozdulatok feszítik a húrt, pattanásig.
    Joy kérdésére hogy " egy vagy két akcióra vagyok képes" a biztos 1 választ adtam, (ennek később jelentősége lesz), lassított.
    Ő felált , én az ágyra ültem birtokba vettem testét kezemmel, szememmel, számmal, átöleltem derekát, fenekét símogattam, ahol csak értem csókoltam.
    Egy tökéletes hangszer, mely csak arra vár, hogy hozzáértő megszólaltathassa, egy szépséges táj mi arra vár hogy felfedezzék, egy Nő ki ki csak arra vágyik hogy a férfi tekintetében lássa a kéjt, hogy boldoggá tehesse, ez minden egyben. Most minden erről szólt, és ez még csak a kezdet.
    Irány az ágy, melyen számtalan kispárna gondoskodik a kényelemről, Joy szándéka nem kétséges, boldoggá akar tenni, újból nekilát a kényeztetésemnek, én közben
    látom szépen ívelő testét a beszűrődő napfény fénylik selymes bőrén, bitang az érzés, szinte el sem hiszem hogy mindez velem történik , pedig semmi kétség, egy bombanő kegyeltje vagyok, közben elhangzik" ezt megtartom maganak", rám tekint, nekem végem van.
    Néha félkönyékre emelkedem, látom ahogy kebleivel kényezteti férfiasságom, közben combját csókolgatom, vágyam már tetőfokán, kérem legféltettebb kincsét melyet kétségesen átnyújt számomra, opus 69 előadása következik, de micsoda remekmű,ha lenne közönség tapsvihar és ováció köszöntené az előadót/kat. Szerencsére ez csak egy privát előadás!
    Érzem kell a beteljesülés, s ezt tudja partnerem is, talán Ő is vágyik rá, néhány pillanat és a biztonsági feltételek
    teljesítése után fölém helyezkedik, "gugolós" kérdem én, kacsintás jelenti az igent, lábai terpeszben, kislányos ajkai közelítenek gránit keménységű hímtagom felé, maj d befogadja, átöleli, látom testük közt a hidat mely összeköt minket, Joy lassú mozgásba kezd, tudatom kezd távozni, ösztön mi uralja tudatom, kebleit markolászom, csókolom meredező bimbóit, néhány csók egymásnak, jön egy újabb sebességi fokozat.
    Szőke illatos hajkoronája szemem előtt, egyre gyorsabb ütemben mozog felettem, kéjes hangokat hallok leheletének kíséretében, valódi, gigantikus szeretkezés ez.Ki tudja meddíg tart? Időérzékem megszűnt! Érzem az egyre fokozódó hamisítatlan orgazmusközeli állapotomat, mely néhány pillanat múlva rámtör, érzem hogy megfeszülnek izmaim, forróérzés tölti el ágyékomat, testem görcsös vonaglás közepette adja meg magát, Az ablakon beszűrődő napfény újból látható számomra, a szőke csodás teremtmény még pihen továbbra is kemény farkamon, hagyja hogy lenyugodjon majd szép lágyan szétválunk.
    Tisztogatás "élményét" átvállalja Joy, hihetetlen, ez a Nő tökéletes.
    És jön a döbbenet! A cerka nem tekinti lezártnak a történteket, ugy gondolja ez neki még kevés, büszkén áll bevetésre készen mintha mi se történ volna. Mondtam is neki" héé kopasz, veled meg mi van?"
    De Joy szája már birtokba is vette, a kis kopaszt, lehengerlő francia percek következtek, kis kopasz persze megadta magát, mit is tehetett volna, Drágám mesteri, lágy szájmunkája újabb orgazmussal ajándékozott meg.Soha, de soha nem történt ez meg velem, magyarázat csak Joy kivételes személyisége, szépsége lehet, nem kétséges.
    Kis masszírozás, nevetgélés pajkos beszélgetéssel telt a idő, továbbra is, nagyon élveztem a tündérkém társaságát.
    Intelligens szép nő számomra a legizgatóbb, s Joy kétségtelenül rendelkezik mindkettővel, remélem tudtam ebben megfelelő partnere lenni.
    Közben telt az idő, szobában óra nincs így kértem tájékoztatás erre vonatkozóan, "kis időnk még van" jött a sejtelmes válasz. " megdugsz mégegyszer?" kérdésre összezavarodtam, most erre mit mondjak? Mi van ha nem megy? De Joy nem várta a válasz, cselekedett, csodát tett, szája újból megkeményített, közöm nem volt az eseményekhez, mire észbe kaptam gumi fenn, " hogy szeretnéd? kérdezte, Akkor most missziben! " válaszoltam bizonytalanul. Uraim!! Háromszor!?
    Lessz ami lessz, mi bajom lehet, egyszer én is érezhetem magam a falu bikájának! Nem?
    Joy széttárta lábait, csodálatos puncija hívó szavát hallottam, majd óvatosan engedtem a befogadásnak, mélyen hatoltam a drága testbe, csókok közepette, dugtam vadul, hallhattam az élvezet hangját, pár perc múlva gigaorgazmus lett részem.Szent ég! Szinte hihetetlen.
    Negyedik már nem volt, de meggyődőzésem kis idő múlva az is megeshetett volna, de ez a három még mielőtt valaki nagyképűnek tartana, nem az én érdenem volt.Sejtitek, hogy kié?
    Időnk letelt, gyors cerkaöblítés, siettem öltözni, Joy elköszönéshez egy újabb ruhát vett fel, hihetetlen gesztus,mondanom se kell bombanő, nem is térek magamhoz.
    Csók, és még egy csók szia, vigyázz magadra, búcsú, hamarosan találkozunk ígéret, ami nem kétséges, kis simi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Bővebb infó mindent tartalmaz, egyértelmű és világos!
    Kisasztalra érkezésemkor,kis borítékban, én akkor is így teszek, ha nem először járok egy lánynál.
    Számomra adatlapja, mely normál dolgokat tartalmaz elegendő.
  • Összkép:

    Sok gondolat van bennem! Messze túlszárnyalta a várakozásomat a Joy-al töltött órácska, mint amire számítottam, bár tudtam rossz élmény kizárt.
    És minden tekintetben.
    Szépségéhez párosul lehengerlő stílusa, jó értelemben vett profizmusa, kommunikáció terén, mind személyesen, mind virtuálisan, kifogástalan.
    Gesztusértékű volt számomra az is hogy kaptam egy sms, ha korábban érkezem nyugodtan hívhatom.
    Így is történt.
    Ilyen tartalmas együttlétben még nem volt részem, Joy végig aktív, figyelmes, maximumot nyújtja, nem éreztem semmilyen zavaró körülményt, hiányérzetem csepp sincs.
    Nehéz döntést kell hoznom a értékelés után!
    Az eddígi istennőm, ki szintén fantasztijus hölgy, mai napig elképzelhetetlen volt, hogy bárki elfoglalja pozícióját. Igazából két istennőm van mától.
    Mos viszont nem tehetek másképp, Joy kétségkívül a legmagasabb szintű szolgáltató az általam ismer lányok közül.
Happy Massage