• Vivien

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt, a kiírtak szerint elérhető volt abban az időpontban. Egyből felvette és nagyon kedvesen tájékoztatott az elérhetőségről, a lehetőségekről és a rózsaszálakról. Egyébként hihetetlenül izgató hangja van, mennyivel boldogabb lenne ez az ország, ha a telemarketingben, call centerekben ilyen lányok dolgoznának.
  • Megközelítés:

    Belváros, BKV-val könnyen megközelíthető, a körútról lényegében gyalog, kocsival a parkolás fizetős és munkaidőn kívül nehézkesebb.
  • Helyszín:

    Régi bérház földszinti lakása, a ház elsőre nem tűnt bizalomgerjesztőnek, különösen az udvar közebén lévő sitt-kupac, de a lakás teljesen rendben van, tökéletesen megfelel a célnak, tágas, kellemes, és főleg diszkréten megközelíthető(!). Tiszta fürdő és tiszta törölköző(k), tusfürdő fetisiszták is megtalálják a számításaikat, mindemellett Vivi csodálatos lénye lengi be ezt a kis kéjkuckót, ami otthonos, barátságos bájat kölcsönöz a tetthelynek. A masszázs egyébként a nagyszobában történik masszázspadon, de van egy kinyitható kanapé is. Az egyik legotthonosabb helyszín amivel találkoztam és ez Vivi érdeme, kellemes zene, meghitt fények és ideális hőmérséklet volt a szobában, vízzel is megkínálják a fáradt utazót.
  • Lány külseje:

    Mint a helyszínen kiderült, már találkoztunk korábban, akkor még egy másik kerületben , Vivi azóta is wow! Én úgy emlékeztem, mintha több tetoválás lett volna rajta, ezek mostanra eltűntek? Vagy rosszul emlékszem? A bőre amúgy szinte bársonyos, a poci tájékán van egy kis felesleg, de egyébként rendkívül feszes mindenhol (a popsi durván az). A a cicik természetesen fantasztikusak, arca szép, a szája íve különösen, haja selymes. Vivi egy bugyi-melltartó-combfix kombóban várt, ebből a combfix fent is maradt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs olajjal történt és ebben az esetben inkább simogatásnak nevezném, de most erre is volt igényem. Biztos tud erősebbet is. Mivel a kényeztetéssel kezdtük és már érkezésemkor hullafáradt voltam, a masszázs alatt kb. lebegtem az ébrenlét és az alvás között, miközben ez a fantasztikus lány kenegette olajjal a testemet. A hátnál kezdett érintve a vállat nyakat, majd haladt lefelé a lábakat is végig, közben lehet beszélgetni, simizni-tapizni, vagy kussolva relaxálni, kinek-kinek ízlése szerint.
  • Levezetés:

    Tisztálkodást követően elkezdtük feltérképezni egymás testét (főleg én Viviét), és megszabadítottam először a melltartójától. Kb. órákon keresztül tudnám fogdosni ezeket a ciciket, mondta hogy ezt ő is gyakran szokta, mert szerinte is annyira jók. A bugyit már magától vette le. Mivel már attól felállt, hogy beleszagoltam a hajába, javasoltam, hogy kezdjük a kényeztetéssel. Végigcsókolgattam a testét (csók vagy szájra puszi amúgy nála nincs), nyakát, vállát, melleit - tényleg fantasztikus bőre van, ő pedig már eközben nyúlkált a farkam irányába. Kérdezte hogy hogy szeretném hogy kényeztessen (kézzel vagy szájjal) - utóbbira szavaztam. A masszázspadnak támaszkodtam, Vivi pedig néhány puszit helyezett el a mellkasomon majd elkezdett szopni, nagyon jól csinálta hol gyorsabban, hogy lassabban, kevés kezezéssel, ezt időnként megszakítottuk simogatással majd bekentem a melleit olajjal és a cicik közé rakva kényeztetett tovább, a végén még egyszer bekapta, egy picit diktáltam én is az ütemet majd mielőtt elélveztem szóltam hogy mi újság, így a farkam a szájából kivéve a melleire engedte a srácokat.
  • Elszámolás:

    Nem vagyok képben, hogy mi az aktuális átlag, de jó érték arány.
  • Összkép:

    Nagyon jó érzésekkel testileg-lelkileg feltöltődve távoztam, szuper élmény egy szuper és közvetlen szolgáltatótól.
Happy Massage