• Sylvi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Sylvi reagálása

    Drága pavilon!

    Köszönöm a beszámolót!
    Örülök,hogy összeségében jól érezted magad,( az élet koromon sajnos nem tudok változtatni:)) bàr a legtöbb ember szerint nem nézek ki annyinak,na de nem vagyunk egyformák!
    Szép napot!
    Csók Sylvi

  • Egyeztetés:

    VTR, de sms-t is írtam, hogy biztosan észrevegye, így hamar el is fogadta másnap reggelre, itt megtudtam a díjazást is. Reggel még felcsörögtem, hogy minden oké-e, és hogy halljam a hangját. A viszonylag korai időpont lehetősége valós, ennek örültem.
  • Megközelítés:

    Jól ismert társasház a cím, nem lehet eltéveszteni. Autóval most kicsit problémás lehet, idén is megkezdődött az út menetrendszerű szétverése, a villamosok zavartalanul járnak. Érkezéskor nem volt várakozás, pontos eligazítást kaptam a bejutásról és a lakásajtóhoz vezető útvonalról. Halk koppantás az ajtón, és már bent is voltam.
  • Helyszín:

    Apró lakás, benne élni még egy személyre is kicsit szűkösnek nézem, mivel egy tér az egész az ajtótól az ágyig bezárólag, de ugye nem beköltözni akartam. A funkciónak teljesen megfelel, és biztosan nem volt más a lakásban. Jó állapotú berendezés, fürdőben minden oké, a kabin kicsit szorulós ajtóval, de ezek már csak ilyenek, nem gond. Második törölközőre is kaptam ajánlatot, nem éreztem szükségét, de kedves.
  • Lány külseje:

    A képek és az igazolt életkor alapján egy kicsit fiatalosabb külsőre számítottam, sebaj. Hogy miben fogadott? Üssenek agyon, ha meg tudom mondani, pedig 10 órája volt. A fekete bugyira emlékszem, mert azt én húztam le, de ennyi. Valami még biztos, mert a ciciket csak tusolás után láttam. Szépek voltak és ruganyosak, jó volt velük játszani. Tetkó itt-ott, a combon biztosan, és talán a derekán. Esélyes hogy minimum a reggeli kávé mellé még most is elpattan egy bláz, és én nem sokkal utána látogattam meg. De az is lehet hogy tévedek.
  • Action:

    Szóval ahogy írtam, tusolás után a cicik már szabadon, de a bugyi még fent, így találtam az ágyon, hamar mellé is helyezkedtem. Rövid ismerkedő csókcsata után a mellbimbókat vettem kezelésbe az ajkaimmal és a nyelvemmel. Finomak voltak, sima és puha bőr, hamar keményedő bimbók, élveztem nagyon, főleg hogy Sylvi keze már a farkamon kalandozott. Nemsokára hátradőltem az ágyon, hagytam hogy megkezdődjön a francia játék. Jól csinálta, jó volt nézni is, a falon a kicsi tükör nagyon okosan van elhelyezve, vagy nekem sikerült szerencsésen hátradőlni, mert a meleg és jó nedves szája csúszkálását nem csak érezhettem, hanem így két nézőpontból is megfigyelhettem. Nem voltak különleges mutatványok, nem csúszott be tövig, egyszerű de nagyon kellemes volt amit kaptam. Közben könnyen elértem és simogattam a hátát, és a popsiját, a combjait, mivel négykézláb helyezkedett mellém. A bugyitól itt már muszáj volt megszabadítanom. Adta is magát a helyzet, hogy az egyik lábával átlépjen a fejem felett, és én is viszonozhattam az orális kényeztetést. Mivel kifejezetten popsirajongó, nem sokat tétováztam az ujjaimmal sem, az általános popsimarkolászásból áttértem a bejárat masszírozására, aztán a megnyálazott ujjam vége be is csusszant, a nyelvem a puncin, a farkam a szájában, tökéletes kompozíció. Hamar szólnom is kellett, hogy inkább ne tovább, jöhet a gumi.

    Sylvi ezután kérésemre beleült a meredező szerszámba és először óvatosan lovagolni kezdett, majd hamar felvett egy kellemes utazósebességet, közben a ciciket mindig nyelv- vagy tenyérközelségben tartva, amit örömmel ki is használtam. Puncija szorosan és forrón ölelt át, igazán keménynek és mélyre hatolónak éreztem magam. Kicsit fel is emelkedett, ekkor a látvány volt nagyszerű, ahogy ütemesen félig szabadon engedi majd újra eltünteti magában az ágaskodó fütyköst. De ezt is abba kellett hagyni, mert szerettem volna még az első menetben meglátogatni a popsiját, az a biztos. Gyors síkosítás után készségesen négykézláb helyezkedett, én pedig mögé kerültem. Már a kitárulkozó pózból is lehetett érezni, hogy tényleg kész magába fogadni, nem csak alibi popsiszex lesz. Ennek megörültem, mert ritkán hódolok ennek az élvezetnek. Lassan hatoltam folyamatosan befelé, Sylvi nem húzódott el, csak nyögött kicsiket, amikor önkéntelenül is toltam egyet-egyet előre, mert nem tudtam teljesen kontrollálni a mozdulataimat. Amikor úgy éreztem, hogy megérkeztem, kicsit hagytam, hogy szokjuk az érzést, főleg én, de talán Sylvinek se ártott. Szorításában még inkább éreztem a mozdulatlanul tartott farkam lüktetését, aztán lassan mozogni kezdtem, fokozatosan egyre nagyobb lendülettel. Nem tudom, Sylvi élvezte-e, annyira lefoglalt az érzés, hogy nem tudtam másra figyelni csak a popsijára, amikor pár perc múlva elélveztem, azt vettem észre hogy egészen a falhoz szorítottam. Nem bánta.

    Rövid tisztálkodás után beszélgetni kezdtünk, mert eddig nem nagyon volt idő erre. Általános csevegés volt, szórakoztató, közben hálásan simogattam a combját. Aztán még mindig puszta hálából (vagy nem), csókolgatni kezdtem a mellét, aztán a hasát, és egyszercsak megérkeztem a puncijához. Engedte, hogy jól odaférkőzzem, több se kellett, szorgalmasan nyalni kezdtem, a sóhajtozások és nyögések bíztatólag hatottak, egyre csak a csiklóját lefetyeltem, közben az ujjam becsusszant puncijába, amit még így ujjal masszírozva is szűknek éreztem, jól kivehető összehúzódásokkal. Hamarosan elértem a célom, vagy legalábbis az illúzióját megkaptam. Nem is fontos, hogy igazi volt-e vagy csak játék, de okot adott arra, hogy most megint én kapjak egy kis kényeztetést. Szájával sikerült jól felkeményítenie, közben megint a tükörből mozizhattam. Megkértem, adjon vissza a popsikényeztetésből is egy kicsit, csak amolyan kívülről dörzsölőset, de kész lett volna mély ismeretséget is kötni az alsó felemmel, amivel most nem éltem. Közben a száját a kezére cserélte, amit megértek, én is éreztem, hogy a második megint nem lesz könnyű meló. Bár jó volt amit kézzel-szájjal kaptam, mégis inkább én fejeztem be magamnak, Sylvit hasára fordítva, combjain ülve spricceltem a popsijára.
  • Elszámolás:

    Minden alap, előre ismert volt az ajándék, az időt maximálisan kihasználtuk. Minden oké ebből a szempontból. Az ajándék kicsit több mint az átlag alap, popsival viszont nem sok. Szóval kicsit olyan mintha a popsi kötelezően választandó extra lenne, amit persze nem kötelező igénybe venni. De ajánlott, szerintem :)
  • Összkép:

    Örülök, hogy megismerkedtem Sylvivel. Végig nagyon közvetlen és barátságos volt, mintha most találkoztunk volna a héten harmadszor. Mindent teljesített amit vállalt és ami belefért időben. Ha nem fontos a kifejezetten fiatalos külső, akkor feltétlenül ajánlott meglátogatni.
Happy Massage