• Viktória 33

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk. Először reggel hívtam, de még nem láttam előre, hogy hogyan alakul a napom. Később alig értem el, de végül visszajelzett és volt szabad időpontja. Pár perc késéssel érkeztem.
  • Megközelítés:

    Kocsival remekül megközelíthető a hely , parkolóhely akad . Fizető zóna ,de hát ennek a pár garasnak bele kell férni egy ilyen élménybe .
  • Helyszín:

    Viszonylag régi építésű társasház, kaputelefon, lift. Pici szobák, kicsi fürdő. Lakás elég jó állapotban van. Az ágy valami kihúzható kanapé, egy franciaágy talán jobb lett volna, de végül is nem ez volt a választási szempont. Talán a lepedő lehetett volna nagyobb, állandóan összegyűrődött. A fürdőszobában a kádban lehet zuhanyozni, sajnos zuhanyfüggöny nincs, ezért a víz zuhanyzás közben kifröccsen. Többféle tusfürdő, nagy törölközők.
  • Lány külseje:

    Abszolút ,ízig vérig csatakanca , az esetem .
  • Action:

    Az ajtóban csinos fehérneműben fogadott, magassarkúban. Kedvesen beinvitált a szobába, megkérdezte, hogy mennyi időre jöttem. Átadtam a virágot, majd el zuhanyozni. Visszatérésem után csókolózni kezdtünk. Finoman, érzékien csókol, puha ajkai, nyelvjátéka hamar felizgatott. Később levettem a melltartóját, mögé ültem, a melleit simogattam, miközben a nyakát csókolgattam. Ezt láthatóan és hallhatóan nagyon szerette. Lekerült a bugyi is és elkezdtem felfedezni a számmal a testét. Lassan haladtam lefelé és hamarosan a finom puncijánál kötöttem ki. Mivel úgy tapasztaltam, hogy a finom kényeztetést szereti, ezért érzékien, lassan és finoman kezdtem el nyalni. Elég sokáig ténykedtem a nyelvemmel, már azon voltam, hogy feladom, de egyszer csak elkezdett egy kicsit hangosabban nyögdécselni és mozgatni kezdte a csípőjét. Ekkor egy picit gyorsítottam és erősebben nyalakodtam. Pár perc ügyeskedés után egyre hangosabb hanghatások közepette többször összerándult a teste.
    Nincs izgatóbb annál, ha egy nő orgazmust él át (de még az is izgató, ha ezt megjátssza), ezért nem sokáig tartott az ezt követő franciaóra a részéről és a lovaglás. Ez utóbbit változatos csípőmozgásokkal tarkította, közben puhán csókolt és hangosan nyögdécselt, nyilván azért, hogy jól felizgasson. Sikerült, hamarosan a gumiba élveztem.
  • Elszámolás:

    Előre *** az ajándékot, ami a pesti átlag fölött van egy picivel. Vagy a pesti átlag. A *****abszolút megfelelő ****, főleg, hogy sok minden az alapban van. Más kérdés, hogy ezeket az bár az extráit nem nagyon használtam ki.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam , ez a nő pontosan tudja ,mitől döglik a légy. Lehet bérletet kell váltanom .
Happy Massage