• Szindyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam, nem kellett sokat varnom es felnis vette. Megbeszeltunk egy mindkettonknek megfelelo idopontot.
  • Megközelítés:

    XI. ker telefonban is ismertetett cim, k9nnyu megtalalni szoval nem lehet gond se autoval se bkvval erkezoknel.Parkolas szerintem fizetos es erdemes szamolni vele idoben.
  • Helyszín:

    Kornyekhez illoen regebbi tipusu berhaz xedik emelete. Egyszeru bejutas kapukod majd instrukciok alapjan megtalalt ajto mar nyilik is. A lakas maga szep nagy, tagas, ketten rendelnek szoval nem art. A furdo okes, vicces a diszkofenyes zuhanyzofej :). A masszazs egy kanape szeru agyon tortent ami sajnos magassagom miatt nem colt nagyon kenyelmes.
  • Lány külseje:

    wow akarom mondani ha valaki szereti a formas popsit es az alacsonyabb fiatal lanyokat akkor telitalalat, ne keressen tovabb. en le sem tudtam venni kezem szemem arrol a gyonyoru formas poporol amig ott voltam. Nem kell arckitakaras miatt sem aggodni, kedves fiatalos bajos lany Szindy.
  • Erotikus masszázs:

    Szobaba erve elosozor a szokasos oltozes zuhany majd vissza. Kremmel massziroz nem olajjal, ami nekem kb mindegy is hisz elsosorban nem a masszazs konkret elmenyet keresem sokkal inkabb a holgyekben rejlo erotikat. Egyebkent kellemesen massziroz, erosnek semmikepp sem neveznem, kellemes inkabb simogato hatasu. Az ilyenkor szokasos menetrend szerint talpaktol imdulva egeszen a nyakig vegig simogatta a testemet, jol esett nagyon de alig vartam a fordulast es hogy en is megmasszirozhassam a popsijat.
  • Levezetés:

    A kenyeztetes resz szerintem akk9r indult mikor en kezdtem el ot masszirozni es nana hogy a feneket. Legszivesebben csak bele nyomtam volna az arcomat es ott maradok :) de persze inoabb finom mozdulatokkal kedvesen simogattam. Kozben a testem jelezte h Szindy is elkezdhetne munkassagat igy neki is latott. Eloszor a kanapen majd kesobb atultunk a szobaban talalhato fotelbe. Itt szepen elem terdelt es valami fergeteges kezi, francias es popsi csuszkas komboval kenyeztetett. Kifejezetten izgato volt ahogy neha ket kezzel, nyalasan, ahogy azt elkepzeli az ember dolgozik rajtam. Nem is akartam visszafogni magam es oriasit elveztem a melleire hajara , meg is jegyezte h ez egy kicsit pornosra sikerult.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszeltek szerint elore asztalra szoba se kerult. Abszolut megeri.
  • Összkép:

    Gyonyoru formas fiatal lany elkepeszto popsival, jo hozzaallassal. Csak ajanlani tudom az ilyen holgyek kedveloinek.
Happy Massage