• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Drága Macika!
    Nagyon szépen köszönöm a beszámolót! Hihetetlenül boldog vagyok hogy istennő besorolást kaptam tőled, szuperül éreztem magam.
    Remélem lesz még lehetőség többszöri találkozásra!
    Csók
    N

  • Egyeztetés:

    Valahogy megakadt a szemem Nancyy beszámolóján, majd a hirdetést felnyitva tudatosult bennem, hogy a fotókon bizony pont az ízlésemnek megfelelő képeket látom. Nem sokat gondolkodtam, és telefont ragadva egy kellemes csacsogást folytattunk első lépésben. Nagyon imponált már a beszélgetés is...majd pár nap múlva már határozott tervekkel csörgettem a Hölgyet. Még aznap délutánra beszéltünk meg egy randit, melyet epekedve vártam. Nancyy folyamatosan aktív, minden csatornán elérhető, keresd Őt, és nem bánod meg!
  • Megközelítés:

    Én navit használtam, bár nem volt idegen a cím. Tömegről fogalmam sincs, de, ha azzal mozogsz kérdezd Nancyyt, tuti elmondja, hogy találsz oda. Parkolás nem vészes, egy-két hely mindég akad, figyeld a pénznyelőt, mert fizetős övezet.
  • Helyszín:

    Új építésű ház emeleti lakása. Ismerős volt a lakás is, hiszen már jártam ott egy visszavonult Lánynál anno. Szép pecó, minden szeglete igényes, tiszta, a csajok figyelnek minden apróságra. Szobában szép nagy ágy, szobainas, szék, hangulatos az egész, tetszett. Fürdő is makulátlan, szépen sorba rendezett tusfürdők, szájvizek, dezodorok, üvegpohárkák, frissen leterített száraz kilépő....minden adott a megfelelő higiénia eléréséhez.
  • Lány külseje:

    Nos ezt vártam a legjobban, hogy mi vár az ajtó mögött megbújva. A képek ugyebár nagyon szépek, és örömömre a valóság is nagyon szép volt. Nancyy nem a vékonyka Lányok táborát erősíti, hanem a megfelelő arányokkal, szépen formásodott idomokkal rendelkezők táborát. Magasság, súly, nem smafu, és ami kevésbé látszódik az pedig Nancyy arca. Szép kék szemek, kacér mosoly, fehér szabályos fogsor, eredeti derékig érő hajzuhatag, csodás minden tekintetben. Popsi kerek, kemény, bőre selymes, finom tapintású, cicik nagyok, eredetiek a megfelelő keménységgel, kezecskéi érzékien simogatnak, lábak arányosan szépek, ápoltak. Tehát nagyon tetszett minden amit vizuálisan láttam, és akik kedveli a hasonló adottságokkal rendelkező Lányokat azoknak Nancyy kizárt, hogy csalódás lenne, mint ahogy nekem sem volt az....én odavoltam minden porcikájáért! Természete is imponáló, mosolyog, kedves, kommunikációja intelligens, okos Lány! Tisztába van az élet nagy dolgaival, szerettem a meglátását, beszélgetni pedig külön öröm volt vele!
  • Action:

    Megérkezve egy fekete selyemköntösben fogadott, alatta szintén fekete cicitartó, tangabugyi. Hát vadító látvány volt az biztos. Nagy mosoly, puszi, és irány a szoba. Majd kérdeztem maradhatok-e, mire mosolyogva megcsókolt, és már a vetkőzésem szorgalmazta. Rucim ledobáltam, na jó előtte összehajtogattam ahogy szoktam, és irány a fürdő. Közben megérkezett a barátnő, én illedelmesen köszöntem, mire Nancyy a hátsómra csapott...., hogy viselkedjek, és ne csajozzak. Mosolyogtam, és letudva a tisztálkodási köröket igyekeztem vissza vendéglátómhoz. Szobaajtó becsuk, köntös már nem volt, és én Jézust emlegettem, hogy milyen csodásan szép amit látok. Odaléptem, és csókcsata következett, finom, érzékiek azok a csókok, imádtam őket! Majd repült a maradék ruci, és én az ágyra heveredtem, Nancyy pedig fölém keveredett. Csókok csattogtak, cicik bekenve olajjal, majd azok siklottak az akkorra már megkeményedett cerkámon. Nancyy mosolyogva csúszkált rajtam, cicik közt csúszkált farkam, majd lejeb csúszva csodás ajkai közé kerültem.

    Nagyon kellemes a Hölgy francia tudása, kóstolgatja, nyalogatja hosszában, keresztben, eltünteti mélyen, majd következnek a golyszik, majd a gát nyalogatása. Visszatérve ismét eltűnök ajkai közt, kezdek mocorogni, és felhúzva Őt csókokért félbe kell szakítanom, hogy el ne durranjak. Simogatom ciciket, popsit, majd helycsere, és én csókolom ajkait, szenvedélyesen, vágyakozva. Haladok cicikre, ott nyalakodom, gyúrom őket, majd irány a csuporka. Csókok a combokra, punci szélét, hajlatait nyalogatom, majd megízlelve puncit mélyen belekóstolva finom ízre akadtam. Vendéglátók korrekten jelezte, hogy bár reggelig el tudja viselni ezt a kényeztetési formát, de így nem tud a csúcsra érni, csakis aktus közben. Ezt nagyon díjaztam, persze ez korántsem vette el a kedvem egyik kedvenc ténykedésemről. Tehát nyalakodni kezdtem finoman, ízlelgetve csuporkát, Nancyy pedig élvezte ténykedésem. Simogatta fejem, szorította kezem, lábait vállamra téve utat engedett, hogy popsit is bevonjam nyelvelésembe, csodás volt ez az összhang. Élvezettel habzsoltam puncit, majd kis idő elteltével felkúszva ajkaihoz csókok következtek.
    Nancyy csókolt majd helycsere, és bal kezemnél térdelve ismét a már megtapasztalt francia következett részéről. Én simogattam popsit, puncit, még vendéglátóm ajkaival kényeztetett.
    Újait használva simogatta gátat, majd közösen a gumizásra szavaztunk. Azt felrakva kicsit még rádolgozott ajkaival, majd nyeregbe pattant a Kisasszony. Ahogy becsusszant macika, egy forró barlangocska fogadta, ahol nagyon jól érezte magát. Nancyy finoman mozgott, én fogtam csípőjét, gyúrtam ciciket, kiegyenesedve élveztem mind a forró puncit, mind a vizuális látványt, csodálatos percek voltak! Majd a galopp vágtába csapott át, rám hajolva csókolt, majd helycserét javasoltam, hogy időt nyerjek. Tudtam a kedven póza kutyus, ezért elém térdelt, látvány retinaégető, én popsiba belenyalva, majd cerkát beigazítva ismét becsusszantam forró puncijába. Mennyei érzés, finoman mozogtam, majd intenzív tempóra váltottunk. Csattogott popsija, én simogattam hátát, fogtam formás csípőjét, és aktívan mozogtam. Nancyy fogta ágytámlát, szorította párnát, hangja is felerősödött, majd hol lassabban, hol erősebben mozogtam, és utódok mocorgását érezve egy végső hajrával felértünk a csúcsra. Én még mozogtam kicsit, Nancyy hagyott lenyugodni, majd szétváltunk, és kis takarítás következett. Ismét csókok, pihentünk, majd masszázst kaptam. Nancyy nagyon jól masszíroz, átgyúrta testem, beszélgettünk sokat, bizalmat kaptam amit megbecsülök, ezt a részt is élveztem,...csodás ez a Lány! Majd időm lejárt, egy gyors tusolás, és a fájó búcsú, ölelés, csókok, és lépnem kellett.
  • Elszámolás:

    Telefonon érdeklődtem, az átlagnak mondanám az egy órás vendégségért. A csokrot elhelyeztem a vázába, extrát nem igényeltem, nagyon korrekt, mindent köszöntem! Az, hogy megérte-e nem is kérdés, hát persze, hogy igen!
  • Összkép:

    Ismét sikerült eljutnom egy csodálatos Lányhoz. Nancyy egy érzékeny, roppant kedves, de egyben határozott Nő, aki ismeri a körülötte zajló élet minden ritmusát. Mosolyával megbabonáz, szemeivel elvarázsol, természetével, és a lelke szépségével rabul ejt....a csodás testéről már nem is tudok mit írni, annyira tetszett. Nagyon jól éreztem magam, felejthetetlen perceket kaptam, ahogy éreztem megvolt a közös szimpátia, amit én nagyon köszönök! Ne érkezz elvárásokkal, ha a barátnős szeánszot keresed Nancyy a legjobb választás, szívből ajánlom minden Úriembernek!
Happy Massage