• Kimberly

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon próbálkoztam többször is mire végre sikerült elérnem. Ez nálam általánosságban jót jelent, mivel gondolni szoktam, hogy mások is érdeklődnek iránta. Jelen esetben, mivel kb 5 éve gyakran látogattam
    őt, ez nem számított, hisz tudtam kit keresek. Aztán végre sikerült a következő napra egy időpontot megbeszélnünk. Érdekes módon a hangja már nem volt ismerős, így maradhatott volna bennem némi kétely, de a képeken egyértelműen láttam Ő az.
  • Megközelítés:

    A kisföldalatti végálomásától egy jó kis egészségügyi sétával lehet eljutni hozzá - mivel most BKV-val mentem. Gondolom autóval sem lehet gond, legfeljebb a parkolás lehet egy kicsit problémás a fizetős zónák közelében, mivel sokan használják ingyenes P+R parkolóként a környéket - legalábbis úgy tűnt sétám közben.
  • Helyszín:

    Egy helyes kis páremeletes zuglói társasház ad otthont a kis kéjbarlangnak - avagy inkább galériának - ahol vendéglátóm. Ugyanott a galérián van kialakítva egy pici helyes tiszta fürdőszoba. Így aztán ha egyszer fölmásztál minden helyben van. A lakás csak részben harmonizál a vendéglátóval: a fürdőszoba pici de nem olyan jól felszerelt mint a "gazdája" de az alpvető dolgok rendben vannak és a tisztaságra sem lehet panasz.
    A szoba normál méretű, a franciaágy pedig kimondottan nagy :)
  • Lány külseje:

    ... igen Ő is ez a pici de nagyon formás kis bombázó, pont olyan amilyennek annak idején mgismertem. Egyedül a hajszíne változott meg, de az engem nem szokott érdkelni - bár bevallom a szőke ( festett ) haj jobban állt neki. Bár amikor megölelt belépés után már nekem is jól állt :). Szóval a képek nagyon jól mutatják azt amilyen Ő valójában: a popsi pont olyan kerek és pont olyan feszes amilyennek a képek alapján elképzeljük. Na és a mellei: azok bár szilikonnal vannak föltuningolva pont olyan hetykén merednek a vendégre, hogy az egyáltalán ne legyen képes Kimberly szemébe nézni. Be kell ismernem, hogy az arcára emlékeztem legkevésbé, de hát mit tehet ez ember ilyen didkók láttán!
  • Action:

    A gyors zuhi után átléptem a tett színhelyére - nem kellett túl sokat lépni - és amint törölközgettem Ő nem volt rest és elkezdett foglakozni a kis kollégával, aki ezt rövidesen vigyázzállással hálálta meg. Ekkor még Kimberly nem vette le azt a fekete átlátszó kis semmiséget, ami persze szinte semmit sem rejtett el szexi domborulataiból.Kisvártatva már szorgalmaztam, hogy rajta se legyen sokkal több ruha mint rajtam. Gyorsan lerántotta magáról ezeket a női cuccokat, így most már zavartalanul falhattam az épp optimálisan kemény didkókat, markolászhattam a szép gömbölyű popóját. Mindig is szerettem az olyan nőket akik nem kérdezgetik, hogy mi legyen csak cselekszenek. No az én kis bombatestű vendéglátóm nem sokat teketóriázott szájába vette a "kezdeményezést". Nagyon jó technikával, pornójelenetbe illő szemérmetlenséggel cuppogósan kényeztetett hosszasan, láthatólag szereti csinálni. Na én meg nem is próbáltam ebben meggátolni, sőt átemeltem őt formás popójánal fogva, hogy én is nyalakodhassak egy jót. Így ment velünk az idő de aztán éreztem, hogy veszélyes közelségbe került a durranás, de még nem akartam hogy behatolás nélkül érjen véget ez a kis látogatás, ezért kértem, hogy húzzon rám védőfelszerelést. Szájjal is segítve fölhelyezte a gumit. H. Turul volt az első pozíció, amelyben megcsodálhattam szép és nem kicsi kerek fenekét, ami magában is fantasztikus látvány, de eközben simogatni a cickókat az tényleg rendkívüli.
    Aztán kértem, hogy lovagoljon meg. Fölém helyezkedett, először egy kis smárolós lassan mozgós jött, majd a cickófalós kicsit vadulósabb változat.Egyre nehezebb volt nem robbanni. De még tartottam magam, mert tudom, hogy Kimberly szereti a franciás befejezést. Hát ha egyszer szereti, akkor én nem fogom ezt megtagadni tőle :) ! Mondtam is neki, hogy mit szeretnék és a várt mosoly nem maradt el. Elhelyezkedtem kényelmesen, hogy lássam a csodás bólogatást és a szemkontaktra is legyen esély. Elvi esély az volt de amikor belelendült már nem tudam nyitvatartani a szemem csak egy egy pillanatra, időnként a cickói közé rakta a szerszámot, máskor megcsapkodta vel őket.

    A vég most már elérkezett ...Ezt a rész kicenzúrázom.... a lényeg hogy szépséges dolgokat láttam....és a piros 18-as karika a minimum :)
    Utána még mesélt egy két sztorit, aztán fürdés és egy kissé remegő lábakkal való távozás.
  • Elszámolás:

    Az új pesti átlagnak megfelelő hálámat fejeztem ki a kis szekrénykére pakolva.
  • Összkép:

    Egy kedves és jó értelemben gátlástalan csaj szerzett nekem nagyon kellemes perceket, úgy ahogyan ezt sok évvel ezelőtt is tette.
    Szerelmes nem lettem, de azért Ő úgy szolgáltat teljes természetességgel, hogy az egyáltalán nem tűnik szolgáltatásnak, hanem inkább olyan, mintha épp én lettem volna "kéznél", amikor épp kedve volt egy jót szekszelni :)
    Biztosan meg fogom őt látogatni időnként.
Happy Massage