• Rebeka

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyből felvette. A hangja határozott, kedves volt, ezért is szerettem volna hozzá menni. Időpontot kértem tőle, 1 óra múlva ott is voltam a helyszínen.
  • Megközelítés:

    Flóriántól nem messze, a buszmegálló a közelben. Pest felől érkezve a felüljáróról lehajtva egyből jobbra. Parkolóhely is a közelben, így emiatt a megközelítés, parkolás teljesen korrekt.
  • Helyszín:

    A helyszín egy tíz emeletes épület több szobás lakása, amolyan filmekből ismert kupi fíling. Diszkrétnek annyira nem mondható, de szerencsére kolleginával, MT-vel nem találkoztam.
  • Lány külseje:

    Rebeka a képeknek megfelelően szép, engem a befont haja fogott meg elsőre a képeken, élőben is nagyon szép. Kreolabb bőrű lány, alkata teljesen rendben van, popsija, melle kerek.
  • Action:

    Na itt kezdődtek a gondok. Alapvetően fél órára mentem, szerettem volna kicsit kikapcsolódni a hétköznapi dolgokból. Némi beszélgetés után kiderült, szinte minden extra nála, amit telefonban nem mondott. Stílusát tekintve emellett kissé flegma lány élőben, látszott rajta, hogy kényszernek érezte együttlétünket, sajnos ez csak bennem is a feszültséget keltette, egy darabig nem igazán tudtam mellette ellazulni.

    Lefeküdtem az ágyra háttal, majd elkezdett kissé gépiesen franciázni. Kis idő után szerettem volna én is kényeztetni, de mint kiderült, az is extra (!), ezért inkább kihagytam. A franciájában nem volt semmi átélés, pedig alapvetően finom technikával csinálja, ezért szerintem lett volna benne potenciál.

    A kényeztetését követően hátulról támadtam punciját, itt már szerencsére én is oldottabb voltam, és szerettem volna egy kis irányításhoz jutni. :) Puncija egész szűk, nagyon jó érzés volt döngetni, emellett a popsija eszméletlen látvány, néhány perc után végem is lett.

    Ezután gyorsan felöltöztem, majd elköszöntem tőle.
  • Elszámolás:

    Átlagos mértékű, de sajnos szinte semmit nem tartalmaz, minden érdekesebb dolog feláras, emiatt kissé lehúzás szagúnek éreztem. Előre kérte, majd kis időre eltűnt a szobából, ez is bizonytalanságot keltett bennem elsőre.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem volna magam, ha valóban vendégként kezelt volna és nem egy olyan valakinek, akit minél hamarabb le akar tudni, mert mint írtam, Rebeka teste nagyon rendben van, plusz némi határozottsággal talán még egy jó alkalmat is ki lehet fogni nála. Lehet, hogy én nem voltam neki szimpatikus, mindenesetre nem fogok hozzá visszamenni.
Happy Massage