• Vivi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk előre időpontot, a telefonban éreztem némi kimértséget.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, de autóval sem nehéz megközelíteni, parkolóhelyet is könnyen lehet találni.
  • Helyszín:

    A lakásban többen vannak, de egy kisebb fürdőszobai "beragadás"-t nem figyelembe véve diszkrét és nyugalmas. A lakás szép, a fürdő tiszta és kulturált.
  • Lány külseje:

    A képeken tényleg ő van, ám élőben egy kicsit más
  • Action:

    Megérkezésem után a nappaliban ültünk le beszélgetni, majd elmentem zuhanyozni.
    Ezután a szobában folytattuk egymás közelebbi megismerését, mintha egy első randi lett volna, beszélgettünk, cirógattam, simogattam, majd egy idő után mondta, hogy helyezzem kényelembe magam, most már ő is csinálna valamit. Hanyatt feküdtem és franciás kényeztetésbe kezdett. Bal kézzel támaszkodott a lábaim közé helyezkedve, jobb kéz a rúdon, száj a makkon, elég célravezetően franciázott, néha csak végignyalta a farkam, aztán szopogatta tovább, aztán kért egy még nagyobb terpeszt és igen hosszan és élvezetesen szopta a golyszikat, a kísérőhangok is igencsak beindítóak voltak, egy idő után kértem, hogy cseréljünk helyet és jó döntés volt, mert egy gyönyörű, frissen borotvált sima suncit találtam, amit nagyon jó volt kényeztetni, neki sem lehetett rossz, közben kitartóan szopogatta az ujját. Aztán kértem fejezze be, amit elkezdett, így az ágy mellé álltam, ő az ágyon térdepelve folytatta franciás kivégzésem, a mélytorkot a vastagságra való hivatkozással nem vállalta, jobb kézzel elég rendesen rádolgozott a szájmunkára, így sikerrel abszolválta a feladatot, bár a mennyiség kicsit meghaladta a képességeit. ;)
    A fürdőben tisztálkodás, majd konstatáltam, hogy már negyed órával az órán túl vagyunk és már egy megbeszélésen kéne lennem jóval arrébb, így a gyors távozás mellett döntöttem.
  • Elszámolás:

    Korrekt, a telefonban megbeszéltek alapján, utólag történt. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Kellemes meglepetés ért, mert a test alapján egy dögös csajszira számítottam, helyette egy imádnivaló, kedves, mosolygós, jó humorú lánnyal találkoztam, akivel jó beszélgetni is. Asszem van még pótolnivalóm, de hozzá 1 órára is kevés menni
Happy Massage