• Szopó_Királynő

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nos végül vele találkoztam Andi helyett, aki nem jelent meg a lebeszélt találkozón. Mint írtam előző beszámolómban, nem estem kétségbe és kerestem mást. "Királynőre" esett a választás. Felhívtam és szerencsémre fel is vette és tudott is jönni azonnal.
  • Megközelítés:

    Mivel én láttam vendégül, őt kellene megkérdezni. De ha jól sejtem hozták, így lehet nem is figyelte a közlekedést.
  • Helyszín:

    Erről megint csak a hirdető t kellene kérdezni. Mit lehet ide nekem írni 140 karakterben a saját lakásomról? Azt sem tudom, most hány karakternél tartok, de remélem, már elég lesz.
  • Lány külseje:

    Ide most majdnem magamat írtam le :) "Királynő" a képeknek teljesen megfelelő hölgyemény. Nem a fiatalabb korosztályt képviseli, viszont ért ahhoz, amit csinál. Jó nagy mellei vannak és a feneke sem kicsi, viszont lehet markolni rendesen. Az arca nagyon szép.
  • Action:

    Elsősorban a franciájára voltam kíváncsi, ha már ilyen névvel hirdeti magát. Aztán a hatalmas melleire. Aztán persze a szex is megfordult a fejemben. Valójában a sorrend is majdnem így alakult, azzal a csavarral, hogy elsőként a hatalmas keblekkel kötöttem közeli ismeretséget. Igyekeztem mindent kipróbálni, amit egy ill. két ekkora didkóval csak lehet. Igen, még mellszex is volt és mondhatom, hatalmas élményt adott. Aztán áttértünk a franciára. Hát a fülem is kettéállt attól a szopástól! Nem kicsit nyelte be a brét a csaj, az biztos! Bő nyállal csinálja, közben felnéz rám és keresi a szem kontaktot. Sajnos csak ritkán találta meg, mert kellett figyelnem arra, hogy ne idő előtt menjek el, mert a szexet is beterveztem. Na hát végül abból nem lett semmi, mert egyszerűen nem bírtam és beletüzeltem a szájába. Nem engedte ki a szájából a farkam, míg teljesen ki nem szívott az utolsó cseppig. És mind le is nyelte!
    A végén még kicsit dumcsiztunk és elköszüntünk egymástól. Szerencse, hogy én voltam otthon, mert érdekes lett volna ennyire kiürítve hazavánszorogni.
  • Elszámolás:

    Nagyon kedvező csokrot kell átadni egy csodás élményért cserébe. Mivel telefonon ezt is leegyeztettük, semmi meglepetés nem ért.
  • Összkép:

    Akik szeretik a korosztályt és a testalkatot, esetleg még a jó franciáért is odavannak, azok számára kötelező a látogatás.
Happy Massage