• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen ötlettől vezérelve találtam rá, a lakhelyemhez közeli hirdetők közül keresve. A telefonba is nagyon kedves, részletesen elmondta a lehetőségeket. Másfél órával későbbre beszéltük megáll Andi, amit aztán az én kérésemre módosítottunk, abban is alkalmazkodó partner volt.
  • Megközelítés:

    Újbuda ismert részén található az a ház, amelyben rendben, tényleg nagyon közel van az ikonikus bevásárlóközponthoz. Parkolóhelyet találni a ház előtt gyakorlatilag lehetetlen, illetve egy lottó ötöshöz mérhető, viszont a bevásárlóközpont parkolójában kulturált körülmények között lehet tárolni az autót arra az egy vagy másfél órára.A GPS ismeri a utcát és házszámot is , bár magát a kaput nagyon nehéz megtalálni, annyira beleolvad a környező irodák és üzletek homlokzatába
  • Helyszín:

    Új építésű ház, Tip-Top,Minden igényt kielégít lépcsőház és a folyosó is. A kapukód beütése után kinyílik az ajtó és azután az instrukcióknak megfelelően lehet eljutni a lakásba ,elég egyszerűen. A lakás több , mint megfelel a célra ,állítólag Tia ott is lakik. Nagyon jó anyagokat használtak a belső kialakításkor , jó érzés ott lenni. A fürdőszoba sem hagy semmi kivetnivalót maga után, zuhanyzó nem árasztja el a fürdőszobát , a törölközők kellőképpen nedvszívóak, mi kellehet még?! A masszás szoba is hibátlan : masszív kényelmes masszázspad és hasonlóan kényelmes ágy fogadja a vendégeket. Ki-ki vérmérséklete és kedve szerint használhatja ezt a két alkalmatosságot. Én kipróbáltam mind a kettőt, mondhatom nagyon jók!
  • Lány külseje:

    Amikor ajtót nyitott rögtön tudtam ,hogy jó helyen járok. Egy kis lenge ruhában volt, szemei csillogtak , gyönyörű haját is észrevettem. És természetesen az akkor még sejtelmesen látható mellei is egyből felkeltették az érdeklődésemet. Nagyon jól karbantartott MILF, aki törődik a saját testével és ez meg is látszik rajta. Nyilván a külső és a teste a legfontosabb tulajdonsága egy hölgynek egy ilyen viszonyban, de azt azért hozzá kell tennem ,hogy a személyiségének kisugárzása és lényének kedvessége csak pozitív irányba csavarta ezt az összhatást.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdő után már egy kis tangában félmeztelenül várt rám ismét megcsodálhattam nagyon szép alakját, kicsit simogattuk egymást, de nem fordítottuk meg a sorrendet hanem felfeküdtem a masszázs padra és kezdetét vette , amiért részben mentem. Szakszerűen alulról haladt felfelé, először az egyik lábamatnu majd a másikat kezelte. Kellemesen jólesett, bár azt hiszem még ennél erősebbet is el bírtam volna viselni. A tükörből lehetett figyelni, illetve azért annyira nem , mert olyan a látószöge, hogy nagyon fel kellett volna emelni a fejemet ahhoz,hogy lássak is valamit . A hátam, a lapockám, alkarom sem maradtak ki. Összességében kellemesen ellazultam miközben jót beszélgettünk az élet különböző dolgairól. Egy idő után már érezhetők voltak az erotikus elemek , amikor be-benyúlt a combom közé , vagy érzékibben simogatta a belső oldalát. Aztán persze jöhetett a megfordulás.
  • Levezetés:

    Mielőtt bármibe is belekezdett volna, hogy elmegy meg mossál kezet de egy perc múlva visszajön. Hosszúnak tűnő másodpercek voltak , de a kellemes folytatásban reménykedve különösebben nem izgattam magam.
    Tia Valóban vissza is jött és gyakorlatilag ott folytattuk , ahol előtte abbahagytuk, azzal a különbséggel hogy most háton fekve voltam. Először kezeivel , mellével majd az ajkaival kezdte kényeztetni a velem egykorút. Szépen lassan haladt előre a végkifejlet felé, de nem engedett el rögtön, hanem hagyott egy kicsit lenyugodni , majd szinte előről keztük az egészet . Ez a húzd meg, ereszd meg játék folytatódott még egy pár alkalommal , majd amikor már láthatóan nagyon szetettem volna felrobbani, megkegyelmezett és a szájában mentem el. Nem eresztett, magában tartott, engedett lenyugodni és amikor már eléggé élettelennek tűnt a húsdarab, csak akkor adta vissza
  • Elszámolás:

    Új budapesti átlag , bár az extrákért külön virág jár. Utólag, minden problémamentes volt .
  • Összkép:

    Egy nagyon csinos MILF-el sikerült eltöltenem egy jó órát, amit nagyon kellemesen és hasznosan töltöttem. A Tetthelyről távozva még mindig elégedettség volt az arcomon, ami azt jelenti hogy nagyon jól sikerült és a foglalkozás elérte a célját.
Happy Massage