• MÓNIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Személyesen nem sikerült beszélnünk de a barátnő készségesen tájékoztatott a részletekről, másnapra foglaltam időpontot.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem, a villamos a közelben tesz kb. 2 perc séta és már a ház előtt voltam, a parkolás sem legyőzhetetlen akadály.
  • Helyszín:

    Régebben már jártam itt, igényesen berendezett szobák sok elefánt motívummal, a zene és a hangulat tökéletes volt az ellazuláshoz. A fürdőben a zuhanyzás kádban állva történt, higiénia és tusfürdő választék megfelelő, illetve 2 fajta szájvíz is rendelkezésre állt.
  • Lány külseje:

    A haja most nem egyenes hanem kissé hullámos és a képekhez képest is még visszafogottam fiatal nő nyitott ajtót. A kor kb. megfelel, kissé félénknek tűnt illetve enyhe retust véltem felfedezni még ha a képek alatt 100% valódiság olvasható is. Összességében rendben volt ezért maradtam. Mint később kiderült tényleg ért a masszázshoz és beszélgető partnernek is kiváló volt, értelmes hölgyről van szó. Végig szemüvegben maradt ami még izgatóbbá tette a műsort, amolyan félénk tanárnő feelingem volt vele kapcsolatban végig.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órában volt szerencsém kiélvezni, nagyon rám fért már egy rendes masszázs, kellő időt töltött mindenhol, egy ponton majdnem bealudtam. Háttal kezdte és kb. a masszázsra fordított idő 2/3-át az alapos átgyúrásával töltötte. Krémmel masszíroz nem kifejezetten erősen mégis a körkörös mozdulatok és ezek variációja tökéletesen ellazított. A 2. kényeztetés vége előtt rátért a lábakra vádliktól a combok fele majd a végén a farizomnál időzött itt már tudtam hogy közeleg az újabb lövés ideje.
  • Levezetés:

    Az elején tisztáztuk mit szeretnék felpattantam a padra, a kezem a fenekén és rövid farokkrémezés után lágyan bekapta. Közben a kezem elkalandozott mindenfelé így hamarosan lekerült a bugyi is. Kértem hogy jöjjön át a másik oldalra hogy a tükörből és mozizhassak miközben a farkamon szorgoskodik. Egy pillanatig megfordult a fejemben hogy milyen jó lenne aláírni azt a szemüveget de hamar elvetettem az ötletet és megakadályozandó a gyors kilövést javasoltam hogy cseréljünk helyet. Mellé állva kezdtem el tolni a finoman a száját miközben a másik kezemmel próbáltam neki is kellemes perceket okozni, a vég mellein ért.
    Tisztogatás után következett a fent leírt masszázs, a 2. kört már végén a hátamon töltöttem és ismét lágy ajkait élvezhettem, sokszor nem jön össze a második de kitartó és ütemes munkássága ismét sikerrel járt így totál lenyugodva felfrissülve vettem célba a fürdőszobát.
  • Elszámolás:

    III. Ker. átlag, azt kaptam amit vártam, megért minden rózsaszálat.
  • Összkép:

    A képek kicsit idealizáltak és a valóságban szendébb hölggyel lesz dolgunk, de az én esetemben ez még természetesebbé tette az eltöltött másfél órát. A masszázs kiváló, a kényeztetés odaadó így ajánlott kategória.
Happy Massage