• Szilvipopsis

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon problemamentes az egyeztetes, kedves hangja van. Reszletesen elmond mindent, bar azt nemigen kedveli, ha kerdeznek is. Szoval meghallgatod, elmond mindent, aztan igen-nemmel valaszolsz. Ha kerdezel, elfogy a turelme es radrakja a telot.
  • Megközelítés:

    MOM Park közelében, a helyszín jó lenne... (kötelező még plusz karaktereket írni. Nem tudom a működő utca/házszám kombóban mi a bonyolutlt. Vagy hogy épp mit írjak még róla anélkül, hogy a pontos címet leírnám)
  • Leírás:

    Lakásba sajnos nem jutottam be.

    Az elsore megbeszelt idopontot sajnos modositanom kellett, de ez latszolag nem okozott gondot. Vegul talaltunk egy mindkettonknek megfelelo idopontot. Utolso egyeztetes meg a talalkozo idopontja elott 35 perccel tortent.

    Ami meglepo, hogy ezutan a helyszinre erve a telefont ugyan felvette, de azt allitotta, hogy kozbejott vmi es igy nem jo az idopont. Azt megkerdezni, hogy akkor miert nem mondta le (egy sms is megtette volna), ismet nem volt alkalmam, mert ramrakta a telot.

    Együttlét: Semmit

    Elégedettség és Ajánlás: Megbizhatatlan, trehany no. Sajnos nem tudtam meg milyen lenne, lehet a teljesitmenyet lehetne meltatni, de en nem jutottam addig. Vhogy jobban erzem magam ha en 'szopatok', nem engem 'szopatnak'.
Happy Massage