• Endzsi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem vette fel, de szinte egyből visszacsörgött. Kinyomtam, és hívtam én, ekkor már felvette, mindent megbeszéltünk és a lehető legkorábbi időpontban mentem is hozzá.
  • Megközelítés:

    A ház olyan mintha egy nagy parkoló közepén lenne, úgyhogy a parkolással semmi probléma nem volt. GPS odavitt egyértelmem az ajtóhoz, forgalmas hely, de mivel arrafelé nem vagyok ismerős így nem zavart.
  • Helyszín:

    Nem a legszebb lakás, amiben életemben jártam, sőt, de ez egyáltalán nem róható fel a hölgy számlájára, hiszen a szoba, amiben ő volt, ott mindent elkövetett, hogy a lehető legotthonosabb, és legtisztább legyen minden a körülményekhez képest. Egyszerű fürdő, zuhanykabinnal, 2 féle tusfürdővel.
  • Lány külseje:

    Nagyon magas csajszi, de mivel én sem vagyok alacsony, így ez egyáltalán nem jelentett problémát. Hosszú lábak, formás fenék, kimondottan kicsi cicik, rövid haj, aminek a színét a félhomályban bajos lett volna kitalálni, valamint átlagosnak mondható, de kedves mosolygós arc fogadott.
  • Action:

    Végigcsókolta a testem, ami nagyon izgató volt, majd életem egyik legjobb franciájában részesültem. Volt, hogy lágy volt, volt amikor temperamentumos, folyamatosan válogatta az ütemet, és olyan simán eltüntette a farkam tövig, mint más lányok a fele ekkorát se. Elképesztő élmény volt látni és érezni is. Ezek után beleült, és többféleképpen is meglovagolt, majd én támadtam szemből és így is lett vége az első menetnek. A második kör hasonlóan kezdődött mint az első, de itt már popószexet kértem befejezésnek. Először kis bemelegítés is sikosítózás után oldalról-hátulról kezdtünk egymásra hangolódni, és mivel ezt elég jól vette áttérhettünk a hátsó behatolásra is. Elképesztő látvány és érzés volt benne lenni a szűk popsijában, pár perc után itt lett végem. Kis beszélgetés volt a két menet között és utána is, jó beszélgetőpartner és mivel mind a ketten szeretjük az állatokat gyorsan meg is volt a közös téma.
  • Elszámolás:

    Amiért jöttem egyértelműen megkaptam, elég profi szinten, a csokrot az érkezés után szokásomhoz híven oda is adtam, ami elmondása szerint külön szimpatikus volt neki. Minden teljesen korrektül ment.
  • Összkép:

    Nagyon profi hirdetőről van szó, amit ígér azt 100%ban akarja is teljesíteni, ha valaki kedves, normális és udvarias vele, biztos vagyok benne, hogy nem érheti csalódás. Ha ilyen jellegű együttlétre vágyom biztos vagyok benne, hogy még keresni fogom őt!
Happy Massage