• Flóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, elsőre felvette, ill. valaki felvette, mert mint később kiderült nem vele beszéltem, de korrekt volt az egyeztetés. Aznapra lett időpont.
  • Megközelítés:

    Megközelítés egyszerű, Flóriántól nem messze, az óbudai piac mellett. Parkolás fizetős, de van néhány szabad hely cserébe, én közvetlenül a ház előtt álltam meg. Bkv bőven, villamos kb 2-3 perc séta.
  • Helyszín:

    Lift nincs így votl egy kis bemelegítő séta fel, de nem vészes, szomszédok udvariasan köszönnek :). Fura szűk, de hosszú előszobába léptem, ajtó mögött várt Flóra. Régebbi ház és a lakás sem luxus, de nem volt gond. Fürdő ok, kicsit szűkös. Hátsó szobába kerültünk, más is rendel itt, de én nem találkoztam Flórán kívül senkivel. Amúgy tisztaság fogadott mindenütt.
  • Lány külseje:

    Flóra olyan mint a képeken, vékony, pici lány szuper cickókkal. Egy kis retus van, nyilván a tetkók miatt, de nem túl sok. Szép karcsú lábai, csinos - talán kihívó - arca és igéző szemei vannak. Szexi fehérneműben fogadott, bár kicsit félénknek tűnt, mint később kiderült akkoriban kezdett, nem csak itt hanem általában. Az utcán tuti megfordulnék utána.
  • Action:

    Csak egy fél órára mentem, gondoltam ismerkedésnek jó lesz. Tévedtem, az esetében ez kevés volt, mivel lasabban melegedtünk be. Ugyanakkor a kényeztetést kifejezetten élvezte egy idő után, bár ujj nem lehet, de a nyelvjátékot értékeli. Fürdő után fehérneműben várt az ágyon, szépen kicsomagoltam és simogatással, majd a cicik nyalogatásával folytattam. Tényleg olyanok mint a képen, elég vadító páros :) Aztán lecsúsztam a sima puncihoz, simára borotvált, kellemes vidék, itt elég sokáig elidőztem, egyre szaporábban vette a levegőt, kicsit tekergett a csípő, s elröppent. Időhiány miatt komloyabb akcióba már nem fogtam de egy kellemes franciát kaptam, majd a cikókon lett végem. Nem volt semmi TP, nekem kellett meló miatt időben tovább állnom, talán 5 perccel túlléptük az időt, de nem említette. Korrekt. Csók extra, ezt nem kértem, utólag bántam, talán könnyebb lett volna a bemelegítés...
  • Elszámolás:

    Csak alap fél órát voltam, a szokásos átlag alatti rózsacsokort kötöttem. Ezért is sajnáltam a csókot, úgy se lett volna húzós. A telefonon egyeztett dolgok voltak a valóságban is így teljesen ok.
  • Összkép:

    Első pillantásra kicsit vadabb találkára számítottam, de így sem távoztam csalódottan, persze nem tudhattam, hogy kezdő a hölgy, de ebben is van valami igózgató....
Happy Massage