• Virág

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Leszögezem előre, hogy már több alkalommal is voltam nála, most a legutóbbi találkozóról írok. Telefonon sikerült nagy szerencsémre elsőre elérni ezúttal, na ez általában nem ilyen könnyű. Sokan járnak hozzá, szinte mindig elfoglalt, most pont szerencsém volt.
  • Megközelítés:

    Zalaegerszegen voltam nála a város egy csendesebb részében. Könnyű megtalálni a helyszínt, parkolóhely van bőven, de érdemes nem egyből a ház előtt megállni. Aki nem ismeri a várost GPSszel is simán oda lehet találni, gyakorlatilag, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Nagyon nem néztem körül, nem a lakás miatt mentem, belépéskor egy kis folyosó vezet végig a konyhába, kapásbol szemben pedig a nappalin keresztül lehet eljutni a hálóba. Itt a szoba közepén nagy franciaágy, egy szék, amelyre le lehet tenni minden holmiját az embernek. Tiszta törölközőből volt bőven, majd bevezetett Virág a fürdőbe, ahol rend, tisztaság, és számomra nagyon fontos száraz kilépő fogadott a kád előtt.
  • Lány külseje:

    Egy az egyben olyan mint a képeken. Ezúttal egy törölköző volt rajta csak, amikor fogadott, amit egyáltalán nem bántam, tudtam, hogy úgyis hamar le fog kerülni róla. Szép arcú, gyönyörű lány, hatalmas keblekkel, formás popsival, alacsony testalkatához képest elkepeszto idomokkal mégis lapos hassal. Nagyon szeretem, Hogy minden természetes rajta m
  • Action:

    Fürdés után már meztelenül várt, kérte, hogy feküdlek le nyugodtan, majd ő kényeztet. Nem nagyon tudok férfit, aki ilyenre nemet mondana, úgyhogy, hátradőltem és élveztem a műsort. Elképesztő szopásban részesített, volt, hogy finomkodott, de volt benne mélytorok is, foglalkozott a golyókkal, tehát mindent, ahogy szeretem. Egy idő után közelebb húztam magamhoz formás popóját, először csak simogattam, majd elkezdtem ujjazni, amire a puncija finom kis nedvesedéssel válaszolt. 2 menetet terveztem, elsőre felajánlotta, hogy menjek hátulról, ami olyan jól sikerült, hogy a második menetet, is úgy nyomtuk végig. Két kör között kaptam tőle egy kellemesnek mondható, olajos masszázst. Jó beszélgető partner, úgyhogy, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, és találtunk közös érdeklődési kört, ami megkönnyítette mégjobban a dolgokat.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt hirdetőnek tartom, az anyagiakat már az elején lerendeztem, ahogy mindig, sosem volt ezzel probléma. Amit megbeszéltünk úgy is volt.
  • Összkép:

    Dekoratív, nagyon csinos huszas évei elején/közepén járó fiatal lány, akivel azért nem minden nap feküdhet le az ember. Nagyon vendégcentrikus a hozzáállása, amivel gyorsan feloldja a szorongást, már ha persze van valakiben. Összességében teljesen elégedett vagyok ezzel a randival is ahogy az eddigiekkel is.
Happy Massage