• Szonja

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábbi találkozón megbeszélt időpont. Telefonon megerősítve.
  • Megközelítés:

    Ma a Széll Kálmán téren kaptam virágot, így a nagy hosszú sárga villamos elvitt a Mester utcáig, ahonnan gyalog pár perc a nagy szürke bérház. A környező utcákban több helyen is könnyen lehetett parkolni ma. Más napokon nehezebb.
  • Helyszín:

    Nagyon hangulatos kis lakás, 2 szobával, fürdőszoba és 1 szoba (sztem konyha) a lányoknak. A nagyobbikban 2 nagy franciaágy egybetolva, a kisebbikben tatami a földön. Tükrök a megfelelő magasságban, hangulatos LED fény, halk zene. A kinti hideg szél után jóleső meleg. Fürdőszoba mindennel felszerelt, zuhanyfünnyög az nincs, de nem tocsogott a padló.
  • Lány külseje:

    Szonja egy gyönyörű nő! Az a típus, akit nem lehet soha megunni, szépsége csak tovább nő. Most kis halvány smink volt az arcán, rúzs nem, haja kis kontyban a fején. Kétrészes fekete tüll melltartó-bugyi vagy tanga volt az öltözete, és a csodaszép fehér hamvas bőre. Teste finoman arányos, kezecskéi keskenyek, nyaka kecses, popsi ideális, lábikói szépek. Minden tetszik rajta, még az is, ahogy ráncolja a homlokát. Gyönyörű igéző szemek ejtenek rabul ezredmásodperc alatt, csak rá kell nézni és végem.
  • Erotikus masszázs:

    Még állva ölelkeztünk és csókolóztunk, amikor egyszerűen lehajoltam és levettem a tangáját is. Ezentúl ez mindig így lesz, elengedhetetlen! Mindketten immár meztelenül Egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk és persze csókolóztunk. A masszázs után érdeklődött de tekintve, hogy a nyakcsigolyáim nem voltak a legjobb állapotban (recsegés, szerintem eltört), és nem is igazán kellett a hátammal sem foglalkozni (az most OK). Mondtam, hogy a jövő héten, ha még élek, akkor a klasszikus masszázst szeretném majd. Ő viszont a tegnap esti jógázása utáni izomlázakat emlegette. Lovagiasan felkínáltam a segítségemet. Örömmel vette, de megjegyezte hogy neki kéne engem masszírozni. Most fordul a kocka, és te leszel a helyemben -mondtam, ezzel hasra fordult. Ezután beolajoztam a kezeim, és mint gyakorlott masszőz, a lábainál kezdtem. Egyik lábikó felemelve, lábfejét és talpát masszíroztam kicsit, szerencsére nem csikis. Lerúgta volna a fejem, vagy a fogaim játszottak volna körmérkőzést a bennmaradásért. Ha már itt voltam, gyengéden csókolgattam a lábujjait, majd a szimmetria kedvéért a másik lábával is megismételtem. Lábszárak egyszerre, majd külön külön a combok és a gyönyörű popsi, amit persze nem lehetett kihagyni csókolgatás nélkül... Babapunci kissé szétnyílt, és persze férfiból vagyok, mi tagadás, a hatás nem maradt el... csak azt néztem egy ideig, a popsit is elmélyülten csókolgatva közben. A háta következett 2 kézzel, átgyúrva kissé, majd a vállai, amit szeretett volna erősebben is (csak bátran, nem vagyok törékeny -mondta), így kissé erősebbre kapta. Felkarja következett rövid pusziözön után a nyakára és a füleire, majd csak simogatás és cirógatás pár percig még. Majdnem elaludt. Mondtam, hogy fordulhat!
  • Levezetés:

    Mint masszázs folytatása, de ezúttal elölről. Sok puszi mindenhova, és végigcsókolva finom testét, elérkeztem édes kis kelyhéhez. Nyelvem és ujjam ezúttal is a megfelelő helyen volt, éreztem és érzékeltem, hogy élvezi. Majd egy idő múlva erősebb zihálás után kissé megemeltem a popsiját, hogy a hüvelyét is elérjem nyelvvel. Ezt is nagyon élvezte, de lassabb tempóra váltottam, mert már csúcsközelben volt, és fenn akartam tartani ezt az állapotot. Mint korábban már tapasztaltam, hevesen rándulva, teste S alakba hajolva, mellbimbik kiugorva, fejem a puncira nyomva és combjai összezárva érte el az orgazmus. Olyan csodálatos érzés nekem is! Ilyenkor nem szabad már hozzányúlni, hagyni kell pihenni. Boldog voltam, hogy örömet okozhattam Istennőmnek ismét. Szemei lehunyva, tündéri mosoly az arcán... Magához térve simogatások és csókolózás hosszú percekig, popsiját simizve ő pedig a farkamat izgatva. Szeretem az ilyet is, imádom, egyszerűen mennyei! De elhúzódik mosolyogva, hogy francialecke következik. Nem tudtam megakadályozni, szépen betelepedett a lábaim közé és a legfinomabb franciát kaptam, ami csak létezik! Tisztálkodás, majd nemsokára száraz türcsi és fürdő. Elég hideg vizet engedtem magamra, hogy lelassuljon a pulzusom. Visszatérve öltöztem, de már sietni kellett és még egy nagy búcsúcsók után két puszi az ikrekre. Megköszöntem Istennőmnek mindent ("Egészségedre!"), és rövid időpont egyeztetés a jövő hétre után távozás.
  • Elszámolás:

    Előre teszem kis asztalkára, mert akkor még beszámítható vagyok. Mindig kerek összeg.
  • Összkép:

    Szonjával tudom igazán jól érezni magam! Átérezni a teljes testi-lelki ellazulást. Függő lettem tőle, nem is lehet igazán megfogalmazni az érzéseimet. Csak egyet tudok: nagyon Boldog vagyok amikor együtt vagyunk, és még sokáig szeretnék Szívem Királynőjéhez járni!
Happy Massage