• Wanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, visszaírt és próbáltunk egyeztetni időpontot. Később fel is hívtam, és úgy fixáltuk a randi idejét. Nagyon-nagyon kellemes hangja van!
  • Megközelítés:

    BKV, nagyon könnyű a Blahától villamossal. Parkolást nem néztem, mert elkésőben voltam majdnem (de parkoló autók mindenfelé).
  • Helyszín:

    Régebbi bérház, kapu, lift van. Bejutva függönyszerűség takar el másik helységeket, de a szobánkon ajtó van. Ez a szoba kicsi, de nagyobb nem is kell. Tatami, hangulatos lávalámpafény, szék a ruháknak. A falon 1 nagy mutatós óra. Fürdő folyosó végén, nagyon higiénikus, tiszta. A kádban táblácska a következő felirattal: "Frissen fertőtlenítve!". Kezet mostam, majd óvatosan kiemeltem a sarkánál fogva. Többféle tusfürdő, stb. és kétféle szájvíz. Én a bordó színűt próbáltam egy kis pohárból, de kissé marta a nyelőcsövemet. Legközelebb a kéket kóstolom :). Fürdés előtt patyolat törülköző, amit magam köré tekerve kellett tartani (fürdés után, persze). Amíg Wanda értem nem jött. Diszkréció maximális.
    Van 1 macskája, a Lili. Behívtuk őt is ismerkedésre, így már két cica dorombolt szinkronban a szobában :) Lili ezután magától kiment, fürdőből visszatérve már nem láttam.
  • Lány külseje:

    Mint a képein, de most 3D-ben. Nem is lehet leírni igazán, kedves mosolygós tündérszép arc, csábító zöld szem, fantasztikus alak, amelyet kis köntös alól lehetett sejteni! Már régóta, kb. 1 éve láttam először (képen), de akkor nem rendelt. Most rátaláltam, és gyönyörködhettem benne (biztos észrevette, hogy folyton nézem, s ez elégedettséggel töltötte el). Ékességei az arca, azok a csodálatos cicik, fantasztikusan szexi popsi, lábai, karjai .... Még ilyen nagy gyönyörű melleket sosem láttam élőben! Most jöhetnének a szokásos szóvirágok, hogy mennyire gyönyörű, csinos, szexi, káprázatos, tündéri: de végül is az! Minden leírás kevés, Wandát látni KELL!
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra jöttem, de mivel 1 óra volt és ismerkedés, a Massage most csak rövid hát- és nyakmasszázs volt. A tegnapi dugóban megfájdult a nyakam, recsegett ropogott, gondoltam kezelhetné. Hanyatt fektetett és elölről masszírozta a nyakam-vállam. Az ujjai csodát műveltek, nagyon jó volt és újra tudtam forgatni a fejem (bár még recsegett kicsit). A textilt akkor már levetette, és előttem mozogtak a csodálatos cicik, közben beszélgettünk és én simizhettem testének jó részét (ami elérhető volt részemre). A melleit nagyon jó érzés volt érinteni, bimbók érintésre érzékenyek, közben nem tudtam a szemem levenni az övéről. Ujjaim elkalandoztak karjaira, kezeire, amiket közben puszilgathattam is és combjaira. Selymes sima bőre van, nagyon finom simogatni. Hasra fordulás után kissé erősebben kértem a hátam alsó részére kis masszírozás, nagyon jól esett, igazán elmúlt a 2 napja tartó derékfájásom is. Szóval egy csodatündér is egyben. Ő amit csinál, Wanda-masszázsnak nevezi, de nagyon jó! Én is masszírozhattam kicsit a lábait (krémmel), azt mondta, hogy neki is jó volt. Tényleg élvezte! Lábikója is simogatható, nem csikis. A talpa.
  • Levezetés:

    Wanda egy nagyon-nagyon kedves lány, szinte egész idő alatt cirógatott, simogatott. Érintése tényleg érzéki és erotikus. Már a belépéskor barátnős stílus, mintha már sokszor lettem volna nála. Az ismerkedéssel elment az a röpke 1 óra, levezetés már nem fért bele de én nem bánom, nem is azért mentem. Nagyon élveztem minden percet Vele!
  • Elszámolás:

    A kis asztalkára a boríték, de elmenetelkor még ott volt. Számomra mindenképpen megérte.
  • Összkép:

    Wanda a gyönyörű nők közül is az egyik legszebb és legcsinosabb, akit valaha láttam. Kisugárzása, lénye, kedvessége nagyon megfogott, és még sokáig szeretném élvezni a társaságát! Nemcsak profi masszőz, aki figyel rád és a lehető legjobbat nyújtja, hanem igazi Barátnő. Nagyon szeret nevetni, szereti, ha kedvesen viszonyulnak hozzá és tisztelik Őt. Kevés az az 1 óra, legalább 1,5 lenne az ideális. Vagy több. Sokkal több :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2019-03-13 18:30:02
Happy Massage