• Tara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal a kinézett időpont előtt hívtam. Simán elértem és megbeszéltük a randit azzal, hogy a kiválasztott nap reggelén visszajelzek, hogy jövök-e. Korrekt és szokásos technika, a sok linkóci miatt kényszerülnek rá a lányok. Kérdezte azt is, hogy már jártam-e nála. Jóhiszeműen válaszoltam, hogy nem, csak a beszámolója keltette fel az érdeklődésem.
  • Megközelítés:

    Talán csak troli, no meg szabad parkolóhely nincs a környéken. Villamossal mentem, a megállótól csak pár perc séta.
  • Helyszín:

    Margit körútról nyíló utca. A szomszéd házban is van egy jól bejáratott szalon. A ház maga elég lepukkant bérház, de a lakást, főleg a vizes blokkot szépen felújították. A fürdőben megfelelő tusfürdő és szájvíz választék várja a vendégeket. Az általunk használt szobában tatami volt, mellette pedig tükör, hogy láthassak is, ne csak érezhessek. A ruhát szobainasra lehet letenni, de a sietősek beledobálhatják a sarokban álló fotelbe is a magukról lekapkodott cuccokat.
  • Lány külseje:

    A fotókon Tara csak két hosszú láb. A valóságban a lábak egy dekoratív fekete szépségben folytatódnak. Tara kellemesen magas és csinos. Fekete fehérneműben fogadott (ez így leírva elég nevetségesen hangzik), rajta egy fekete köntöske. Rögtön láttam, hogy durva hazugsággal indítottam a kapcsolatfelvételt, ugyanis a személyes találkozáskor azonnal beugrott, hogy már jártam nála, igaz, hogy még a szalon korábbi helyén és akkor más néven hirdetett.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után hasrafekvés a tatamin és Tara teljes öltözetben nekiállt a masszázsnak. A jobb talpamon kezdett, ahol jó sokáig elidőzött, majd fel a fenekemig, aztán ugyanez a másik lábon, majd jött a hátmasszázs. Masszázsa közepes erősségű. A vállakat és a nyakat is szépen megdolgozta. Egyedül a talpaknál lehetett érezni, hogy a körme hossza kicsit hátráltatja a munkát. Masszázs közben jól el lehet vele beszélgetni, szeret hülyéskedni a vendéggel, nagyon kedvesen kommunikatív. A fenekemen ülve szabadult meg a köntösétől és a melltartótól és a masszázs végét már már így fejezte be. A bugyi végig fenn maradt. benyúlások, incselkedés nem volt.
  • Levezetés:

    Fordulás után a lábam közé telepedett majd olajos kézzel átsimogatta a szerszám környékét, ami már ettől éledezni kezdett. Utána kézbe vette a lényeget és az ujjairól a makkra olajat csepegtetve szépen elkezdte huzogatni. Kértem, hogy oldalról folytassa, mert egyrészt én is tudom akkor simogatni, másrészt sokkal szebb a látvány is. Finom lágy mellei harangozása nagyon izgató látványt nyújt ilyenkor. Tara franciája az előző találkozásunk óta nagyon sokat fejlődött. Akkor egy monoton bólogatós technikával szopikázott, most azonban már intenzívebben bevezette a nyelvét és rafinált nyalintásokkal is kényeztetett. A kézi és orális munka elég célratörő volt. Már a forduláskor láttam, hogy a kényeztetésre, a zuhanyozásra és a lelépésre nem egész tíz percünk maradt az órából. A vélhetőleg ezért eléggé határozott és koncentrált munkája meghozta a az eredményét, az utódokat szélnek eresztve rövid időn belül elsültem.
  • Elszámolás:

    Felöltözésem után történt a szokásos csokor asztalon hagyásával.
  • Összkép:

    Tara nagyon dekoratív sportos alakú csaj, kedves és közvetlen. A masszázs - kényeztetés időaránya azonban az egy órás programban nem ideális. TP ugyan nem volt, de a befejező rész elég rapidra sikerült. Ha több időt hagyott volna az élvezkedésre, sokkal elégedettebben távoztam volna. Útközben azonban bevágtam egy "igen" jó pizzát, úgy hogy a délutáni melónak relaxáltam kezdtem neki.
Happy Massage